| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : قلب کسانی که دوستم دارند
تشکرها: 438
تشکر شده 3,622 بار در 684 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با سلام من الان اول دبیرستانم و باید انتخاب رشته کنم در صورتی که نمیدونم ریاضی برم یا تجربی به هرئو به یه میزان علاقه دارم و نمرهامم تقزیبا یکی است خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 393
تشکر شده 151 بار در 100 پست
کتاب مورد علاقه : امانت عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه به زیست شناسی علاقه داری تجربی برو یک خاطره ..._______________ ستاره سربی!17 | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ABADAN
تشکرها: 11,338
تشکر شده 13,751 بار در 3,375 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه عزیزم فقط علاقه به زیست نیست اول ببین میتونی درسی مثل زمین رو تحمل کنی یا نه شیمی ریاضی و فیزکم که جای خود دارن و توی هردوتا رشته مشترکن یه راهنمایی که نمی دونم درسته یا نه؟ میتونی بری ریاضی ، اینطوری ریاضیت قوی تر میشه چون هندسه حسابان و کلی درس دیگه داری و راحت میتونی به سوالای کنکور جواب بدی و همراهش زیست بخونی وکنکور تجربی بدی یکی از دوستای من اینکار کرد پزشکی قبول شد انشالله روزی تو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 22,163
تشکر شده 34,391 بار در 3,103 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مهم دیدت نسبت به علاقه هاته... ببین مفاهیم و علمی که در این رشته ها ممکنه به دست بیاری چقدر به تو حس لذت بخش می ده و برات کارایی داره | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : اوهام
تشکرها: 35,182
تشکر شده 41,311 بار در 5,210 پست
کتاب مورد علاقه : ارابه ی خدایان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عزیزم بستگی به توانایی خودت داره از این به بعد درسا سخت میشن و بدون فهم بالا نمی تونی به اون چیزی که خودت میخوای برسی درمورد رشته تجربی مشکلاتی وجود داره مسلما کسی نمیره رشته تجربی با این آرزو که چه میدونم حسابداری یا مامایی بخونه همه برای پزشکی یا داروسازی میرن که خود این یه مساله مهمه یعنی شانس قبولی......بعد ببین تحمل 9-10 سال درس خوندن توی رشته های پزشکی رو داری؟ اگه آره که میتونی تجربی رو انتخاب کنی برای رشته ریاضی هم ریاضی مهمترین درسه اگه ازش خوشت میاد و می فهمیش میتونی موفق بشی............
اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() اطلاعیه مهم مربوط به انتشار کتب در صفحه اصلی سایت! | از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید!| نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! | قوانین بخش نقد و بررسی کتاب! | قوانین بخش ویرایش کتاب! | اطلاعیه های بخش کتاب! | راهنمـای بخش کتاب! | طراحی جلد رمان! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 30,984
تشکر شده 17,406 بار در 2,072 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام از نمره های فیزیک و ریاضیت نگفتی اما اگه نمره هات عالین ببین برا تحصیل تو دانشگاه و بعدش برا اشتغال به چه رشته ای علاقه داری منظورم اینه که اول علاقه ات رو در نظر بگیر ولی اگه نمره هات زیاد عالی نیستن تو رو خدا این دو رشته رو نرو که نه خودت اذیت شی و نه معلمات موفق باشی گلم تو را دیدم ای عشق! و آموختم از تو آغاز خود را... | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 300
تشکر شده 1,995 بار در 855 پست
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببین عزیزم باید ببینی میخوای چیکاره بشی. من عاشق فیزیک بودم، خیلی هم فیزیکم خوب بود اما چون به پزشکی علاقه داشتم رفتم تجربی تو هم باید همین کارو بکنی. ببین میخوای پزشک بشی یا مهندس عکس های قدیمی رو میترسم نگاه کنم از معصومیت کودکانه ی خودم خجالت میکشم زهرا 20 دانشجوی پزشکی ویرایش توسط ~~MIGNON~~ : ۲۵ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۵:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 1,076
تشکر شده 19,742 بار در 1,909 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه کشش اینو داری که تمام مطالبو مو به مو حفظ کنی تجربی خوبه | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : قلب کسانی که دوستم دارند
تشکرها: 438
تشکر شده 3,622 بار در 684 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چند تا از نمره هام ریاضی 19 زیست 19 فیزیک 20 شیمی 19 | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 3,888
تشکر شده 2,134 بار در 461 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هميشه دوست داشتي از بچه گي چي كاره شي؟؟؟ الان دوست داري چي كاره شي؟؟؟؟؟؟؟اول اينو جواب بده تا بهت بگم. این روز ها همه دوست دارن کشور "کره" برن .شما چطور؟؟ ![]() تور سیاحتی ،زیارتی کره جنوبی ![]() just For Mina (Lily) & Friend | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتخاب, حل, دبیرستان, راهنمایی, رشته, شد, لطفا, کنید |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |