| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,070 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +54 امتیاز سلام دوستانی که کتاب تایپ یا اسکن می کنند به خاطر فعالیت مفیدشون تشکر میکنم ، اما یه نکته رو باید مد نظر داشته باشند که کتابهای جدید یعنی طی یکی ، دو سال گذشته چاپ شدند رو تایپ یا اسکن نکنند که به فروش کتاب لطمه ای وارد نشه . البته این رو هم باید در نظر داشت که بسیاری از کتابها از طریق پخش شدن در اینترنت فروش خوبی رو تجربه کردند و باعث معروفیتشون شده . پس لطفا رعایت کنید . ویرایش : دوستان لطفا کتابهایی که سالهای 88-89-90 چاپ شدند رو به هیچ وجه روی سایت نذارید . یعنی سال چاپ کتاب باید قبل از 88 باشه . حتی اگه چاپ فروردین 88 هم هست رو نذارید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +38 امتیاز سلام دوستان توجه کنند که کتابهایی که متعلق به نشر علی بوده به درخواست این ناشر از روی سایت حذف شدند . | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +40 امتیاز سلام دیگه نخواستم تاپیک جدید بزنم همین جا اعلام می کنم دوستانی که کتاب برای دانلود ، موبایل ، و تایپ می ذارن لطفا قبلا کتابها رو چک کنید بعد بذارید. این انجمن برای داستانهای س*ک*س*ی جایی نداره . دو سه بار تذکر دادم ولی گویا دوستان متوجه نشدن. در صورت مشاهده مجدد این موضوع دسترسی کاربر به سایت قطع میشه | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +28 امتیاز سلام ![]() از این به بعد اطلاعات بخش کتاب رو توی این تاپیک ادامه می دیم لازمه در اینجا از تمام دوستان عزیزی که تو بخش کتاب و بخش های دیگه کاربری شون تغییر کرده و کاربر فعال بخش شدن تشکر کنیم و یه خسته نباشید اساسی بهشون بگیم. ![]() فقط ذکر یه مسئله ضروریه و اونم اینه که خواهش می کنیم دوستان تلاش کنن فعالیت مستمر و مفیدشون رو ادامه بدن چون اگر کاربری طی یک ماه - حالا کمی بیشتر و کمتر - فعالیت مفید تو انجمن نداشته باشه کاربری اش به صورت قبل بر می گرده. این طوری حق همه دوستانی که فعالیت بیشتری دارن ضایع نمیشه بازم از همگی تون ممنونم . ایشالا یه روز تمام کاربرهامون کاربر فعال و مفید بخش های مختلف باشن ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +23 امتیاز سلام دوستان عزیزی که کتاب اسکن کردند یا برای دانلود گذاشتن ، اگر از آپلود سننتر سایت استفاده کردند یه چک بکنن لینکهاشون سالمه یا نه. اگر خراب شده و می تونن دوباره زحمت آپلود اون قسمتها رو بکشن به من یا عسل بگن که تاپیکهاشون رو باز کنیم دوباره بذارن تا زحمتشون هدر نده ممنون از این به بعد حتما وقای فایل آپلود می کنید از دو سه جا لینک بذارید که مشکل نداشته باشیم. ممنونم | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +19 امتیاز دوستان لطفا رعایت کنید بخش دانلود کتاب و زیر مجموعه هاش صرفا برای گذاشتن کتاب برای دانلوده . از این به بعد کاربری که بیشتر از سه تا تاپیک اشتباه توی اون بخش بزنه اخطار می گیره و در صورت تکرار بن میشه من این موضوع رو تا حالا چندین بار مطرح کردم !!!! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +19 امتیاز بچه ها لطفا تو بخش کتاب اسپم نديد . مصرا خواهشمندم. همه مديرها کار دارن و وقت نمي کنن رسيدگي کنن خواهش مي کنم فعلا اسپم و تشکر و عالي بود و ... رو بي خيال شيد. ممنون | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,067 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +21 امتیاز با اجازه ی اوستا ![]() تمامی کتاب های اسکن شده و در حال اسکن حذف شدند ![]() لطفا دیگه تک تک نپرسید چرا حذف شدند ![]() تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +20 امتیاز سلام دوستان لطفا دقت کنند : 1. در صورت مشاهده هر پست خلاف قوانین سایت در هر یک از تاپیک های بخش کتاب لطفا گزارش رو بزنید تا مدیران رسیدگی کنن. در غیر این صورت پست اضافی غیر از پست مدیران توی تاپیک ها زیاد میشه و بچه ها اعتراض می کنن 2. مسئول بخش تایپ کتاب : عسل http://www.forum.98ia.com/member6117.html / مسئول بخش دانلود : مهدیه http://www.forum.98ia.com/member3637.html و مسئول بخش متفرقه کتاب من http://www.forum.98ia.com/member9963.html هستم . هر کاری مربوط به این بخشها داشتید به ما مراجعه کنید نه توی تاپیکها عنوان کنید و نه تاپیک اضافی بزنید . هر مدیری نبود بقیه کارش رو انجام می دن 3. در مورد کتابهای اسکنی و کامل شده و ... هر سوالی داشتید توی انجمن نپرسید و فقط خصوصی بزنید. ممنون | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +21 امتیاز دوستان عزیزی که کتاب تایپ می کنند ، لطفا نظرات شخصی شون رو توی تایپ درج نکنند . از شکلک ها توی متن تایپ شده استفاده نکنید . با تشکر | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اطلاعیه, بخش, بخوانید, تایپ, جدید, حتما, را, فوق, لطفا, مهم, نکنید, های, کتاب, کتابهای, ی, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |