| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,630
تشکر شده 37,886 بار در 3,884 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دستت درد نکنه موفق باشی. خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ | ||||||||
| |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,711
تشکر شده 146,734 بار در 14,731 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشيد
| ||||||||
| |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی Perfection is reached, not when there is no longer anything to add, but when there is no longer anything to take away. "Antoine de Saint-Exupery " ******* My weblog : I've got pain in my tongue | ||||||||
| |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 107,858
تشکر شده 197,133 بار در 18,553 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز تشکر مجدد قفل دیر باریدى باران ... دیر... من مدت هاست در حجم نبودن كسى خشكیده ام...!! | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آگاتا, به, رسد, شیطان, قتل, می, نویسنده, کریستی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |