| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: nO life in earth
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : math حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هموطن ! بعد ازين مواظب باش ، هر چه داري درست مصرف كُن مشهدي ، جهرمي ، قمي ، رشتي ، اهل ساري ،درست مصرف كن اين كه حالا چه مي كني مصرف ؟ به من و ديگري چه مربوط است لحظه ي خوب نشئگي ! حتي ، در خماري ،درست مصرف كن مرد شهري خدا زياد كند ، چند ماشين اگرفقط داري مش تقي جان ! تو هم اگر چه فقط ،خرسواري ، درست مصرف كن! سابقا مي رسيد اگر از دوست ، فعلا از همسرت رسد نيكوست پدرش را اگر كه مي خواهي ، در نياري ! درست مصرف كن با توام اي كه پشت آن ميزي ، ظاهرا پاك و باطنا هيزي! تا نيفتاده اي به پيسي يا ، اوج خواري درست مصرف كن چيز مفتي اگر به چنگ آمد، هي دولپي نخور خطر دارد مي خوري ( خب ) بخور ، ولي نم نم ، آري آري درست مصرف كن! هرچه كاست به روي يك سي دي ، فيلم ها را به روي دي وي دي هايده يا بنان ، معين ،ستار ،افتخاري ،درست مصرف كن! اين همه جيب مملو از خالي ! شكر آن را به جا نمي آري؟ تا همين يك نفس كشيدن را ، كم نياري ! درست مصرف كن سلام من به تو يار قديمي ![]() منم همون هوادار قديمي ![]() هنوز همون خراباتي و مستم ولي بي تو سبوي مي شکستم همه تشنه لبيم ساقي کجايي گرفتار شبيم ساقي کجايي | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: یه گوشه،زیر سقف آسمون تهرون
(View Stats)
تشکرها: 567
تشکر شده 1,706 بار در 372 پست
کتاب مورد علاقه : ،برباد رفته،ر به کا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایول................. خواست تا نرم کند موج دلم را، اما من که از طایفه ی سنگدلانم،چه کنم؟؟ زرد رویی من از غصه بی نانی نیست، غم دلدار فتاده است به جانم،چه کنم؟ چشمه، دل کنده که به دریا برسد، من که یک عمر به سوی تو دوانم،چه کنم؟ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| درست, كُن, مصرف |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |