| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Ahwaz
(View Stats)
تشکرها: 497
تشکر شده 620 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : جنایات و مکافات حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آروم و دوست داشتنی.......... هرگز با زندگی قهر نکن ، دنیا منت کش کسی نیست . | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اسمان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شیک و جنتلمن ........ من در همین خیابان همین کوچه همین خانه گم شده ام من در همین اینجا یی که تو نیستی در آغاز قاصدکهای بی سرانجام جوانه های ناتمام گردنه های حیران گم شده ام ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 110
تشکر شده 73 بار در 31 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مامانی ![]() خودم قـبول دارم کـــهنه شـــده ام آنـــقدر کــهنه کــه می شــوَد روي گردو خـــاک تنم یــادگــاری نــوشت ...بنویس و برو... !!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 2,193
تشکر شده 198 بار در 63 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته و داغون می گویند موقع مرگ همهء زندگی مثل فیلم از جلوی چشم آدم رد می شود . به فیلم زندگی ام که فکر میکنم به مردن علاقه مند می شوم شاید آن موقع یک بار دیگر دیدمت!!! | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اسمان
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خجالتی............. | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 2,193
تشکر شده 198 بار در 63 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کثیف و شلخته | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خجالتي.......... خسته و داغون ... | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بچه زرنگ ايلام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تو بـا منــــــــــــ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جلف و جيغ........... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از اون تیپایی که مامان قربونش میره .... | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 165
تشکر شده 87 بار در 30 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از اون تیپایی که مامان قربونش میره .... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باشه؟؟, به, تیپی, قبلیت, میخوره, نفر, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |