| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 1,801
تشکر شده 2,743 بار در 599 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | امروز شنبه ۲۶ شهریور تولد مجری خوبمون علی ضیا عضو تیم والیبال هنرمندان و مجری برنامه نیمروز را بهش تبریک میگم. علی ضیا از جمله کسانی هست که در بین هنرمندان کمترین حاشیه را داشته است و تا حالا کسی بد ایشان را نگفته است. در ماه شهریور تولد سه نفر از اعضای تیم والیبال هنرمندان بود که غیر از علی ضیا حمید کاشانی (بازیگر قهوه تلخ) و فرشید فهیم (مجری برنامه سلامت باشید شبکه ۳) نیز بود که تولد آنها را هم تبریک میگم. مهدی علیاری ![]() ![]() ![]() متولدین شهریور پوسته ظاهری چه اهمیتی دارد؟ درونم ویرانه است. (عباس معروفی) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 2,808
تشکر شده 3,533 بار در 1,401 پست
| جدا؟؟؟؟؟؟؟ تولدش مبارک... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 1,801
تشکر شده 2,743 بار در 599 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمیشه!!!! حالت من : | تولدش مبااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا رک | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : لب کارون!!!!!
تشکرها: 5,862
تشکر شده 39,036 بار در 4,347 پست
کتاب مورد علاقه : رمان دا-گندم حالت من : | ایول خیلی باحاله مبارک باشه............... (تاپیک جدیدم:نقاشی های امروزمن،ممنون میشم نظر بدین! | آپدیت )|(تاپیک قدیمی ترم:طراحی های خودم از دیروز تا امروز! | مدیونه کسی بهم بخنده!) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : ....
تشکرها: 21,746
تشکر شده 7,585 بار در 1,234 پست
کتاب مورد علاقه : .... حالت من : | منم امروز بهش تبریک گفتم!بچه ها این مهدی عیاری که همه جا هست! گاهـی فـقـط بایــد لبـخـنـد بـزنــی و رد شـــوی بگـذار فـکـر کنـنـد نـفـــهــمیــــدی... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 43,334
تشکر شده 13,621 بار در 5,005 پست
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | تولد 3تاشون مبارک ای قوم به حج رفته کجایید کجایید معشوق همین جاست بیایید بیایید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار در بادیه سرگشته شما در چه هوایید گر صورت بی صورت معشوق ببینید هم خواجه و هم خانه و هم کعبه شمایید مولانا هذیان نوشت برای کودک درون من! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 377
تشکر شده 161 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : راز شاد بودن حالت من : | تولدش مبارررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررک... احمق بودن، سنگدل بودن، بدجنس بودن، بد بودن، خیلی بهتر از آن است که فکر کنیم ما دچارش نمیشویم... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,663
تشکر شده 27,571 بار در 6,709 پست
| خو نمی شناسمش ![]() ![]() ولی توووووووووووولدش مبارک ![]() ![]() ![]() مرسی لیلا جون | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 1,410
تشکر شده 1,672 بار در 499 پست
کتاب مورد علاقه : Elaheie NaZ حالت من : | مبالکککککککککککککککککک
| ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : نزدیک امام رضا(ع)
تشکرها: 2,915
تشکر شده 4,288 بار در 865 پست
کتاب مورد علاقه : اکسیر عشق حالت من : | تولدش خیلی خیلی مبارک باشه.واسش آرزوی موفقیت روز افزون دارم رفته ای! نمی دانم مرا به چه سنجیدی که این گونه ترکم کردی ولی من فقط تو را با عشق سنجیدم که هنوز یادت را ترک نکرده ام. +خودم نوشتم ![]() Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ هاشمی رفسنجانی Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ☠بروبچ 98 بای تا1 ماه دگه☠ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تولد, ضیا, علی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |