| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای مرغ سحر عشق زپروانه بیاموز کان سوخته را جان شدو آواز نیامد سوخت برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 223
تشکر شده 2,758 بار در 264 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از شرار نفسش بود كه سوخت مرد چوپان به دل دشت خموش واي آرام كه اين زنگي مست پشت در داده به آواي تو گوش لحظه اي مكث نما، آرزويم اين است "نرود دلخوشي از عمق وجودت هرگز" | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دل از جواهر مهرت چو صيقلي دارد بود ز زنگ حوادث هر آيينه مصقول | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 12 بار در 8 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشقی و آنگهانی نام و ننگ او نشاید عشق را ده سنگ سنگ گر ز هر چیزی بلنگی دور شو راه دور و سنگلاخ و لنگ لنگ مرگ اگر مرد است آید پیش من تا کشم خوش در کنارش تنگ تنگ من از او جانی برم بیرنگ و بو او ز من دلقی ستاند رنگ رنگ جور و ظلم دوست را بر جان بنه ور نخواهی پس صلای جنگ جنگ گر نمیخواهی تراش صیقلش باش چون آیینه پرزنگ زنگ دست را بر چشم خود نه گو به چشم چشم بگشا خیره منگر دنگ دنگ عاشق تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند قدر آئینه بدانیم چو هست نه در آن وقت که آئینه شکست | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دست گذاشتم رو كسي كه يك قشون خطرخواشن همشون هنر دارن، يا شاعرن يا نقاشن يا كه پشت پنجرش با گريه گيتار مي زنن يا كه مجنون مي شون تو كوچه ها جار مي زنن دست گذاشتم رو كسي كه عاشقم نمي دونست سرم بودم از خيليا و لايقم نمي دونست | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: یه دل کوچولو که واسم تاپ تاپ می کنه
(View Stats)
تشکرها: 203
تشکر شده 315 بار در 80 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در ساحل شنی خانه ای ساخته ام تنها باد است که مامن مرا به هم می ریزد و محتاجم به حمایت دستان تو خانه ام را تو نگهدار جورج . اس من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها می بینم و ندایی که به من می گوید: « گر چه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است» | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 17
تشکر شده 19 بار در 13 پست
کتاب مورد علاقه : عسق ماندگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تنهاییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی عاشق ![]() | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تــِه ـرـآטּ !
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دَر اِمتـدـآد ِحـَسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همونم که همیشه غم و غصه ش بی شماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره.... غم ژیـــلـــا یـــه دــونــه ای ژیـــلـــا دـُــردــونــه ای ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 786
تشکر شده 1,164 بار در 635 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان و قلعه حیوان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در شبهای بی خوابی قدم میزد غم تنهایی کویر | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 14,007
تشکر شده 13,589 بار در 2,595 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بوسه ام را بوسه گاه دیگر است جای هر بوسه نه روی دلبر است خارخُشکم در کویر لحظه ها از نَم شبنم گلوگاهم تَر است می زند سیلی به رویم باد گرم در عذابم ماسه با او یاور است بخت بد ما را زباغش دور کرد ای خوش آن خاری که گُل درمنظر است سر نوشتم مرگ در کام شُتُر مرگ زجر آلود از بد بدتر است رویا برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط roya jo0on : ۱۲ آذر ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۳۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اين, با, بيت, بگو, كلمه, يه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |