| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 24,872
تشکر شده 21,284 بار در 8,384 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به دست رنج هرناممکنی ممکن شود آری بیا تا حلقه ی اقبال محرومان بجنبانیم ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» ویرایش توسط 2012 : ۴ ارديبهشت ۱۳۸۹ در ساعت ۱۱:۱۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: _-_کلبه اي در دل جنگل_-_
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شكر ايزد كه ز اقبال كله گوشه گل نخوت باد دي و شكوت خار آخر شد | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گر چه خار رهگذارم، همتم کوتاه نیست هر زمان با دامنی دست و گریبان نیستم | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وقتي گريبان عدم با دست خلقت مي دريد وقتي ابد چشم تو را پيش از ازل مي آفريد وقتي زمين ناز تو را در آسمانها مي کشيد وقتي عطش طعم تو را با اشکهايم مي چشيد من عاشق چشمت شدم نه عقل بود ونه دلي چيزي نمي دانم از اين ديوانگي و عاقلي | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پیش رفتار تو پا برنگرفت ازخجلت سرو سرکش که به ناز از قد و قامت برخاست | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با روى سیـاه و بار سنــــگین گناه با خجلت و شرمسـارى و حال تباه در حضرت معصومه گــزیدیم پناه یا فاطمه اشفعـــى لـــنا عـــندالله | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 223
تشکر شده 2,758 بار در 264 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از تو مي پرسم: تيرگي درد است يا شادي؟ جسم زندان است يا صحراي آزادي؟ ظلمت شب چيست؟ شب، سايه روح سياه كيست؟ لحظه اي مكث نما، آرزويم اين است "نرود دلخوشي از عمق وجودت هرگز" | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : عشق خاموش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در تنگنای تیرگی نیمه شب که هست تاریک تر ز تیرگی و تنگنای گور آوای گرم کیست که همچون سروش غیب هر شب به گوش می رسد از راه های دور ؟ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: تــــــــــهـــــــــران
(View Stats)
تشکرها: 451
تشکر شده 653 بار در 365 پست
کتاب مورد علاقه : نماد گمشده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گوش کن دور ترین مرغ جهان می خواند شب سلیس است و یک دست و باز so close no matter how far couldnt be much mor from the heart forever trusting who we are and nothing else matters | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اين, با, بيت, بگو, كلمه, يه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |