| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,070 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +18 امتیاز سلام دوستان عزيز تا آخر شب جمعه فرصت داريد تا سوالاتتون رو از ~jOojoO.tAlA~ بپرسيد . نفرات بعدی اعلام آمادگی خودشون رو به من از طريق pm اطلاع بدهند. قوانین صندلی داغ قانون شماره 1 : از پرسیدن سوال های آن چنانی و این چنین خودداری کنید . قانون شماره 2 : از هرگونه توهین و کلمات زشت کاملا بپرهیزید . در صورت مشاهده با نویسنده پست شدیدا برخورد خواهد شد. قانون شماره 3: فردی که روی صندلی داغ قرار میگیرد به سوالاتی که توان جوابش ر انداردخط تیره قرار بدهد . (البته تا جایی که امکانش وجود دارد پاسخ بدهد). قانون شماره 4 : تمامی افرادی که روی صندلی داغ می نشینند یک عکس به عنوان یادگاری قرار بدهند (عکس می تواند هرچیزی باشد عکس یک شخصیت ، منظره و ...) قانون شماره 5 : شخصی که بر روی صندلی داغ می نشیند ، برای پاسخ گویی به هرسوال باید ، سوال را نقل قول کند سپس پاسخ آن را پایین آن قرار دهد . قانون شماره 6 : این قانون بدین شکل میباشد که افراد سوالات خود را در تاپیک مربوطه ارسال میکنند و هرگونه کل کل، شکلک تنها و هرگونه حرف یا موضوعی غیر از سوال بدون اخطار حذف خواهد شد. قانون شماره 7 : تمامی افرادی که در صندلی داغ شرکت میکنند باید این قوانین رو مطالعه کنند . درغیر این صورت با کاربری که غیر از این قوانین رو انجام بدهد برخورد خواهد شد. قانون شماره 8 : هیچ اجباری برای پاسخ به سوالات شخصی نیست . قانون شماره 9 : کسانی که قصد پرسیدن سوال رو دارند ابتدا تمام سوالات را بخوانند تا سوال تکراری پرسیده نشود . قانون شماره 10 : تمام سوالاتتون در یک پست باشند و از ارسال چندین پست پشت سر هم خودداری کنید . لطفا تعداد سوالاتتون کم باشه که بتونیم صندلی داغ رو ادامه بدیم . پستی که حاوی سوال زیادی باشد پاک می شود . با تشکر پ.ن : لطفا از گذاشتن زنبیل و گرفتن نوبت خودداری کنید و سوالاتتون رو یه دفعه توی یه پست بفرستید . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, !Mehrabune topol, $~roya~$, * sogi jOoOn *, *niusha*, *rainbow*, *TARA*, *~Faezeh~*, +Lily, -2nya-, -نازلی-, .rima., alonesachlie, arnavaz, asal, believe me, brain storm, dariush_4594, Darya_secret, dream.star, elahe.goddess, Elnaz, farnaz58, fatima_59, gharribe69, guitar, harimeshgh, heaven-born, Hinta, Hoopoe, jessica3, lucy, M mehrane, m.mahya, madnes, Mahed, mahtabiiiiii, meelikaa, Mina, mina_bala74, mini71, Miss.mona, Mona_lilac, Niloufarjojo, nutty, paradise, pari.maloos, Persiana, raha.fm, raha007, RaheBipayan*, roya jo0on, s.love, saba_lovly, sahar bala, sahar sss, sama33, shaghhayeghh, Shifteh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, talayeh, yasam, Zanessa, ZeYnAb KhAnOoM, |SarA_S|, ~@S@R~, ~jOojoO.tAlA~, ×sαпαm×, الناز خانوم, انائل, تابتا, داناک, رهگذر13, رودنا, ستاره ملک, سمن ناز, شبنم, عیدی, م.ن, واران, پامچال, چیکا, گلبهار, یاحسین, یاشمین, یگانه |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 3,737
تشکر شده 4,412 بار در 1,738 پست
کتاب مورد علاقه : کویر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام سلام ی صندلی داغ شد ک من زود برسم خب سوالام چ.ن من نمیشناسمت اول بیو بده من زنـــم و به همان اندازه از هوا سهــم میبرم که ریــه های تو دردآور است که من ازاد نباشم تا تو به گنـــاه نیفتی قوس های بدنم بیشتر از افکــارم به چشمـانت می آیند تاسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمــان تو تنظیم کنم (زنده یاد سیمین دانشور) | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, $~roya~$, * sogi jOoOn *, *TARA*, alonesachlie, believe me, dariush_4594, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, mina_bala74, Miss.mona, munes, nutty, paradise, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar sss, shaghhayeghh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, تابتا, داناک, شبنم, واران, گلبهار, یاشمین |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 6,507
تشکر شده 20,921 بار در 2,769 پست
کتاب مورد علاقه : sun daughter حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز آخ جون من دوم شدم ![]() سلام رهایی خوبی؟؟ ![]() 1. یه بیو دقیق بده گلی ! ![]() 2. چه رشته ای میخونی؟ ![]() 3. نظرت درباره خیانت و نفرت چیه؟ ![]() 4. خوشحالی که کاربر ویژه شدی؟ ![]() 5. تا حالا عاشق شدی؟ ![]() 6. چرا به علی بلا میگی دایی؟ ![]() دوباره برمیگردم ![]() دلت را جایی . . . حوالی خدا چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, $~roya~$, * sogi jOoOn *, *TARA*, bahar.4501, believe me, dariush_4594, dream.star, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, Miss.mona, munes, nutty, paradise, pari.maloos, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar bala, sahar sss, shaghhayeghh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, داناک, شبنم, واران, گلبهار, یاشمین |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: اصفهان
(View Stats)
تشکرها: 8,990
تشکر شده 2,779 بار در 1,249 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.تا ته دنیا. حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز چند تا دوست صمیمی داری؟؟!! وقتایی که دلت میگیره چیکار میکنی؟؟؟ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *TARA*, believe me, dariush_4594, dream.star, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, mina_bala74, Miss.mona, munes, nutty, paradise, pari.maloos, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar sss, shaghhayeghh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, zm.matin, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, داناک, شبنم, واران, گلبهار, یاشمین |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: پشت کنکور
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه - تمنای وجودم حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام رها جون خوبی؟ اول بیو کامل رشته دانشگاهی و اینکه بهش علاقه مندی؟ چند تا فرزند ؟ پسر و دختر؟ کاش می شد که به انگشت نخی می بستیم تافراموش نگردد که هنوز انسانیم!! قبل از آنی که کسی سر برسدما نگاهی به دل خسته ی خود می کردیم.. شاید این قفل به دست خود ما باز شود پیش از آنی که به پیمانه ی دل باده کنند همگی زنگ پیمانه دل می شستیم ..کاش پیدا می شددست گرمی که تکانی دهدتاکه بیدار شود،خاطرآن پیمان وکسی می آمد وبه ما می فهماند از خدا دور شدیم... یه مدت نیستم دوستان بدی دیدین حلال کنین ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *TARA*, believe me, dariush_4594, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, mina_bala74, munes, nutty, paradise, pari.maloos, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar sss, shaghhayeghh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, |SarA_S|, ~jOojoO.tAlA~, تابتا, داناک, شبنم, واران, یاشمین |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین | پست بسیار مفید : +6 امتیاز ریما جان ..rima نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
متولد 4 بهمن 1367 همین دیه ![]() ![]() هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, * sogi jOoOn *, *TARA*, -نازلی-, .rima., alonesachlie, Altin ay, arnavaz, AsalBanu, bahar.4501, believe me, dariush_4594, dream.star, elahe.goddess, fatima_59, gharribe69, heaven-born, Hinta, jessica3, mahtabiiiiii, mina_bala74, mini71, Miss.mona, munes, Niloufarjojo, nutty, paradise, pari.maloos, Persiana, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar sss, sama33, shaghhayeghh, Sokout_momtad, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, yasam, Zanessa, |SarA_S|, انائل, داناک, سوگند*, شبنم, عیدی, فرودو, واران, گلبهار, یاشمین |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: همین نزدیکی ها
(View Stats)
تشکرها: 6,666
تشکر شده 4,809 بار در 1,017 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب ها حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام ![]() خوبی؟ الان چه احساسی داری؟ ![]() چرا اسمتو گذاشتی ~jOojoO.tAlA~ ؟ دلیل خاصی داره؟ دانشجویی؟ چه دانشگاهی؟ فعلاً همینا کافیه تا بعد ![]() آیا می دانید؟ بدن انسان می تونه تا 45 واحد درد رو تحمل کنه. اما زمان تولد، یک زن تا 57 واحد درد رو احساس می کنه این معادل شکسته شدن همزمان 20 استخوانه! مادرتون رو دوست داشته باشید.... ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, * sogi jOoOn *, *TARA*, Altin ay, believe me, dream.star, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, mina_bala74, Miss.mona, Niloufarjojo, nutty, paradise, raha.fm, RaheBipayan*, saba_lovly, sahar sss, shaghhayeghh, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, داناک, شبنم, واران, گلبهار, یاشمین |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت: ღ Earth ღ
(View Stats)
تشکرها: 16,381
تشکر شده 18,889 بار در 1,532 پست
کتاب مورد علاقه : ღ All book beautiful ღ | پست معمولی : +1 امتیاز سلام سلام آخ جون جزغاله کردن رها جونیه ببشخید رهایی اما باید جزغاله شی دیگه ما می شروعیم 1- از اینکه رها جونی منی خوشحالی؟؟ 2- خصوصیات اخلاقی بد منو بگو بدون تعارف؟ ![]() 3- از رهای الان چند درصد راضی هستی؟ 4- دوست داشتی جای یکی دیگه بودی؟ چه کسی؟ 5- آرزو داری جایی سفر کنی اون جا کجاست؟ ![]() 6- کی رو توی زندگیت از همه بیشتر دوست داری؟ واسه فعلاً کافیه بازم برمی گردم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که دل انجاست
(View Stats)
تشکرها: 18,016
تشکر شده 17,955 بار در 2,139 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بعد از مدت ها یه صندلی داغ سلام رهایی ![]() حال و احوالات؟ منو میشناسی؟ سوال معروف سال:خودتو معرفی کن؟ رها چقدر به خدا نزدیکه؟اصلا تا حالا خدا رو حس کرده؟ تا حالا از اینکه مسلمونی پشیمون شدی و یا دلت بخواد خودت بودی که این دین رو انتخاب می کردی نه اینکه برات انتخاب بشه؟ به تناسخ اعتقاد داری؟ جایگاه عشق تو زندگیت؟اصلا تا حالا عاشق شدی؟ تا حالا به فکرت رسیده یه سر به سایت اهدا عضو بزنی یا دلت بخواد عضو بشی؟ چیزایی رو که میگم تو یه جمله بتعریف عشق خدا زندگی مرگ مادر پدر ابجی(اگه داری) داداش(اگه داری) بقال سر کوچه ![]() پسر همساده(همسایه )اصغر اقا قصاب کوچه پشتی ![]() زنبور عسل حاج زنبور عسل حاج خانومات زنبور عسل تا حالا چند تا کتاب خوندی؟ چرا انقدر رمان میزاری؟ بهترین و بدترین خاطره ی زندگیت؟ معتقدی یا مذهبی؟ کتاب مورد علاقه: موسیقی مورد علاقه: نویسنده مود علاقه: خواننده مورد علاقه: بازیگر مورد علاقه: سریال مورد علاقه: و.... ببخشید سوالام زیاد شد ولی تقریبا هیچ شناختی ازت نداشتم ![]() من بازم برمی گردم زندگی باور میخواهد ان هم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید که خدا هنوز هست ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: ؟؟؟
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام رها جان خوبی ![]() رها چرا نام کاربریت اینه؟ چه سنی دوست داری ازدواج کنی؟ فعلا همین ![]() در زنـدگی برای هر آدمی از یک روز....از یک جا... از یک نفر به بعد... دیگر هیچ چیز مثل ِقبل نیست... نه روزها... نه رنگ ها... نه خیابان ها... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, **yasamin**, *TARA*, Altin ay, believe me, elahe.goddess, gharribe69, heaven-born, henia, mahtabiiiiii, malchi, mina_bala74, Miss.mona, nutty, paradise, pari.maloos, raha.fm, RaheBipayan*, sahar sss, Star-crossed, sunthin, sydney, s_donia323, Zanessa, ~jOojoO.tAlA~, داناک, شبنم, واران, گلبهار, یاشمین |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| joojootala, با, تاریخ, داغ, صندلی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |