| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,699 بار در 1,726 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه..حسرت عشق..دی حالت من : | عشق میوه تمام فصل هاست و دست همه کس به شاخسارش می رسد . عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد عشق ما را می کشد تا دوباره حیاتمان بخشد عشق مانند بیماری مسری است که هر چه بیشتر از آن بهراسی زودتر به آن مبتلا میشوی عشق برای روح عادی یک پیروزی و برای روح بلند یک فداکاریست عشق چیزیست که به هیچ چیز دیگر شباهت ندارد عشق شاه کلیدی است که تمام دهلیزهای قلب را میگشاید عشق این توانائی را می دهد که بگوئید ، پوزش می خوا هم عشق یعنی ترس از دست دادن تو عشق تاریخچه زندگی است.... اما در زندگی مرد واقعه ای بیش نیست عشق همیشگی است این ما هستیم که ناپایداریم ،عشق متعهد است مردم عهد شکن، عشق همیشه قابل اعتماد است اما مردم نیستند عشق دردیست که فقط سه دارو دارد: گرسنگی ، انتظار ، انتحار عشق ، عشق می آفریند . عشق ، زندگی می بخشد . زندگی ، رنج به همراه دارد . رنج ، دلشوره می آفریند . دلشوره ، جرات می بخشد . جرات ، اعتماد می آورد . اعتماد ، امید می آفریند . امید ، زندگی می بخشد . زندگی ، عشق به همراه دارد . عشق ، عشق می آفریند . (جونگول قدیم) ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: نا کجا آباد
تشکرها: 7,790
تشکر شده 3,597 بار در 1,570 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | ممنون اخمشو دوست دارم.... لبخندش را تقسیم کرد...... خنده اش به من رسید.... لبهایش به دیگری..... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش تاریخ ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: EARTH
کتاب مورد علاقه : خط سوم.راه حالت من : | زبونش یه جوریه ای آنکه آرزویت دارم،باخود شب و روز گفتگویت دارم نه قدرت آمدن به سویت دارم،نه طاقت ندیدن رویت دارم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | دوسش دارم با نمکه...!!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: tab
تشکرها: 397
تشکر شده 1,188 بار در 142 پست
کتاب مورد علاقه : پريچهر.دالان بهشت حالت من : | دوسش دارم بانمكه پروانه ها هم فراموش ميكنند كه روزي كرم بودند ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای ناشناخته!
کتاب مورد علاقه : هر کتابی که ،کتاب باشه حالت من : | ازش خوشم نمیاد ............!! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: درسايه خدا
تشکرها: 2,340
تشکر شده 141 بار در 87 پست
حالت من : | اون عكس بالايي ها فكر كنم قدمي بود ممنون ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: شاید همه جا شاید هیچ جا
تشکرها: 266
تشکر شده 775 بار در 383 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | اه اه باز این بشر احساس خوش تیپی کرد ...............اهههههههههههههههه ههههههه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
تشکرها: 1,313
تشکر شده 2,628 بار در 684 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن-دیوان حافظ حالت من : | خوشم میاد ازش.بامزس کنار چشمه ای بودیم در خواب تو با جامی ربودی ماه از آب چو نوشیدیم از آن جام گوارا تو نیلوفر شدی من اشک مهتاب | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 90, بهمن, خیرابی, خیرابیعکس, سیاوش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |