| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 43,279
تشکر شده 5,241 بار در 2,617 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لرد بپر بالا.... ![]() | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون خدا
(View Stats)
تشکرها: 5,867
تشکر شده 4,699 بار در 1,726 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه..حسرت عشق..دی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: اسمون خدا!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زيباي عرب! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مبااااااااااااااااااااااا ااااااارككككككككككككك! گروه: گاه می اندیشم خبر مرگ مرا با تو چه کسی میگوید آن زمان که خبر مرگ مرا از کسی میشنوی ، روی تو را کاشکی میدیدم | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 808
تشکر شده 1,428 بار در 1,010 پست
کتاب مورد علاقه : یلدا-بادبادک باز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) |
| کاربر خودمونی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه خانواده جدید هوراااااااااااااااااااااا اااااااااا ![]() ![]() مبارک مبارک خانوادمون مبارک ![]() میدونی چرا میگن"دلت دریا باشه" وقتی یه سنگو تو دریا میندازی فقط برای چند ثانیه اونو متلاتم میکنه و برای همیشه محو میشه ولی اون سنگ تا ابد تو دل دریا موندگاره پس سعی کن مثه دریا باشی فراموش کن که سنگ به دلت زدن با اینکه سنگینیشو برای همیشه رو سینت حس میکنی |
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی تو همین دنیا
(View Stats)
تشکرها: 2,188
تشکر شده 1,365 بار در 669 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خانواده جدید مبارک ![]() خوبین بچه ها؟؟ ارنیکا جون خوبی؟؟ | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر سقف خدا...
(View Stats)
تشکرها: 2,040
تشکر شده 3,656 بار در 2,010 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() ![]() ![]() خانواده جدید مبارک![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من و انتظار و کابوس تنهایی .. من و حس اینکه هر لحظه اینجایی دارم آینه ها رو گم میکنم کم کم .. تو رو هر طرف رو میکنم میبینم نگو از تو چشمام چیزی نمیخونی .. تو که لحظه لحظه حالم رو میدونی ![]() اگه این بهارم بر نگردی خونه .. دیگه چیزی از من یادت نمیمونه منو رها کن از این فکر تنهایی .. تو نرفتی .. نه ! تو هنوزم اینجایی دارم از خودم با فکر تو رد میشم .. دارم عاشقی رو با تو بلد میشم ![]() | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) |
| خبرنگار نودهشتیا ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخییییییییییییی خونه های قبلی به سلامت ![]() خانواده جدید پا بر جا زندگی در اعماق عادت ها هیچ فرقی با مرگ ندارد؛ تو مرده ای فقط معنای مرگ را نمی دانی! |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| خانواده, شماره, نودوهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |