بازگشت   نودهشتیا > کتاب > متفرقه کتاب > معرفی و نقد کتاب > نوشته کاربران سایت

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: فکر میکنید بتونید ادامه داستان رو حدس بزنید ؟
معلومه بقیه اش چی میشه 123 31.14%
نمی تونم حدس بزنم 272 68.86%
رأی دهندگان: 395. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ارسال موضوع جدید  پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۱۰ بعد از ظهر   #821 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

niloofartavoosi آواتار ها

niloofartavoosi به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Smile

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pari75 نمایش پست ها
azize dele baradar enghad ke shoma dir be dir mizarin adam kole dastan yadesh mire vali bazam dastet dard nakone

ببخشید عزیزم ، بخدا خیلی گرفتارم ! شرمندم !

عشق تنها سهم مرغ عشق نیست ،

می توان عاشق شد و گنجشک زیست !

رمان در حسرت آغوش تو

niloofartavoosi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۳ اسفند ۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ بعد از ظهر   #822 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

مهرناز69 آواتار ها

مهرناز69 به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام نیلوفر جون...مرسی عزیزم این پست تا قسمتی از ابهامارا برطرف کرده...پست بعدی که اختمالا بشه پست آخر یعنی همه چی مشخص میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس کیارش کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی جدی جدی پریسا با کیارش رابطه داره...وااااااااااااا ی خدا توروخدا من خیلی استرس دارم نیلوفر جون

وقتی تنها شدی بدون خدا همرو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش...........

رمان های جذاب و خواندنی...

جدید ترین رمان های سایت....

مهرناز69 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۵ قبل از ظهر   #823 (لینک مستقیم)
کاربر خودمونی

*مستان* آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام نیلو جون منو جون به سر نکن دختر به موقع بذار آخه عزیزم.راستی یه کاری کن کیارشم بچه از دست رفت ای خدااااااااا.

کسی از تو میرود ،
و بعد .
تو دلت میخواهد از همه دنیا بروی...

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

*مستان* آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ قبل از ظهر   #824 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

baharboofy آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

این قسمت "توله ی خواهرم" خیلی اغراق آمیز بود، فکر نکنم خاله هه دیگه اینقدر هم بد بوده، البته شما نویسنده ای حتماً بوده دیگه....راستی خواهشاً زودتر تمومش کن و آخرش رو بذار. شاید داستانت خیلی طولانی نباشه ولی اینقدر دیر به دیر گذاشتی که من یکی احساس خستگی میکنم از خوندنش و دیگه اون جذابیت اولو برام نداره.موفق باشی عزیزم...
baharboofy آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۴ اسفند ۱۳۹۰, ۰۷:۱۶ قبل از ظهر   #825 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

niloofartavoosi آواتار ها

niloofartavoosi به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Smile

نقل قول:
نوشته اصلی توسط baharboofy نمایش پست ها
این قسمت "توله ی خواهرم" خیلی اغراق آمیز بود، فکر نکنم خاله هه دیگه اینقدر هم بد بوده، البته شما نویسنده ای حتماً بوده دیگه....راستی خواهشاً زودتر تمومش کن و آخرش رو بذار. شاید داستانت خیلی طولانی نباشه ولی اینقدر دیر به دیر گذاشتی که من یکی احساس خستگی میکنم از خوندنش و دیگه اون جذابیت اولو برام نداره.موفق باشی عزیزم...

عزیزم حق با شماست اون قسمت رو ویرایش کردم ... ممنون !
niloofartavoosi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۵ اسفند ۱۳۹۰, ۱۲:۰۲ بعد از ظهر   #826 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

الهه ایمانی آواتار ها

الهه ایمانی به Yahoo ارسال پیام
بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام به نیلوفر جووووون...من به طور اتفاقی ادرس رمانتو پیدا کردم وخوندم اوایلش احساس می کردم داستان خیلی سریع پیش میره و خیلی راحت می تونم اخرشو حدس بزنم ولییییییییییییییییییییی وقنی که به وسطاش رسید حرفمو پس گرفتم وجذبش شدم ودوس دارم منتظرمون نذاری ...چون نقدا رو که خوندم بیشترشون ازدیر به دیر گذاشتن پستات گله داشتن و امیدوارم این روندپیش نره و هروز میام سر میزنم به امید اینکه تایپ رمان از9 صفحه بیشتر شده باشه ......موفق باشی
الهه ایمانی آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۷ اسفند ۱۳۹۰, ۰۶:۵۹ قبل از ظهر   #827 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط

mahtab payda آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام گلم خسته نباشى. من فكر ميكنم چهره خاله رو بيش از حد بدجنس نشون دادى. در ضمن زن گرفتن دوباره پدرش و خوشحالى پانته آ يك كم از واقعيت بدوره. آخه اين باباهه چند سالشه كه همينجورى به فكر زن گرفتنه. ضمنا همه دارن با يك زن خارجى مثل بلبل حرف ميزنند يا اون داره فارسى رو راحت حرف ميزنه؟

ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم
mahtab payda آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۸ اسفند ۱۳۹۰, ۰۸:۳۲ بعد از ظهر   #828 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

Naaasiiim آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام گلم خسته نباشی واقعا رمانت توپه آدم نمی تونه حدسش بزنه ولی بضی جاهاشم 1کم غیر واقعی است ولی زیاد پررنگ نیست کارت عالییییییییییییییییه موفق باشی خانمی

دوست داشتن را از ماهی بیاموز که بی وقفه بوسه های بی پاسخش را نثار دریا میکند . دلم خیلی واست تنگ شده … .
کی چه گلی دوست داره ؟ نجار : میخک ، دزد : شب بو ، قصاب : گل گاو زبون ، پارچه فروش : اطلسی ، دندون پزشک : مینا و من ، من تو رو دوست دارم ، تو زیباترین و نازترین گلی هستی که من دوستش دارم .
تا حالا تونستی آنقدر پاک باشی که با نگاه کردن به کسی که دوستش داری تمام نیازهات برطرف بشه ؟ سنگینی نگاهت آنقدر بوده که طرفی که نگاهش می کنی سرشو بندازه پایین ؟ پاکترین و صادقانه ترین دوستت دارم ها رو با نگاه می توان گفت .
هر وقت توی زندگ به یه در بزرگ که روش یه قفل بود رسیدی ، ناایمید نشو . چون اگه قرار بود باز نشه به جاش یه دیوار میذاشتن .
روزی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد ، آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد ، من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی ، چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاشقی .
Naaasiiim آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۱:۲۳ قبل از ظهر   #829 (لینک مستقیم)
کاربر عادی

آييريا آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلام نيلو جون رمانت تا جاييكه خوندم حرف نداشت روند داستانت واتفاقاتي كه توش ميافته كاملا متفاوته وآدم نميتونه پيشبيني كنه .نثر داستانت كه ديگه نگو من واقعا لذت بردم .نميخوام بگم كه چرا رمانت نميذاري چون منم مثل الهه جون فكر ميكنم حتما يك اتفاق خاصي افتاده كه اينقدر بيخيال شدي كه حتي جوابي به اينهمه نقدي كه برات گذاشتن نميكني.بيصبرانه منتظر ادامه رمان جذاب وخوندنيت هستم
آييريا آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۱۳ اسفند ۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ قبل از ظهر   #830 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

honey_x آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو ز نمایش پست ها
سلام میدونم اینجا جاش نیست اول از همه مدیران ونویسنده این کتاب عذرخواهی میکنم ولی چون دوستان زیادی به این جا سر

میزنن میخواستم نظرشون رو راجع به کتاب مجنون تر از فرهاد بپرسم من میخوام این کتابو تازه تهیه کنم میخواستم ببینم ازاین کتابا

است که دختر وسطاش میره با یکی دیگه ودوباره برمیگرده یا نه ؟ درضمن آخرش خوب تموم میشه یانه ؟ بازم از همه دوستان عذرخواهی میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فافانی نمایش پست ها
سلام عزیزم ...........امیدوارم همیشه موفق باشی................لطفا اگه برات مقدوره تند تند بزار.............رمانت خیلی زیباست ادمو مجذوب خودش میکنه..........والبته ذهن ادمو خیلی مشغول...............برای رمانت 19 تا پایان هم تلخ وهم شیرین حدس زدم...........امیدوارم مثل روند داستانت قشنگ تموم شه...........ممنون هزارتا..........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ayda mohamadi نمایش پست ها
آرزو ز جان من خوندم به نظرم قشنگه من خیلی دوس داشتم ولی خوب یکم زیاده و حوصله می خواد کل کالشون هم باحاله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ayda mohamadi نمایش پست ها
راستی این جور که تو فکر می کنی نیس ظری به عشقش وفادار می مونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FowL نمایش پست ها
رمان قشنگیه
چقدر خوبه که خالهه داره یه جورایی مجازات میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marykh نمایش پست ها
بی صبرانه منتظر ادامه داستانت هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط الهه ایمانی نمایش پست ها
سلام پس این ادامه رمانتو کی مزاری بابا دلموووووووووووووووون رفت اخه این درسته ادمو وابسته کنی به رمانت بعد بزاریمون تو خماری خسته شدم ازبس اومدم تو لینک رمان ولیییییییی دیدم باز خبری نیست......گفتم یه خورده گلگی کنم شاید فرجی شد بی صبراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااان ه منتظریییییییییییییییییییی ییییم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 821410331 نمایش پست ها
ببخشینا ولی دیگه شورشو در آوردین.اگه می خواین اینطوری بذارین نذاشتنش بهتره!! من که واقعن خسته شدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zahra jigar نمایش پست ها
چی شد پس خانومی؟
نقل قول:
کلا دیگه بی خیال گذاشتن ادامه رمان تو تایپیک شدییییییییییییییییی دیگه....ماهم که را به را سر میزنیم و طبق معمول میبینیم خبری نیست ....معمولا وقتی تو تایپیک نقدی-تشکری- حرفی یا چیزی مینویسیم نویسنده یه نگاهی میندازه اون مستطیل ابیه رو می فشاره ولی شما اینکارم نمی کنی که دل ماها خوش شه بعد هی تو تایپیک ها میگی نقد..تشکر..مثبت یادتون نره...اخه این انصافه ....منکه دیگه از خوندن ادامش منصرف شدم دیگم به لینک رمانت سر نمیزنم البته میدونم مهم نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو ز نمایش پست ها
پس ادامش چی شد نمی خوای دیگه بزاریش ؟ ما رو گذاشتی تو خماریش دیگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مرضیه69 نمایش پست ها
سلام.خسته نباشید.خواهش میکنم رمانتو زود زود بزار.دلم میخواد زودتر بخونمش.خیلی بده آدم تو خماری داستان بمونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مرضیه69 نمایش پست ها
سلام.خسته نباشید.خواهش میکنم رمانتو زود زود بزار.دلم میخواد زودتر بخونمش.خیلی بده آدم تو خماری داستان بمونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط albus severoos نمایش پست ها
دو قرن بعد......

نقل قول:
سلام هر کاری کردم نتونستم رو حرفم بمونم ونیام تو لینک رمان..........با خودم فکر کردم که شاید نیلوفرجان(نویسنده) واسش مشکلی پیش اومده باشه که دیگه پست نمیذاره درست نیست عجولانه راجبش قضاوت کنیم.ان شاا.. بزودی پیداش میشه....یعنی اوووووووووووون روز میاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marykh نمایش پست ها
نیلوفر جان کجایی پس؟؟؟
من بی صبرانه منتظر ادامه داستانت هستما....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseini66 نمایش پست ها
کجایی خانمی چرا رمانتو ادامه نمیدی مردیم بس تو خماری موندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آلیسیا نمایش پست ها
لطفا ادامه بدش !!
ما هنوزم دنبال میکنیم !!!!!!!
ممنون میشیم اگه ادامه بدی!!!!!!

این چه وضعشه!! اینجا تاپیک نقده یا .. این تاپیک قفل میشه چون جنبه ی نقد که ندارید هیچ هر موضوع بی ربطیم اینجا مطرح میکنید!! کاربران خاطی اخطار دریافت میکنند و درصورت تکرار در هر تاپیک دیگه یوزرشون بسته میشه! شوخی هم نداریم.. هرچی ملایمت بخرج میدیم بدتر میکنید!

honey_x آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
niloofartavoosi, آغوش, انجمن, تو, حسرت, در, معرفی, نقد, و, کاربر, کتاب

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش