| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
تشکرها: 8,499
تشکر شده 29,800 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز بچه ها سلام من اومدم با یه رمان جدید. امیدوارم این یکی خاک نخوره. ![]() خلاصه:درمورد یه دختریه که با مادرو خواهرش زندگی میکنه و ذهن ادما رو میخونه....... اگه نقد نکنین من میدونم و شما ![]() اینم لینک داستان:مثلث زندگی من | فاطیما8 کاربر انجمن ببین تفاوت اسطوره قرمز رو با ابی ![]() ویرایش توسط فاطیما8 : ۲۱ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۶:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | -bahareh-, -نازلی-, abby7, ayda3, Az@de, farizad, farzandeiran, fatima_59, hiva, kopolenaz, maedeh7389, malchi, Mar.Mar, mazinani, nutty, RaheBipayan*, saba1324, sangpare, shadow_das, sollmaz, tena, آلیشیا, دخترک کولی, ماجده, مونا** |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ایران، یه جایی نزدیک کوه ها
(View Stats)
تشکرها: 11,098
تشکر شده 2,641 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : کنار رود پیدرا نشستم و حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عزیزم لینک داستانت رو نمیذاری؟ موضوع جالبی انتخاب کردی امیدوارم زیبا بنویسی.ممنون میشم لینکشو بذاری. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
تشکرها: 25,958
تشکر شده 900 بار در 172 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهائی به رنگ عسل ، ت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیلی قشنگه ....عالیه ....بیسته ....سوژه اش جدیده ...بی صبرانه منتظر ادامه ی رمان زیبات هستم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 11,714
تشکر شده 258 بار در 83 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب ,جنگ و صلح , | پست معمولی : +1 امتیاز سوژش جالبه باید ادامه بدی تا بشه بیشتر در موردش نظر داد در ضمن خسته نباشی | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: خوزستان
(View Stats)
تشکرها: 2,395
تشکر شده 283 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز به نظرم قشنگه.قلم خوبی داری.منتظر ادامه اش هستم.موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: نا کجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 7,790
تشکر شده 3,597 بار در 1,570 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خوبی عزیزم...... دوستش دارم رمانتو تا حالا در این رابطه کسی ننوشته بود...... می دونم سخته برات اما به فکره ما هم باش خانومی....... ![]() نذاری قفل بشه اااااا.... ادامه بده....باحاله بهش گفت خواهر کوچولو ......نکنه واقعا خواهر برادرن........اونم ذهن می خونه..... ![]() ممنون بازم بذار گلم..... لبخندش را تقسیم کرد...... خنده اش به من رسید.... لبهایش به دیگری..... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز نقل قول:
نمیدونم گیجم که ادامه بدم یانه... ![]() اما تمام سعیمو میکونم . خواهر برادر نمیدونم شاید | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: تو بــاغچــــــــــه!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : آرام عشــــــــق! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم رمان قشنگی داری اومدم یه راهنمایی بهت یکنم وقتایی که قفل میکنی ونمیدونی چطور شخصیتهات رو جلو ببری یه چارت تهیه کن وهمه شخصیتهای مربوط ونامربوطی که داری رو بنویس بعد درباره هرکدوم یه توضیحی برای خودت بده واسه خودت شخصیت ها وعادات و تکه کلامها وعلاقمندی هاشون رو پیدا کن و.. اینجوری هم رمانت از نظر شخصیت پردازی در سطح بالایی قرار میگیره وهم گیر مغزت تاحدودی باز میشه همیشه موفق باشی همکار نویسنده | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز مرسی عزیزم ممنون از ایدت اره خوبه ولی من ادامه داستانو تو ذهنم دارم اما انگیزه واسه ادامه ندارم... حالا چون بچه ها ازم خواستن ادامه بدم از فردا چندتا پست میزارم البت سعی میکونم بد قول نشم. مرسی از اینکه وقت گذاشتی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: قلب کسانی که دوستم دارند
(View Stats)
تشکرها: 13,702
تشکر شده 17,166 بار در 339 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام فاطیما جون قشنگه فقط همون دیر میزاری دیگه بزار ببینیم این هاوش خان چی تو چنته داره وحالا که همتا یه دیوار برای خودش درست کرده چه طوری به ذهنش نفوذ میکنه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, انجمن or معرفی, زندگی, فاطیما8, مثلث, معرفی, من, من or فاطیما8, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |