| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: فکر میکنید بتونید ادامه داستان رو حدس بزنید ؟ | |||
| معلومه بقیه اش چی میشه | | 123 | 31.14% |
| نمی تونم حدس بزنم | | 272 | 68.86% |
| رأی دهندگان: 395. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #821 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 1,883
تشکر شده 41,481 بار در 551 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ببخشید عزیزم ، بخدا خیلی گرفتارم ! شرمندم ! عشق تنها سهم مرغ عشق نیست ، می توان عاشق شد و گنجشک زیست ! ******* رمان در حسرت آغوش تو | |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #822 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: هیچ جا و همه جا
(View Stats)
تشکرها: 4,177
تشکر شده 1,131 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : مزرعه فلمبارد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام نیلوفر جون...مرسی عزیزم این پست تا قسمتی از ابهامارا برطرف کرده...پست بعدی که اختمالا بشه پست آخر یعنی همه چی مشخص میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس کیارش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی جدی جدی پریسا با کیارش رابطه داره...وااااااااااااا ی خدا توروخدا من خیلی استرس دارم نیلوفر جون وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش........... رمان های جذاب و خواندنی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید جدید ترین رمان های سایت.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #823 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر چتر خدا
(View Stats)
تشکرها: 1,944
تشکر شده 1,552 بار در 234 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر،خشم و سکوت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام نیلو جون منو جون به سر نکن دختر به موقع بذار آخه عزیزم.راستی یه کاری کن کیارشم بچه از دست رفت ای خدااااااااا. کسی از تو میرود ، و بعد . تو دلت میخواهد از همه دنیا بروی... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #824 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 808
تشکر شده 161 بار در 44 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز این قسمت "توله ی خواهرم" خیلی اغراق آمیز بود، فکر نکنم خاله هه دیگه اینقدر هم بد بوده، البته شما نویسنده ای حتماً بوده دیگه....راستی خواهشاً زودتر تمومش کن و آخرش رو بذار. شاید داستانت خیلی طولانی نباشه ولی اینقدر دیر به دیر گذاشتی که من یکی احساس خستگی میکنم از خوندنش و دیگه اون جذابیت اولو برام نداره.موفق باشی عزیزم... | ||||||||
| | |
| | #825 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجا آباد
(View Stats)
تشکرها: 1,883
تشکر شده 41,481 بار در 551 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
عزیزم حق با شماست اون قسمت رو ویرایش کردم ... ممنون ! | |||||||||
| | |
| | #826 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جای همین نزدیکیا...
(View Stats)
تشکرها: 2,075
تشکر شده 938 بار در 570 پست
کتاب مورد علاقه : پرتو....... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به نیلوفر جووووون...من به طور اتفاقی ادرس رمانتو پیدا کردم وخوندم اوایلش احساس می کردم داستان خیلی سریع پیش میره و خیلی راحت می تونم اخرشو حدس بزنم ولییییییییییییییییییییی وقنی که به وسطاش رسید حرفمو پس گرفتم وجذبش شدم ودوس دارم منتظرمون نذاری ...چون نقدا رو که خوندم بیشترشون ازدیر به دیر گذاشتن پستات گله داشتن و امیدوارم این روندپیش نره و هروز میام سر میزنم به امید اینکه تایپ رمان از9 صفحه بیشتر شده باشه ......موفق باشی | ||||||||
| | |
| | #827 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: آخر دنيا
(View Stats)
تشکرها: 5,253
تشکر شده 709 بار در 288 پست
کتاب مورد علاقه : كورى،كافه پيانو | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام گلم خسته نباشى. من فكر ميكنم چهره خاله رو بيش از حد بدجنس نشون دادى. در ضمن زن گرفتن دوباره پدرش و خوشحالى پانته آ يك كم از واقعيت بدوره. آخه اين باباهه چند سالشه كه همينجورى به فكر زن گرفتنه. ضمنا همه دارن با يك زن خارجى مثل بلبل حرف ميزنند يا اون داره فارسى رو راحت حرف ميزنه؟ ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم | ||||||||
| | |
| | #828 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: teiroo00OOnN
(View Stats)
تشکرها: 60
تشکر شده 28 بار در 12 پست
کتاب مورد علاقه : راز-همخونه-عاشقم باش-ه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام گلم خسته نباشی واقعا رمانت توپه آدم نمی تونه حدسش بزنه ولی بضی جاهاشم 1کم غیر واقعی است ولی زیاد پررنگ نیست کارت عالییییییییییییییییه موفق باشی خانمی دوست داشتن را از ماهی بیاموز که بی وقفه بوسه های بی پاسخش را نثار دریا میکند . دلم خیلی واست تنگ شده … . کی چه گلی دوست داره ؟ نجار : میخک ، دزد : شب بو ، قصاب : گل گاو زبون ، پارچه فروش : اطلسی ، دندون پزشک : مینا و من … ، من تو رو دوست دارم ، تو زیباترین و نازترین گلی هستی که من دوستش دارم . تا حالا تونستی آنقدر پاک باشی که با نگاه کردن به کسی که دوستش داری تمام نیازهات برطرف بشه ؟ سنگینی نگاهت آنقدر بوده که طرفی که نگاهش می کنی سرشو بندازه پایین ؟ پاکترین و صادقانه ترین دوستت دارم ها رو با نگاه می توان گفت . هر وقت توی زندگ به یه در بزرگ که روش یه قفل بود رسیدی ، ناایمید نشو . چون اگه قرار بود باز نشه به جاش یه دیوار میذاشتن . روزی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد ، آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد ، من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی ، چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاشقی . | ||||||||
| | |
| | #829 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 2,365
تشکر شده 43 بار در 20 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام نيلو جون رمانت تا جاييكه خوندم حرف نداشت روند داستانت واتفاقاتي كه توش ميافته كاملا متفاوته وآدم نميتونه پيشبيني كنه .نثر داستانت كه ديگه نگو من واقعا لذت بردم .نميخوام بگم كه چرا رمانت نميذاري چون منم مثل الهه جون فكر ميكنم حتما يك اتفاق خاصي افتاده كه اينقدر بيخيال شدي كه حتي جوابي به اينهمه نقدي كه برات گذاشتن نميكني.بيصبرانه منتظر ادامه رمان جذاب وخوندنيت هستم | ||||||||
| | |
| | #830 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,525
تشکر شده 92,949 بار در 7,715 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
این چه وضعشه!! اینجا تاپیک نقده یا .. این تاپیک قفل میشه چون جنبه ی نقد که ندارید هیچ هر موضوع بی ربطیم اینجا مطرح میکنید!! کاربران خاطی اخطار دریافت میکنند و درصورت تکرار در هر تاپیک دیگه یوزرشون بسته میشه! شوخی هم نداریم.. هرچی ملایمت بخرج میدیم بدتر میکنید! ![]() | ||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| niloofartavoosi, آغوش, انجمن, تو, حسرت, در, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |