| |||
| | #1421 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 595
تشکر شده 1,974 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ديروز چند بار نتونستم وارد سايت بشم مينويسه notework error ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1422 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,069 بار در 5,605 پست
| پست بسیار مفید : +48 امتیاز سلام دوستان متوجه هستم که مخابرات سایت رو مسدود کرده . متاسفانه دلیلی برای این کار ذکر نکردند و من هم واقعا بی اطلاع هستم و شوکه شدم که اصلا چرا باید سایت رو مسدود کنند؟ فردا پیگیری می کنم . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| | |
| | #1423 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,067 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سرعت فوق العاده کمه از ساعت 3 به بعد ![]() هر پستی هم n بار ارسال میشه ... ![]() تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| | #1424 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,067 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سرعت فوق العاده کمه از ساعت 3 به بعد ![]() هر پستی هم n بار ارسال میشه ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #1425 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
میگه 26ثانیه صبر کن می صبرم ارسال می کنم 4-5تا می فرسته سرعتمم خیلی پایینه قبلا با سرعتجتمی اومدم...... و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | |||||||||
| | |
| | #1426 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت: مازندران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پرنده بهشتی و الهه شرق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام گاهی برای من خطای data base میده یا connection time out میده ،سرعت هم که پایین هست تو کجایی سهراب؟! آب را گل کردند چشم ها را بستند.....وچه ها با دل کردند صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟من هم ازهمهمه ی داغ زمین بیزارم... ![]() لینک رمان به رنگ عشق(نویسنده: خودم) http://www.forum.98ia.com/t354375.html | ||||||||
| | |
| | #1427 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایی زیر آسمون آبی
(View Stats)
تشکرها: 1,954
تشکر شده 1,127 بار در 559 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم همین مشکلو دارم در بی کرانه زندگی دو چیز افسونم کرد: آبی آسمان که می بینم و می دانم نیست و خدایی که نمی بینم و می دانم هست. " دکتر شریعتی" | ||||||||
| | |
| | #1428 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام شرمنده نمی خواستم پیام بگذارم ولی بازم سایت شولترینگ شده واسه من + صفحه اصلی هم همین طور امیدوارم این یکی موقت باشه ![]() ![]() ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
| | #1429 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: خوزستان/زیرچترمحبت خدا.......
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان دا-هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #1430 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیرآبی آسمون
(View Stats)
تشکرها: 1,084
تشکر شده 2,389 بار در 634 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه من بازه!!!!!! برای کسی بمیر که برات تب کنه.... ![]() **** رمانهای توصیه شده: ***** برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, باز, براتون, دارید؟, سایت, شدن, مشکل, نمیشه؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |