| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز تو اينجا هركسي با كلمه اي كه نفر قبلي مشخص كرده بايد يك بيت جديد بگه و باز اون يك كلمه رو مشخص كنه كه نفر بعدي با اون كلمه يه بيت جديد بگه. از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن فردا که نیامده ست فریاد مکن برنامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن فریاد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !tara, $...MoNiLi...$, *shakiba*, *zahra*, *عسلی, .:بیــ رنــگــ :., ADNAN22, arwen, BAHAR021, baran eshgh, baranaam, BARIN 19, blue-girl, cole, dr_elaheh_eh, Elham68, farahi, fatosh, H00da, hasti_azadi, kolaleh, laura, mahnia2011, Mohsen yeganeh, mohsen98, mrkh792, nazem, negin-joon, pajhvak, paria69, radineh, s.love, sim sin, sistana98, Soheil0068, spoorg, s_donia323, Tina joon, ya zahra, ~mAryAm~, آندانته, رز صورتی ..., زاپــاتــا, سمن ناز, فارقليطا, م.ن, متینا و بهاره, مسعود جون, هیلدا14, پاسارگارد, پری 63, یاس نبی, ܓܨ سارا ܓܨ, ♥~nGel=Ev!L@~♥ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 876
تشکر شده 2,242 بار در 1,427 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خانه ام آتش گرفتست آتشي جانسوز هر طرف مي سوزد اين آتش پرده ها و فرش ها را تارشان با پود من به هرسو ميدوم گريان در لهيب آتش پر دود وزميان خنده هايم تلخ و خروش گريه ام ناشاد از درون خسته و سوزان ميكنم فرياد ، اي فرياد خانه ام آتش گرفتست آتشي بي رحم همچنانمي سوزدايناتش نقش هايي را كه من بستم به خون دل بر سر و چشم در و ديوار در شب رسواي بي ساحل واي بر من ، واي بر من سوزد و سوزد غنچه هايي را كه پروردم به دشواري در دهان گود گلدان ها روزهاي سخت بيماري از فراز بامهاشان شاد دشمنانم موزيانه خنده هاي فتحشان بر لب بر من آتش بجان ناظر در پناه اين مشبك شب من بهر سو مي دوم گريان از اين بيداد مي كنم فرياد اي فرياد خفته اند اين مهربان همسايگانم شاد در بستر صبح از من مانده بر جا مشت خاكستر واي آيا هيچ سر بر مي كنند از خواب مهربانهمسايگانماز پي امداد سوزدم اين آتش بيدادگر بنياد مي كنم فرياد ، اي فرياد باد | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 184
تشکر شده 119 بار در 24 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز باز باران با ترانه با گوهرهای فراوان میخورد بر بام خانه یادم آید زیر باران گردش یک روز دیرین خوب و شیرین توی جنگلهای گیلان کودکی ده ساله بودم ![]() ....... دوستم داشته باش ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز وای ؛ باران باران | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آسمان را با تو خواهم و بی تو هزگز اینکه گویم بی تو هرگز نه چون بی تو بودن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| بدون امتیاز : 0 امتیاز خورشید و مـــــــــاه وزهره وچشم ستــــــارگان هرگـــــز به گوشه روزنِ نــــــــورت نمی رسند ای فـــــــخر جان عالم وایـــــــــــــمان لحظه هام من لحظه هام به خاک عـــــبورت نمــــی رسند | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای شمس تبريزی , نظر در کل عالم کی کنی کاندر بيابان فنا جان و دل افکار آمدم جایی که دل باید به دریا زد همینجاست... ستاره (setareh_star) ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شب ظلمت و بیابان به کجا توان رسیدن مگر انکه شمع رویت به رهم چراغ دارد | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز یک شبی پروانگان گرد آمدند در مضیفی طالب شمع آمدند خداوند بینهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید به قدر آرزوی تو گسترده میشود و به قدر ایمان تو کار گشاست |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: دریاچه ی ارواح
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اين, با, بيت, بگو, كلمه, يه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |