| |||
| | #351 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز رمانت خیلی قشنگه ولی از شخصیت همتا بدم میاد.از مردای هوس باز متنفره ولی خودش دو نفرو دوس داره .دلش می خواد با هر دوشون باشه(هم خدا رو می خواد هم خرما | ||||||||
| | |
| | #352 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
تشکرها: 8,499
تشکر شده 29,800 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() خب مرسی از قدردانیت خوشجله ![]() صحنه احساسی وسط ماموریت؟نچ نچ حالا ببینیمهول هولکی که نه...ولی دیه خیلی وقته گذاشتم خودم که یادم نمیاد اما از کی شروع کردم نمیدونم ![]() تکلیفم معلوم میشه بصبر عزیزم دیه اخراشه..هاوش خودش اینقدر جلز ولز نمیکنه واسه همتا ![]() جایزه رو به من میدی؟یا من باید بدم؟بازم منتظرتم...ممنون گلم ببین تفاوت اسطوره قرمز رو با ابی ![]() | |||||||||
| | |
| | #353 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #354 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 1,599
تشکر شده 133 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار وهمخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فاطیما عاشقتم با این قلم شیرینت کارت عالیه ایشالله روزی به عنوان یه نویسنده مطرح ومعروف داستان هاتو بخونم به امید اون روز گلم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $$$$$$_______________________________$$$$$ __$$$$$$$$*_____________________,,$$$$$$$$* ___$$$$$$$$$$,,_______________,,$$$$$$$$$$* ____$$$$$$$$$$$$___ ._____.___$$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$$,_'.____.'_,,$$$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$$$,, '.__,'_$$$$$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$$$$$.@:.$$$$$$$$$$$$$$$$ ______***$$$$$$$$$$$@@$$$$$$$$$$$**** __________,,,__*$$$$$$@.$$$$$$,,,,,, _____,,$$$$$$$$$$$$$* @ *$$$$$$$$$$$$,,, ____*$$$$$$$$$$$$$*_@@_*$$$$$$$$$$$$$ ___,,*$$$$$$$$$$$$$__.@.__*$$$$$$$$$$$$$,, _,,*___*$$$$$$$$$$$___*___*$$$$$$$$$$*__ *',, *____,,*$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$*,,____* ______,;$*$,$$**'____________**'$$***,, ____,;'*___'_.*__________________*___ '*,, ,,,,.;*____________---____________ _ ____ '**,,,, *.° _________*¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) ,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~* ¯´¨ ¨`*•~-.¸..... *•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~* ¯´¨ ¨`*•~-.¸ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #355 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: روی زمین
(View Stats)
تشکرها: 27
تشکر شده 21 بار در 11 پست
کتاب مورد علاقه : غزال و همسایه من | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی از کار زیبات عزیزم اما اگر قرار باشه به هاوش برسه من دلم برا شاهرخ میسوزه اما هاوشم خیلی دوست دارم ![]() خودم نمیدونم دوست دارم چجوری تموم بشه ![]() به هر حال زودتر ادامه اش رو بگذار | ||||||||
| | |
| | #356 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 3,119
تشکر شده 376 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : دختري در مه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
جفتشون خيلي خوبن داستانهاي زيباي مورد علاقم ![]() ![]() ![]() ![]() انتي عشق بازنشسته بهار زندگي پرتو تقلب مثلث زندگي من و هوس بازان | |||||||||
| | |
| | #357 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #358 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #359 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
معلوم نیست به کی برسه هرکدوم بیشتر امتیاز داشت همون میشه..پ ممنون از توجهت | |||||||||
| | |
| | #360 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 16,139
تشکر شده 6,345 بار در 691 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون از رمان خوبت. ایده ذهن خوانی به نظرم جالب اومد البته این موضوع رو تو چند تا از رمانا دیدم که شاخصترینش توایلایته ، همینطور هری پاتر.... رمان خواب بازی که نوشته یکی از کاربرای سایت هست هم چنین موضوعی داشت. . از این موضوع خیلی خوشم میاد و تو هم به خوبی اون رو هدایت می کنی و ابهامات رو برطرف می کنی... قابلیت ذهنی سهیل هم ایده خیلی خوبی بود... تغییر روند احساسی همتا به واقعیت نزدیکه چون اول تحت تاثیر جاذبه شاهرخ قرار گرفت...آدما در موقعیت های احساسی معمولا عاقلانه تصمیم نمی گیرن، در مورد همتا هم همینطور پیش رفت ولی کم کم که تا حدی که شرایط براش عادی تر شد کم کم ازقوه درک و تشخیصش کمک گرفت و تفاوت ها رو با دقت بیشتری بررسی کرد . شاهرخ آدم خوبیه،جذابه ...ولی هاووش آدمی که میشه همتا بهش تکیه کنه،به قول خودش آرامشی رو که در کنار هاووش داره در کنار شاهرخ نداره و آرامش ارتباط مستقیمی با خوشبختی داره.من جزء کسانی بودم که در نظر سنجی به شاهرخ رای دادم ولی الان کاملا طرفدار هاوش هستم. ![]() رمانت روند خوبی داره ولی چون دیر به دیر میگذاری کمی ارتباط خواننده ها با رمانت کمرنگ میشه.موفق باشی ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, انجمن or معرفی, زندگی, فاطیما8, مثلث, معرفی, من, من or فاطیما8, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |