| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف خدا...
تشکرها: 2,281
تشکر شده 3,849 بار در 2,097 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مدیر بخش: به دلیل ارسال پست اسپم تاپیک قفل شد! سلام دوستان این تست هوش استاندارد و گذاشتم تا شما درصد هوشتون و بدونید امتحان کنید خیلی جالبه و ارزششو داره ![]() ![]() http://www.up.98ia.com/images/5x5nkzqi2wn9n14y4i5.rar دوستان درصداتونم بزارید اینجا... من و انتظار و کابوس تنهایی .. من و حس اینکه هر لحظه اینجایی دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم .. تو رو هر طرف رو میکنم میبینم نگو از تو چشمام چیزی نمیخونی .. تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی ![]() اگه این بهارم بر نگردی خونه .. دیگه چیزی از من یادت نمیمونه منو رها کن از این فکر تنهایی .. تو نرفتی .. نه ! تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم .. دارم عاشقی رو با تو بلد میشم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف خدا...
تشکرها: 2,281
تشکر شده 3,849 بار در 2,097 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راسی زمانم توی درصدتون تاثیر داره | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : کلبه عشق
تشکرها: 111
تشکر شده 1,014 بار در 395 پست
کتاب مورد علاقه : afson sabz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب بود | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ارزش, استانداردحتما, امتحان, تست, داره, هوش, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |