| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: فکر میکنید بتونید ادامه داستان رو حدس بزنید ؟ | |||
| معلومه بقیه اش چی میشه | | 140 | 32.79% |
| نمی تونم حدس بزنم | | 287 | 67.21% |
| رأی دهندگان: 427. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,268
تشکر شده 90,492 بار در 957 پست
کتاب مورد علاقه : بازنشسته حالت من : | پست بسیار مفید : +32 امتیاز سلام سلام سلام دوستای عزیزم من این تاپیک نقد رو گذاشتم تا شما هر نظری در مورد رمان من دارید بگید . حتی اگه نظرتون اینه که رمان من مزخرفه بازم لطفا بهم بگید . در حسرت آغوش تو اسم رمان منه و اولین رمانیه که می نویسم . امیدوارم با نظرات شما بتونم نقص های کارمو برطرف کنم ! ![]() ![]() اینم آدرس رمانم : در حسرت آغوش تو | niloofartavoosi کاربر سایت خلاصه رمان : پانته آ دختر ثروتمندیه که عشق قلبش رو لمس نکرده ، اما دلبسته مردی به اسم کیارش میشه بدون این که بدونه .... ××× سکــــوتـــــ ســـــرد Whenever you go too far I will be there to pull you back …. Every second every day … you are all I got . ویرایش توسط n!loof@r : ۴ اسفند ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۱۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : Mazandaran,IRI
تشکرها: 510
تشکر شده 1,014 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین- م.مودب پور حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز تا اونجایی که من خوندم خوب بود مگه این که تو بقیه داستان اتفاقات دیگه ای افتاده باشه ممنون نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,339
تشکر شده 170,814 بار در 12,627 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز تاپیکتون منتقل شد به بخش مناسبش! دقت کنید کجا تاپیک ایجاد می کنید! مدتی نیستم دوستان، لطفا بغیر از موارد ضروری بمن پیام ندید. ![]() اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | ART!ST, darya12, farzaneh15, n!loof@r, nutty, sara51, Tifani Jon, ایماز, بارانیان, شادزی, مژگان بانو, ياسمن71 |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : کلبه تنهایی
تشکرها: 9,543
تشکر شده 268 بار در 48 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام ممنونم خیلی قشنگه فقط زود بزار . نمیدونم چرا دکمه تشکر رو میزنم ارور میده. گفتم بگم من تشکر میکنم سیستم قبول نمیکنه. بازم تشکر زود و زیاد بزار | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : ....
تشکرها: 6,181
تشکر شده 33,744 بار در 736 پست
کتاب مورد علاقه : همه كتابها حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام داستان جالب و قشنگیه فقط خواهشا زود زود بزاری مرسی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در این کره خاکی
تشکرها: 394
تشکر شده 271 بار در 126 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز داستانت خیلی جالبه مهمتر از همه موضوعش تکراری نیست. بازم ممتون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تو راه
تشکرها: 6,438
تشکر شده 2,949 بار در 1,532 پست
کتاب مورد علاقه : اخرش خوب باشه حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز دوس دارم ساده ورووون مینویسییییییییییی ولی به نظرم اگه با یه سری اتفاقا ( جذاب تر بشه بهترههههه) موفق باشیییییییییی ما هم خدایی داریمممم................... خدایا رحم کن به دلم تا خدامو دارم هیچی نمیخوامممم پس خدایا این امیدمو نگیر ازم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,268
تشکر شده 90,492 بار در 957 پست
کتاب مورد علاقه : بازنشسته حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 36,238
تشکر شده 5,225 بار در 280 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام رمان قشنگیه مرسی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مرز بین رویا و واقعیت
تشکرها: 21,404
تشکر شده 1,019 بار در 364 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ی شرقی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم رمانت خیلی قشنگه موضوع جالبی داره و تکراری نیست من که نمی تونم ادامه ی داستان رو حدس بزنم شخصیت پانته ا رو خیلی دوست دارم یکی از علت هاش نرمال بودن زیبایی و رفتاراشه کلا داستان جذابی هست اگه همینطوری پیش بری بهتر هم میشه ![]() مرسی موفق باشی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| niloofartavoosi, آغوش, انجمن, تو, حسرت, در, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |