| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : هر کجا هستم باشم، آسمان مال من است
تشکرها: 1,014
تشکر شده 5,088 بار در 657 پست
کتاب مورد علاقه : شماعظیم تر از آنید که حالت من : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * حدیث *, * میـلاد *, *9092*شادی, *Aida Banoo*, *asemani*, *ghazaleh*, *Gift*, *شیدا*, . afshOn., .Cmin., 5011311, Abandokht, adelay_90, aquamarin, arnavaz, atish2, AYDA alone, bahar_oumad, blue69, Digital Boy, dokhijonob631, Elahe-73, faraz_90, G!rl, ghazalghazal, gracious, joghoze, K I N G, KHJ.N, m.mahya, maheabi, malipu, maral73, melanie stryder, mina_k, my1376, natalia, nazanine tanha, negin-joon, Nelson, nfs25tavana, Ni70ki, NO ONE, parsa poyamnesh, pinkflower, placebo, radon, rahgozar12, rebecca1, s.m69, sad.princess, saghi.m, sama sh, sami92, sotazi, s_donia323, ~Ordibeheshti~, ×мαhsĭмα×, آزالیا, الناز خانوم, بهار سرد, خوشگلم من, رژلب, شبنم جون, فرشته18, نهال خانوم, هانی عسل, گل ارکیده, ✖ SOODEH ✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 1,441
تشکر شده 801 بار در 302 پست
کتاب مورد علاقه : رویای خیس حالت من : | واقعا که خیلی زیباست....جذب اون نگاه جذابش شدم خوشبختی را دیروز به حراج گذاشتند ولی حیف که من زاده امروزم! خدایا جهنمت فرداست، پس چرا من امروز میسوزم؟! ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شــــمآل ...
تشکرها: 2,413
تشکر شده 3,258 بار در 1,164 پست
کتاب مورد علاقه : رمان - تاریخی حالت من : | عین وزغ میمونه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 24,393
تشکر شده 5,552 بار در 1,977 پست
حالت من : | چه چشمای قشنگی ... اصلا هم که چپ نیس آنها که میروند وطن فروش نیستند آنها که میمانند عقب مانده نیستند آنهایی که میروند ، نمیروند آن طرف که مشروب بخورند آنهایی که میمانند ، نمانده اند که دینشان را حفظ کنند همه آنهایی که میمانند پرچم به دست ندارند آنها که میروند ، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود آنها که می مانند ، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : لاهیجان
تشکرها: 39,259
تشکر شده 5,447 بار در 673 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | "تو که چشمات خیلی قشنگه" رو برای این گفتن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 3,696
تشکر شده 712 بار در 332 پست
حالت من : | یعنی حس زیبایی شناسی همتون ایول داره خواستن ،همیشه توانستن نیست گاهی فقط، داغ بزرگی است كه تا ابد بر دلت می ماند | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرانجـلسـ
تشکرها: 1,615
تشکر شده 2,411 بار در 923 پست
| واي جذبش از 2متري منو ميگيره!!اين ديگه كيه!!!! عـــاشقــَم ! عـــاشـق اون بـالا ســری .. اون کـه تـنهــا بـا مـا پــَـرید و هــَرزگی نکـــَرد .. واســه مـَنی که بــَندگــی نــکـــَـرد .. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : shOmal
تشکرها: 1,989
تشکر شده 1,130 بار در 825 پست
کتاب مورد علاقه : Yalda حالت من : | چه زشت.......................... زین پس تنها ادامه میدهم،در زیر باران حتی به درخواست چتر هم جواب رد میدهم میخواهم تنهاییم را به رخ این هوای دونفره بکشم !! باران نبار من نه چتر دارم نه یـــار ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : IRAN
تشکرها: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست
کتاب مورد علاقه : هـــــمــ خــــونـــ | kheyli bahal bod!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 142
تشکر شده 270 بار در 149 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | ![]() ![]() ![]() داره به کی نگاه میکنه ؟ به من یا بغلیم ؟؟؟ ![]() زاهد ظاهر پرست از حال ما هیچ آگاه نیست در حق ما هرچه گوید جای هیچ اکراه نیست در طریقت پیش سالک هرچه آید خیر اوست در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست این چه استثناست و این چه قادر حکمت است کاین همه زخم نهان هست و مجال آه نیست بر در میخانه رفتن کار یکرنگان بود خود فروشان را به کوی می فروشان راه نیست هرچه هست از قامت ناساز بی اندام ماست ورنه تشریف تو بر بالای کس کوتاه نیست بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| است؟, به, زیباترین, سال, متعلق, چشمان, چه, کسی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |