| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 10,151
تشکر شده 3,158 بار در 128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نکته های ناب آزادی نویسنده : مسعود اسدی انتشارات : پروان ویرایش توسط ملیساا : ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۲:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تقدیم به آزادی | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهایی ، آزادی من هرگز از مرگ نمی هراسیده ام . عشق به آزادی ، سختی جان دادن را بر من هموار می سازد . عشق به آزادی مرا همه ی عمر در خود گداخته است . آزادی معبود من است . به خاطر آزادی هر خطری بی خطر است . هر دردی بی درد است . هر زندانی ، رهایی است . هر جهانی آسودگی است . هر مرگی حیات است . آخر ، ... چه بگویم ؟ من تنهایی را از آزادی بیش تر دوست دارم . و حال می خواهم چه کنم ؟ قلب که می زند برای کیست ؟ برای چیست ؟ و صبح که سر بر می کشد برای کیست ؟ برای چیست ؟ رفیقان من ، با من مدارا کنید ! به پرتگاه چه نیستی ای زندگی من خواهد لغزید ؟ فراخنای زمین ، سخت تنگ است . دکتر علی شریعتی | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آزادی ، در دامن اسارت می زاید ، در زنجیر رشد می کند ، از ستم تغذیه می کند ، با غضب بیدار میشود ... های ! این سرنوشت آزادی است ! دکتر علی شریعتی | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای اینکه ما از بندگی همه آزاد گردیم ، باید همه بنده قانون باشیم . سیسرون راست گفته اند که آزادی گرانبهاست ، آنقدر گران بهاست که باید جیره بندی شود . لنین ویرایش توسط ملیساا : ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۳۹ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر کجا آزادی هست ، آنجا میهن من است ، ولی آزادی خیلی زیاد هم مطلوب نیست ، هرچه زیادش بد است . آرتور شوپنهاور | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم ممنون از کتاب جدیدت تو این تاپیک اعلام کن تایپ جدید رو آمار کتابهای در جریان سایت و در ضمن نوشته های بیشتری رو توی یه پست بذار عزیزم .ممنون | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر می خواهید فرمانروای خودکامه ای را سرنگون کنید ، نخست آن تختی را که در درون شما دارد از میان بردارید . زیرا چگونه خودکامه ای می تواند بر آزادگان فرمان براند ؟ جبران خلیل جبران آزادی در بی آرزویی است . شمس تبریزی همه ی کشمکش ها و تحمل آلام و مشقات - خواه عاقلانه و خواه مخالف عقل - به خاطر آزادی است . توماس کارلایل آزادی فقط در عالم خیال وجود دارد . شیللر ما که آزادی را دوست نداریم نمی توانیم نان آزادی را بخوریم و اگر هم بخوریم آن را هضم نخواهیم کرد . گاندی | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال شعر و ادبیات ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران : نرسیده به درخت، دو قدم مانده به گل
(View Stats)
تشکرها: 7,336
تشکر شده 8,300 بار در 1,890 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر "جبران خلیل جبران" | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گرایش به آزادی ، در برتری مردم است . تایستوس برای مردمی که نمی دانند چگونه بر خود حکومت کنند ، آزادی وجود ندارد . هاری واردبیچر ما آزاد به دنیا نیامده ایم و هرگز آزاد نخواهیم شد . هنگامی که تمام دیکتاتورها نابود و معزول گشتند ، باز دیکتاتور بزرگ تری می ماند ، و آن طبیعت است . برنارد شاو اگر داعیه ی مبارزه با فاشیسم را داریم ، باید اول آن را بشناسیم . اریک فروم هیچ نیرویی از میل انسان به آزاد بودن قوی تر نیست . ؟ ای آزادی ، من از هستم بیزارم ، از زنجیر بیزارم ، از زندان بیزارم . دکتر شریعتی هر کس قادر به تملک و اداره ی نفس خود باشد ، آزادی حقیقی را بدست آورده است . پرسلیس | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزادی, تایپ, مسعود, ناب, نکته, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |