| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هپروت
تشکرها: 4,755
تشکر شده 2,973 بار در 905 پست
کتاب مورد علاقه : atash & hamkhone حالت من : | پست بسیار مفید : +35 امتیاز جانی كوچولو توی كلاس نشسته بود و داشت مسایل ریاضی را حل می كرد كه معلم از او سوالی پرسید : اگه 5 تا پرنده روی یك شاخه ی درخت نشسته باشند و تو با تفنگت به یكی شون شلیك كنی چند تا پرنده می مونه؟ جانی : هیچی چون بقیه هم فرار می كنند! معلم : نه! چهار تا پرنده می مونه ولی از طرز تفكرت خوشم اومد. جانی كوچولو : منم یه سوال دارم . سه تا زن توی یك مغازه دارند بستنی می خورند. اولی بستی را لیس می زنه دومی گاز می زنه و سومی می مكه كدومشون ازدواج كرده اند؟ معلم : اونی كه بستنی را می مكه! جانی كوچولو : نه! اونی كه حلقه ی ازدواج دستشه . اما از طرز تفكرت خوشم اومد... حرفهایمــــــــــــ را تعبیر میکنی . . . سکوتـــــــــــــم را تفســــــــــــیر ! دیــــــــروزم را فراموشـــــــــــــــ . . . فردایــــــــــــــم را پیشگوییـــــــــــــ ! به نبودنم مشکوکیـــــ . . . در بودنمـــــــ مُردَد ! از هیچـــــــ گلایهـ میسازی . . . از همهـ چیز بهانهـ ! من . . . !!! کجای این نمایشمــــــــــــ . . . ؟! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 7,622
تشکر شده 1,731 بار در 764 پست
کتاب مورد علاقه : اتوسا دختر کورش بررگ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود،مرسی ابن كتاب روماني تاريخي و عاشقانه از آتوسا دختر كوروش بزرگ و عشق او به سردار و پادشاه بزرگ ايران زمين داريوش است..... بخوانيد و ببينيد كه در آفرينش تاريخ پر افتخار هخامنشي تنها مردها نقش نداشتند و شيرزني بود كه در خلق لحظه لحظه ي آن نقش به سزايي داشت آتوسا دختر كوروش بزرگ http://www.forum.98ia.com/t560716.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : هیچ کجا و همه جا.....
تشکرها: 272
تشکر شده 756 بار در 389 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان باحالی بود!دانش آموز یعنی این!!!! حالا یعنی من هم که بستنی رو می مکم ازدواج کردم؟ ![]() معلمه هم با این استدلال هاش ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : یه گوشه ی این گربه ی بزرگ !
تشکرها: 1,974
تشکر شده 48,672 بار در 1,958 پست
کتاب مورد علاقه : تریلوژی ارباب حلقه ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عجب معلمی... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یک جایی دور از دسترس!
تشکرها: 38
تشکر شده 66 بار در 45 پست
کتاب مورد علاقه : توآیلایت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جالب بود مرسی. ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 6,256
تشکر شده 15,424 بار در 2,093 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی باحال بودش اینجا زمین است ساعت به وقت انسانیت خواب است دل عجب موجود سخت جانی است! هزار بار تنگ میشود; میشکند;میسوزد;میمیرد؛ و باز هم می تپد...... اینجا زمین است رسم آدم هایش عجیب است اینجا که گم میشوی، به جای آنکه دنبالت بگردند؛ فراموشت میکنند..... اینجا زمین است زمین گرد است تویی که مرا دور زدی؛ فردا به خودم خواهی رسید؛ حال و روزت دیدنی است..... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : پارس
تشکرها: 96
تشکر شده 319 بار در 179 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ووووووووواااااااااااااايي ييييييي من قبلا شنيده بيدم پشت "صحرا "شهري است... که يک "دوست" در آن جا دارد هر کجا هست به هر فکر و به هر حال و به هر کار... عزيز است... خدايا! تو نگهدارش باش... "مردساده"![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰
تشکرها: 19,474
تشکر شده 26,546 بار در 7,189 پست
کتاب مورد علاقه : دختر زشت | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی با حال بود عجب دانش آموزی..... انتقــــــــام رو از اونی باید گرفت که رفت؛ نه اونی که از همه جا بی خبر داره میاد! * * * * * * بچه ها تا پایان امتحانات حللمون کنید خعلی دوستتون دارم فعلا ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : همین اطراف
تشکرها: 75
تشکر شده 2,069 بار در 722 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه شود اين دانش آموز........... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 4,176
تشکر شده 4,948 بار در 1,465 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایول جانی كوچولو.............. مرسی خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها ، یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ازطریقه, او, ببریم؟, بستنی, به, بودن, خوردن, زن, مجرد, پی, چگونه, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |