| |||
| | #2251 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehroon
(View Stats)
تشکرها: 5,540
تشکر شده 4,392 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب،دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بزمگاهی دلنشان جون قصر فردوس برین گلشنی پیرامنش چون روضه دار السلام باده گلرنگ تلخ تیز خوشخوار سبک نقلش از لعل نگار و نقلش از یاقوت خام زندگی یک ارزوی دور نیست زندگی یک جست و جوی کور نیست زیستن در پیله ی پروانه چیست؟! زندگی کن زندگی افسانه نیست. گوش کن...!! دریا صدایت میزند! هر چه نا پیدا صدایت می زند! زندگی یک مقصد بی انتهاست. هیچ جایی انتهای راه نیست! این تمامش ماجرای زندگیست...!!! *از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند* | ||||||||
| | |
| | #2252 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
(View Stats)
تشکرها: 3,780
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیار آن می که پنداری روان یاقوت نابستی و یا چون برکشیده ابر پیش آفتابستی سحابستی قدح گویی و می قطرهٔ سحابستی طرب گویی که اندر دل دعای مستجابستی اگر می نیستی یکسر همه دلها خرابستی اگر در کالبد جان را ندیدستی شرابستی | ||||||||
| | |
| | #2253 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
(View Stats)
تشکرها: 12,653
تشکر شده 104,533 بار در 1,092 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز غروب ، گرد بلا پاشید به شاخه ها تب مرگ افتاد به زیر هر قدم باران هزار لاشه ی برگ افتاد افق در آن شب ابر آلود به رنگ تفته ی آهن بود ستاره ها همگی خاموش دریچه ها همه روشن بود به کوچه ها نظر افکندم هنوز کفش کسی جز من به خاک ، سینه نمی مالید نسیم کولی سرگردان کنار کالبد هر برگ غریب و غمزده می نالید چو انسان را نباشد فضل و احسان *** چه فرق از آدمی تا نقش دیوار ؟! به دست آوردن دنیـــا هنر نیست !!! *** یکی را گر توانی دل به دست آر ! وبلاگ بهاره عزیز (baran.amad ) اینجا رمان هاشو دنبال کنید !!!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2254 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: IRAN
(View Stats)
تشکرها: 2,482
تشکر شده 1,887 بار در 747 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته-دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شود کوه آهن چو دریای آب اگر بشنود نام افراسیاب در بیکرانه زندگی دو چیز است که افسونم می کند: آبی آسمان که می بینم و می دانم که نیست و خدایی که نمی بینم ومی دانم که هست... (دکتر شریعتی) رمان تقلب | ||||||||
| | |
| | #2255 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: بـــــهـــشـــتـــــ ...
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز او صدا را درشیار باد ریخت جلوه اش با بوی خاک آمیخته رود تابان بود و او موج صدا خیره شد چشمان ما در رود وهم پرده روشن بود او تاریک خواند طرح ها دردست دارد دود وهم چشم من بر پیکرش افتاد گفت آفت پژمردگی نزدیک او دشت دریای تپش آهنگ نور سایه میزد خنده تاریک او | ||||||||
| | |
| | #2256 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: tehroon
(View Stats)
تشکرها: 5,540
تشکر شده 4,392 بار در 1,918 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب،دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا خورشید رو بروم دیگه فصل سایه مرده جاده ها دیگه تمومن یکی تنهاییمو برده | ||||||||
| | |
| | #2257 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير اسمون كبود
(View Stats)
تشکرها: 6,351
تشکر شده 7,145 بار در 2,559 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سواری بر روی جاده می تازد بر پشت سوار دخترکی زیبا که باد موهایش را پریشان می کند اسیر رویاهای خودش است اندو سوار بر بال سرنوشت هستند ایا به سر منزل مقصود میرسند اری با عشق به همه جا میتوان سرک کشید فقط عشق را باور کنید | ||||||||
| | |
| | #2258 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عیبم مکن به رندی و بدنامی ای حکیم کاین بود سرنوشت ز دیوان قسمتم | ||||||||
| | |
| | #2259 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
(View Stats)
تشکرها: 1,313
تشکر شده 2,628 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گفتم این جام جهان بین به تو کی داد حکیم گفت آن روز که این گنبد مینا میکرد کنار چشمه ای بودیم در خواب تو با جامی ربودی ماه از آب چو نوشیدیم از آن جام گوارا تو نیلوفر شدی من اشک مهتاب | ||||||||
| | |
| | #2260 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,865 بار در 2,128 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما با می و مینا، سر تقوی داریم دنیا طلبیم و میل عقبی داریم کی دنیی ودین به یکدگر جمع شوند این است که نه دین و نه دنیا داریم خوشه ای در دست خسته از تازیانه های غم دانه دانه گندم ها را می چینم از او غم ها رونما می خواهند قلبم پینه بسته از پیچش های بی امان زندگی که حتی خوشه ای غم از من دریغ می کند... آه که تاب خستگی هم ندارم راه درویی به رویم باز نیست آیا سهم من دانه ای غم بود و بس؟ ناله ای از جنس بی کس بود و بس؟ رویی از جنس خجالت در قفس؟! این بود عدالت بی هوای هم نفس رمان زیبای سارای عزیزم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اين, با, بيت, بگو, كلمه, يه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |