| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 375
تشکر شده 182 بار در 92 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اروم و دوست داشتني ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 1,812
تشکر شده 2,510 بار در 406 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگل و خوش تيپ قطعا خدا با من است و گر نه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 165
تشکر شده 87 بار در 30 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگله بابا | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: """Mashhad"""
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگل خوشتیپ اروم ![]() و مـَن زن شدَم، تحَمُلی پایدار... یِک دنیا... از سیبی گفت که مَن چیدَم... ولی هیچکس نگفت... نشان عشق... سیب سرخی شد... که من به آدم دادم.. ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 81
تشکر شده 209 بار در 131 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خجالتی......... گفت : می خوام یه یادگاری بنویسم تا همیشه برات بمونه ... گفتم : کجا؟ گفت : رو قلبت ... گفتم : می تونی؟ گفت : آره زیاد سخت نیست ... گفتم : بنویس تا برای همیشه بمونه ... یه خنجر برداشت ... گفتم : این چیه؟ گفت : هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس . ساکت شدم ... گفتم:بنویس دیگه چرا معطلی ؟ خنجر رو برداشت و با قسمت تیز اون نوشت : دوستت دارم دیوونه !!! اون رفته خیلی وقته ... کجا ؟ نمی دونم . اما هنوز زخم خنجرش یادگاری رو قلبم مونده ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
تشکرها: 165
تشکر شده 87 بار در 30 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اروم و دوست داشتني | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای خوب.....
(View Stats)
تشکرها: 331
تشکر شده 1,168 بار در 391 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جوات مخفی..... | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: جن آباد
(View Stats)
تشکرها: 13
تشکر شده 108 بار در 71 پست
کتاب مورد علاقه : بی نوایان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته و داغون ... هر کسی گمشده ای دارد ، و خدا گمشده ای داشت . هر کسی دو تاست ، و خدا یکی بود . و یکی چگونه میتوانست باشد ؟ هر کسی به اندازه ای که احساسش میکنند ،هست ، و خدا کسی که احساسش کند ، نداشت. ......... در آغاز هیچ نبود ، کلمه بود و آن کلمه خدا بود . و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود . ....... حرف هایی هست برای گفتن که اگر گوشی نبود ، نمیگوییم. و حرف هایی هست برای نگفتن ، حرفهایی که هرگز سر به ابتذال کفتن فرود نمی آورند. ........... و خدا برای نگفتن ، حرف های بسیار داشت. ........... و خدا تنها بود هر کسی گمشده ای دارد. ![]() دکتر علی شریعتی www.zirzamini0098@yaho.com | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوس داشتنی... آی آدم ها ![]() یک نفر اینجا پشت ِبهار جا مانده است! نمیتواند از زمستان و آدم برفی اش دل بکند یک نفر اینجا غمگین است از شادمانه ها ![]() یک نفر اینجا مداد سبزش شکسته....بهارش نمی شود خسته است ![]() برایش دعا کنید... ![]() |
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ـ شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشگل بابا گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد کفش هایش را در بیاورد، یواشکــــی نوک پا نوک پا از خودش دور شـــــــــود، بعد بزند به چاک فرار کند از خودش .. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باشه؟؟, به, تیپی, قبلیت, میخوره, نفر, چه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |