| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 1,801
تشکر شده 2,743 بار در 599 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | نمایشگاه عکس هنرمندان محمد رضا قوام پور تحت عنوان صورت بی نقاب همچنان ادامه دارد. .علیرضا خمسه ، مهراوه و ملیکا شریفی نیا و میلاد کی مرام از جمله هنرمندان حاضر در این روز بودند. کامبیز دیرباز هم بدلیل اینکه در ترافیک ماند نتوانست خود را به نمایشگاه برساند. اما روز یکشنبه 27 شهریور اختتامیه نمایشگاه با حضور تعدادی از هنرمندان و خبرنگاران و عکاسان از ساعت پنج عصر به بعد برگزار خواهد شد. در این روز حضور داشته باشید و از جمله دانشجویان و کسانی که در رشته عکاسی فعالیت میکنند میتوانند مستقیما با محمد رضا قوام پور در مورد عکاسی اطلاعاتی کسب کنند. همچنین کسانی که تمایل دارند در رشته عکاسی بصورت تخصصی دوره های آن را بگذراند میتوانند در کلاسهای عکاسی آقای قوام پور ثبت نام کنند. در روز یکشنبه و اختتامیه هنرمندان خوبی حضور خواهند داشت و البته مهدی علیاری با میلاد کی مرام حضور خواند داشت. مهراوه و ملیکا شریفی نیا در کنار عکس مادرشان (آزیتا حاجیان) ![]() ![]() از راست : همسر محمد رضا قوام پور - میلاد کی مرام - ملیکا شریفی نیا - مهراوه شریفی نیا - محمد رضا قوام پور - مهدی علیاری ![]() ![]() ملیکا شریفی نیا ![]() ![]() مهراوه شریفی نیا و میلاد کی مرام ![]() علیرضا خمسه - میلاد کی مرام ![]() از فرصت استفاده کردن ! ![]() منبع:سایت مهدی علیاری پوسته ظاهری چه اهمیتی دارد؟ درونم ویرانه است. (عباس معروفی) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, * ParanD *, * حدیث *, **paria, *Leila*, . afshOn., .:.TaniA.:., absalan, erfan F.A, faryad(sf), girl1995, h.douce.h, haniehhh, jighol, kimiya14, M mehrane, maryam.khakbaz, nilu blue, perspolis2012, raha007, rahgozar7, saragh98, souraj, star78, Tracy, wind girl, ZAl-l2A, z}{r, ˙·▪●Nilsa●▪·˙, بهروشا, بی بی گل, رنی1102, رها_hd, سپیدک, مادام بی موسیو, نام کاربری, نغمه71, ♥ nazi nazi♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ....
تشکرها: 21,746
تشکر شده 7,585 بار در 1,234 پست
کتاب مورد علاقه : .... حالت من : | این خانومه کیه کنار میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گاهـی فـقـط بایــد لبـخـنـد بـزنــی و رد شـــوی بگـذار فـکـر کنـنـد نـفـــهــمیــــدی... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,692
تشکر شده 27,782 بار در 6,723 پست
| فرزان جان خواهران شریفی نیا: ![]() شال صورتی کرم مهراوه شال سبزه ملیکا ![]() خیلی ممنون لیلا جان | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : مازندران
تشکرها: 613
تشکر شده 1,247 بار در 613 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | جالب بود ولی چرا اون خانومه کنار شوهرش نایستاد رفت کنار میلاد کی مرام..؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : جزیره فراموش شده
تشکرها: 3
تشکر شده 29 بار در 19 پست
حالت من : | من خیلی طرفدار استیل میلاد کی مرام هستم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 22
تشکر شده 559 بار در 421 پست
کتاب مورد علاقه : قلعه حیوانات-گندم | این میلاده عشق عکس داره ها !!! هرجا که میرم اینو میبینم...اصلا اگه من نخوام اینو ببینم کیو باید ببینم ؟؟!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا که تو باشیـــ
تشکرها: 3,958
تشکر شده 3,330 بار در 504 پست
کتاب مورد علاقه : برو به امضام سر بزن حالت من : | یچی بگم؟؟؟؟؟ عکسا تکراری بود.هفته ی پیش هم دیده بودم یه سوال بپرسم؟؟؟ میلاد به جز نابرده رنج جای دیگه ای هم بازی کرده؟؟؟؟اه خسته شدم از دستش بابا هر جا میرم اینو میبنم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| شهریور, عکس, عکسهای, نمایشگاه, هنرمندان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |