| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,069 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +10 امتیاز سلام بعضی از دوستان گزارش دادند که سایت دیر لود (Load) میشه و سرعتش پایینه . یا اصلا باز نمیشه و فقط یه صفحه ی سفید میاد . کسانی که همچین مشکلی دارند اینجا مطرح کنند تا ببینیم مشکل از چیه . با تشکر لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, # NEGAR #, #SamaneH#, <..RoSe..>, * Star, *anahit*, *atefeh*, -نازلی-, @parisa@, aili, Amir Mahan, armin gerrard, Ati__377, cleo, Cloud_Strife, Darya_secret, dokhtare sahra, ELAHE, elahe.goddess, f.alma, farhad_0, feedback, galapagOos, H00da, H0NEY, hanajigh, hana_89, HANI.44, horin, Lair_Nilo, libra272, madnes, maedeh7389, Mahbib, mahsama, mahsa_r, man war, Mini Moon, n!ika, nastaran_702, nazi2000, negin.b, neginekimiya, nutty, parna, Parnam, parsa.a, p_f_p, raha.fm, rahgozar7, REMIX, reyhane.s, reza, s.ali.tt, samin96, sepideh62, si.genza, Soheil0068, Sokout, spong bob, Star-crossed, talayeh, tireys_77, VAMPIRE : ), yasam, zina, ~pArnYa~, اشوزدنگهه, بهارجون, بی بی گل, خانم فسقلی, ساقی عشق, ستاره ملک, طلوع عشق, مهمان خدا, مونا**, نام کاربری, ناهور, هیلدا14, ویاخنا, چیکا, گلاریژان, ܓܨ سارا ܓܨ |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 8 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من مشکل دارم سه بار رفتم تو پروفایلم تا آواتورمو نصب کردم بله صفحه ها دیر لود میشه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 968
تشکر شده 10,363 بار در 967 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز آره بنظر منم دیر لود میشه . حتی با موزیلا هم گاهی قاط می زنه اذیت می کنه وای به حال اکسپلورر البته نه خیلی شدید ها ولی خوب ... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: ankara
(View Stats)
تشکر شده 1,782 بار در 218 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز بله از منم خیلی دیر لود میشه یا گاهی اصلا باز نمیکنه ♥♥♥سکوتم را به باران هدیه کردم تمام زندگی را گریه کردم به هر خاک رسیدم تکیه کردم♥♥♥ ۞۞۞۞ آرزو....18....دانشجو | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئد
(View Stats)
تشکرها: 968
تشکر شده 10,363 بار در 967 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا این تاپیک توی صفحه اصلی جزو 10 تا تاپیک نیست ؟ هر چی گشتم پیدا نکردم [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_eek.gif[/img] چرا دیدم مثل اینکه چشام آلبالو گیلاس میچیده اون موقع [img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 70 بار در 30 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اره سرعتش خیلی کمه اعصاب ادم خورد میشه تا بیاد امضا پاک شد (به دلیل سیاسی بودن) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: شهری با هوای پاک (تهران)
(View Stats)
تشکر شده 85 بار در 22 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه زودتر لود میشد بهتر بود[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif[/img][img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_wink.gif[/img] عشق با زمان فراموش می شود و زمان با عشق | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 70 بار در 30 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز الان بهتر شد نسبتآ نشده؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,069 بار در 5,605 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز شاید مشکل از اینترنت شماست . یعنی فقط این سایت رو دیر لود میکنه؟ تا حالا شده که سایت رو باز کنید و یه صفحه ی سفید بیاد؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکر شده 8 بار در 2 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز همه سایتارو بخصوص یاهو خوب میاره اما 98یا[img]http://www.98ia.com/modules/Forums/images/smiles/icon_sad.gif[/img] | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, باز, براتون, دارید؟, سایت, شدن, مشکل, نمیشه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |