| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 100,989
تشکر شده 187,464 بار در 18,656 پست
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سجادی جاغرق خبر داد: نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پنجشنبه اعلام می شود رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد، گفت: نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد روز پنجشنبه 10 شهریور اعلام می شود. به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله سجادی جاغرق امروز سه شنبه 8 شهریورماه در نشست خبری، با اعلام این خبر اضافه کرد: داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.azmoon.com و با وارد کردن اطلاعات پرونده و مشخصات داوطلبی می توانند نتایج نهایی خود را مشاهده کنند. | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مترجمین نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,366
تشکر شده 32,810 بار در 438 پست
کتاب مورد علاقه : dream man -Dark Lover حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مثل اینکه سراسری و ازاد تصمیم دارن کلا این عید مارو خراب کنن ......... از دیروز که قرار بود جواب سراسری بیاد ، هنوز نیومده ............. اینم که الان باید استرس جواب ازادو داشته باشیم .......... ![]() ![]() “Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the desire to mate every second of the day. It is not lying awake at night imagining that he is kissing every part of your body... For that is just being in love; which any of us can convince ourselves we are. Love itself is what is left over, when being in love has burned away.” با من باش | سوزان الیزابت فیلیپس | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 869
تشکر شده 695 بار در 279 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای خدا دارم از استرس میمیرم ![]() ![]() ![]() لطفا دعا فراموش نشه سراسر سرما را همینجا میمانم کنار تو و دستانات.. پاییز هم که بشود گنجشکها به هیچفصل دیگری کوچ نمیکنند ... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آزاد, ارشد, اعلام, دانشگاه, شود, می, نتایج, پنجشنبه, کارشناسی, کنکور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |