| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست بسیار مفید : +50 امتیاز به نام خدای مهربون دوستی به من یک نهنگ هدیه داد یک نهنگ ِ غول پیکر ِ عجیب یک نهنگ ِ مهربان ِ ساده ی نجیب یک نهنگ را ولی کجا می شود نگاه داشت توی حوض و تُنگ که نمی شود نهنگ را گذاشت هیچ جا نداشتم آخرش نهنگ را ، توی قلب خود گذاشتم ! جا نبود ! تُنگ ِ قلب ِ کوچکم شکست زیر ِ رقص ِ باله های ِ آن نهنگ ِ مست سالهاست تُنگ ِ قلب ِ من شکسته است و این یادگاری ِ قشنگ دوست است هیچ کس باورش نمی شود ولی به جای قلب توی سینه ام نهنگ ِ دوست است ! ![]() تقریبا تابستون 1390 در حال اتمامه، و این نوزدهیمن تاپیک از سری تاپیک های خانوداه نودهشتیاست ، خوشحالم که این بار من تونستم استارت این تاپیک رو بزنم که سراغازی باشه برای خاطره های خیلی شیرین ، از دوستی هایی که وجود داره و قراره اینجا به وجود بیاد . این تاپیک هم یه روزی مثل تاپیک های قبلی قفل میشه امیدوارم قدرش رو خوب دونسته باشین . این خانواده ها یه تیکه جدا از سایت نودهشتیا هستن که همه کاربرا چه قدیمی و چه جدید و حتی اونایی که عضو نشدن باهاش خاطره دارن و خواهند داشت پس بیاین لحظه های قشنگی رو بسازیم... نیمه دوم سال ؛ پاییز سرد ، آغاز گرمی برای دوستی هاتون باشه. شهریور یک هزار و سیصد و نود. خانواده نودوهشتیا. تاپیک نوزدهم . ______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهی است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مون...
(View Stats)
تشکرها: 26,640
تشکر شده 25,955 بار در 4,276 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | پست معمولی : +2 امتیاز اووووول | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 43,279
تشکر شده 5,241 بار در 2,617 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خانواده جدید مبارک...هورررررررررررراااا ااا ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مون...
(View Stats)
تشکرها: 26,640
تشکر شده 25,955 بار در 4,276 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | پست معمولی : +2 امتیاز آی آدمها كه بر ساحل نشسته شاد و خندانید! یك نفر در آب دارد میسپارد جان. یك نفر دارد كه دست و پای دائم میزند، روی این دریای تند و تیره و سنگین كه میدانید. آن زمان كه مست هستید از خیال دست یابیدن به دشمن، آن زمان كه پیش خود بیهوده پندارید، كه گرفتستید دست ناتوان را تا توانی بهتر را پدید آرید، آن زمان كه تنگ میبندید، بر كمرهاتان كمربند، در چه هنگامی بگویم من؟ یك نفر در آب، دارد میكند بیهوده جان قربان! آی آدمها كه بر ساحل بساط دلگشا دارید! نان به سفره، جامهتان بر تن؛ یك نفر در آب میخواند شما را. موج سنگین را به دست خسته میكوبد، باز میدارد دهان، با چشم از وحشت دریده، سایههاتان را ز راه دور دیده، آب را بلعیده در گود كبود و هر زمان بیتا بیش افزون، میكند زین آبها بیرون، گاه سر، گه پا. ای آدمها! او ز راه دور این كهنه جهان را باز میپاید، میزند فریاد و امید كمك دارد؛ آی آدمها كه روی ساحل آرام در كار تماشایید! موج میكوبد به روی ساحل خاموش، پخش میگردد چنان مستی به جا افتاده بس مدهوش، میرود نعرهزنان. وین بانگ از دور میآید: ـ «آی آدمها»... و صدای باد، هر دم دلگزاتر، در صدای باد، بانگ او رهاتر، از میان آبهای دور و نزدیك باز در گوش آید این نداها. ـ «آی آدمها» + به امید تاپیکای بالاتر ... ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, **sevdayi **, *مــــهران*, .Ice Girl., any body, elahe.goddess, honorable me, LoVe DaY, mahsa.maloos, man war, mojan_23, NILOUFAR, Noosha Y, nutty, paripar, REAL LOVE, reyhane.s, roya2144, sahely, sayeh ninja, Star-crossed, tanrıça, yeshil, ارزو., عطر خوش یاس, لی لی تنها, متینا و بهاره, پامچال |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 8,142
تشکر شده 9,339 بار در 869 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانواده نودوهشتیا 19 !!!!!!!!!!!!!!!! هوراااااا ! | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,699 بار در 1,726 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه..حسرت عشق..دی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آآآآآآآآآآآآآآآآآخخخخخخخخ خخخ جججججججججججوووووووووونننن نننننننن | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 382
تشکر شده 632 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خداییش 18 خیلی زیاد شده بود دستتون درد نکنه | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 43,279
تشکر شده 5,241 بار در 2,617 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانوم های محترم میشه یک کوچولو خودتون رو معرفی کنید؟ | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 808
تشکر شده 1,428 بار در 1,010 پست
کتاب مورد علاقه : یلدا-بادبادک باز حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز ا خ جوووووووووووووووووووووووو وون خانواده ی جدید!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,699 بار در 1,726 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه..حسرت عشق..دی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوبم آیداجون ممنون .بچه ها بابک رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودوهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |