| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: Iraaan.
(View Stats)
تشکرها: 232
تشکر شده 94 بار در 41 پست
کتاب مورد علاقه : Hamkhooooneee | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای رمانتو خیلی دوست دارم.خیلی جالبه.یه سوال همچین آدمایی هم هستند یعنی؟خیلی دوست دارم منم میتونستم ذهنارو بخونم،وای عالی میشد.زیادی جو زده شدما:-D:-P:-Dمیشه تند تند بزاری؟سعیتو بکن. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
تشکرها: 8,499
تشکر شده 29,800 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
یه استاد تو دبی هست که اموزش میده و کارشم درسته ولی خب به یکی دوبار کارت راه نمیفته که بری بیای. سعیمومیکنم تند تند بزارم ببین تفاوت اسطوره قرمز رو با ابی ![]() | |||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران - شهرک غرب
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرا 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم عالیه ... وای چقدر خوب میشد ذهن آدما میخوندیما ... نهًً؟؟؟ ... خوش به حالش! ![]() هر وخــت کــه حوصــلـه نـداری و دوس داری تـنـهـا باشی، همـه میریزن سـَـرِتـــ ؛ امـــا هـر وخــت میخوای بـا یـکـی حرفــ بزنـی ، هیچکـس دور و بــَـرِتــ نـیـس . . . کـلاً وخـتـی حـالــت بـــده ، شرایط برای بــدتر شدن حــالــت جـور میـشــه . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: قلب کسانی که دوستم دارند
(View Stats)
تشکرها: 13,702
تشکر شده 17,166 بار در 339 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام فاطیما جان خیلی قشنگه وجالبه کلا حرف هرکس رو که مینویسی دلم میخواد بدونم همونی بوده که تو سرش میگذره زبونش میگه یا بنا به مصلحت عوض میشه حالا همتا کی قرار بره تو کار ذهن خونی وکمک به پلیس اونم خارج از کشور؟ زود به زود بزار دیگه میدونم سرت شلوغه اما تو که دلت نمیاد ما زیا دمنتظر بمونیم انگشتت را هرجای نقشه خواستی بگذار فرقی نمی کند تنهایی من عمیق ترین جای جهان است ... و انگشتان تو هیچ وقت به عمق فاجعه پی نخواهد برد یه مثل کامپیوتری هست که میگه : حال ما اینــقــدرا هـم خوب نیست ، فـتـوشـاپــه ![]() | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر اسمون شب
(View Stats)
تشکرها: 8,499
تشکر شده 29,800 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() اره خودم خیلی خوشم میاد دوس داشتم یه روز تو واقعیت خودم جای همتا باشم.. ![]() میره میره نمیخوام با عجله بنویسم که بد بشه اروم و اهسته سعیمو میکنم مرسی | |||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 4,795
تشکر شده 1,030 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : ربه کا - بر باد رفته - حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم خیلی خوشگل می نویسی . ممنون | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 17,341
تشکر شده 5,197 بار در 279 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام تا اینجا که قشنگ بود و از زحمتی که می کشی ممنون | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: در پس کوچه های عشق
(View Stats)
تشکرها: 436
تشکر شده 696 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : شبح اپرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خیلی رومانتو دوست دارم . فقط اگه زود به زود بزاری ممنون می شیم ![]() ممنون | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زير آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 609
تشکر شده 16 بار در 7 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام موضوع جالبی رو برای نوشتن انتخاب کردی.به نظر من که بیشتر رمان ها تکراری شدن واین موضوع میتونه از حالت تکراری خارج باشه... منتظر ادامه کارت هستم........ یادم رفت بگم فقط سرعت تایپتو بیشتر کن و تند تند بنویس.... حتما دنبالش میکنم هيچ كس نمي تواند به عقب برگردد و از نو شروع كند ولي همه مي تانند از همين حالا شروع كنند و پايان تازه اي بسازند. ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: کره زمین
(View Stats)
تشکرها: 2,100
تشکر شده 457 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید , دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام موضوع رمانت جالبه فکر کنم اگر اون قسمت پلیسی هم بهش اضافه بشه جالب تر بشه ممنون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انجمن, انجمن or معرفی, زندگی, فاطیما8, مثلث, معرفی, من, من or فاطیما8, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |