| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 10,151
تشکر شده 3,158 بار در 128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آزادی و اختیار است که مسئولیت را در انسان پدید می آورد . دکتر شریعتی آزادی ، محدود کردن قدرت دستگاه هاست ، نه اضافه کردن آن . ویلسن آزادی چیزی است بسیار مقدس ، به شرط آنکه توام با تربیت و اخلاق صحیح باشد و در غیر اینصورت جز بدبختی و محنت برای بشر چیز دیگری به ارمغان نخواهد داشت . کنفوسیوس | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 10,151
تشکر شده 3,158 بار در 128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پایان ![]() زندگی زیباست . ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
(View Stats)
تشکرها: 56,368
تشکر شده 38,269 بار در 7,630 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون گلم از کتاب زیبایی که گذاشتی ![]() قفل ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار! ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد ! ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن! ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! ![]() | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزادی, تایپ, مسعود, ناب, نکته, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |