| |||
| | #2301 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: تو زندان مامان جونم
(View Stats)
تشکرها: 1,908
تشکر شده 4,801 بار در 624 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ملوس جذاب از اوتارش معلومه دیگه رمان آکمان کاری از خودم ![]() ![]() اینم لینک نقدر رمان اکمان ![]() __________________________________________________ ____________________________________ شیشه ی پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی نقش تورا خواهد شست…؟ چه بگویم با تو؟ دلم از سنگ که نیست گریه در خلوت دل ننگ که نیست چه بگویم با تو؟ که سحرگه دل من باز از دست تو ای رفته ز دست سخت در سینه به تنگ آمده بود | ||||||||
| | |
| | #2302 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 498
تشکر شده 611 بار در 222 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بد بین شکست خورده | ||||||||
| | |
| | #2303 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 12
تشکر شده 609 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : اسکارلت و ربه کا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز افسرده،ملوس و مامان دوست،تریپ داغون و دماغ در شرف عمل کردن | ||||||||
| | |
| | #2304 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
(View Stats)
تشکرها: 102
تشکر شده 48 بار در 34 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت،همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ناز و ملوس بر اساس آواتارش و اسم قشنگش عشق در آغوش کشیدن است در آغوش خفتن است و در آنجا در آغوش خفتن است، در آغوش مردن است جان دادن است و زنده گشتن است عشق خوابگاه است و در آنجا محراب است عشق بستر است و در آنجا دریا است عشق فراز بام است و در آنجا آسمان است و در آنجا ملکوت است... عشق گرم شدن است و در آنجا گداختن است، عشق خواستن است و در آنجا... نمیدانم چیست؟ | ||||||||
| | |
| | #2305 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 679
تشکر شده 715 بار در 528 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشتیپ وخوشگل دلگير نشو از آدما نيش زدن طبيعتشونه سالهاست که به هوای بارانی ميگویند: خــــــراب | ||||||||
| | |
| | #2306 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تایوان
(View Stats)
تشکرها: 6,578
تشکر شده 689 بار در 323 پست
کتاب مورد علاقه : جزیره سرگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خشن، تریپ خفن، بد اخلاق بخند تا دنیا به ریشت بخنده ![]() عضو گروه ضد پسرها. عضو اخراجی گروه ضد دخترها. عضو گروه انفجارستون. | ||||||||
| | |
| | #2307 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: لای منگنه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آغاز یک ترانه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چي بگم دزددرياي... كي به انداختن سنگ پياپي درآب ماه راميشود از حافظه آب گرفت | ||||||||
| | |
| | #2308 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: zire asemoone khoda
(View Stats)
تشکرها: 862
تشکر شده 3,853 بار در 841 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشکل دوست داشتنی........... بعضـی وقتـــھآ.....دنبآلـ یکـــ کلـید\"Shift\" میگردمـ....برآے دیدنـ اونـ روے آدمـھــا!![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #2309 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: کلبه ای تاریک
(View Stats)
تشکرها: 1,376
تشکر شده 503 بار در 243 پست
کتاب مورد علاقه : نبرد با شیاطین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مامانی..... یکی را دوست دارم ولی او باور ندارد. یکی را دوست دارم همان کسی که شب و روز به یادش هستم و لحظات سرد زندگیم را با گرمای عشق او میگذرانم ! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #2310 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: پاریس کوچولو
(View Stats)
تشکرها: 18
تشکر شده 417 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگل و ساده(ادم با حالی به نظر میاد) | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باشه؟؟, به, تیپی, قبلیت, میخوره, نفر, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |