| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: بین شکوفه های گیلاس...
تشکرها: 6,745
تشکر شده 3,404 بار در 2,203 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،سکوت در انتظار حالت من : | بازیش خوبه ممنون محبت را وقتی دیدم که کودکی در دفتر نقاشی اش ، خورشید را سیاه کشید تا پدر کارگرش زیر آفتاب نسوزد... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: روي سرزمین خدا
تشکرها: 2,312
تشکر شده 28,510 بار در 340 پست
حالت من : | جزبه ي عكسشو هرگز نمي گيرد كسي در قلب من جاي تو را هرگز نديدم بر لبي لبخند زيباي تو را خورشيد عشق تو هنوز سوزد مرا سر تا زپاي در كوي راه زندگي روشن كند راه مرا | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: ساحل تنهایی خودم
کتاب مورد علاقه : عالم ارواح حالت من : | یه زمانی بازیشودوست داشتم صبر کن سهراب گفته بودی قایقی خواهم ساخت دورخواهم شد ازاین خاک غریب قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه اهل زمین دلگیرم دوستت دارم را هزار بار دیگر تکرارکن اینجا نه بینی کسی دراز میشود نه گرگی به گله میزند /SPOILER] | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
تشکرها: 4,177
تشکر شده 1,131 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | دوسش ندالم...نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟ وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: پلاک 2544
کتاب مورد علاقه : حشاشین حالت من : | خیلی زشته ها !!! خودمونیم! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : کتابای دارن شان حالت من : | قشنگ بازی میکنه ولی بعضی نقشاش بهش نمیاد......... در كویر خلوت دلم با لبانی تشنه راه دشواری را در پیش گرفتم می دانم كه نیاز به جرعه آبی دارم تا خود را با آن سیراب نمایم در قلبم غوغایی است غوغای عشق تو نگاهت برایم همچون رودخانه ایی است كه هرگز درآن ركودی نیست می خواهم كه مرا به حال خود وا مگذاری و مرا همیشه با خود همراه سازی بگذار تا از احساسات شیرینت لبریز شوم بگذار تا به وسعت قلب پرمهرت دست یابم زلالی عشقت را از من مگیر، انشای چشمت را برایم بخوان تا با شنیدن آن سرشار از شادی شوم ![]() | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خدا جونم!آغوشت را برایم باز کن.من جایی ندارم
تشکرها: 18,032
تشکر شده 11,606 بار در 2,747 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید! حالت من : | بامزس...حرف زدنش مخصوصا خدایم خداییست که اگر سرش فریاد بزنم بجای اینکه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می کند و میگوید: می دانم جز من کسی نداری برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرون
تشکرها: 704
تشکر شده 9,729 بار در 2,172 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین، غزال حالت من : | هم بامزه اس هم خوش تیپه بازیش هم که خوبه یکــی از بــدتــرین ظلـــم هـــایــی کـــه "عطــــرها" و "آهنگهــــا" بـــه مــــا میکنـــن اینـــه کــه بــــدون اجــــازه هـُــــلــــــمون میــدن وســـط خـــاطـــرات! | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همينجا
تشکرها: 1,940
تشکر شده 4,711 بار در 722 پست
کتاب مورد علاقه : كوير حالت من : | فقط وقتي حرف مي زنه و سينش مي زنه و لبخندي روي لبت مي اد خوبه. دل که تنگ باشد دیگر مرد و زن ندارد اشک می دود تا گوشه چشمانت و سُر می خورد روی گونه ها دل که تنگ باشد تنهایی اتاقت را با خدا هم تقسیم نمی کنی | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو دل کسانی که یادی از ما بکنن
کتاب مورد علاقه : چراهای بی پاسخ!!! | يه كم زياد خشك و جدي بازي ميكنه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 90, بهمن, خیرابی, خیرابیعکس, سیاوش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |