| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: از خونه ی بابام رفتم خونه ي آقام ...
تشکرها: 10,733
تشکر شده 12,487 بار در 2,743 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | اگر هنوز به استانبول سفر نكرده ايد واگر به استانبول سفر كرده ايد و دو باره دوست داريد برگرديد اما فعلا برايتان امكانپذير نيست بنده شما را به سفر محازي دعوت ميكنم لينكهاي زير عكس خالي و يا ماكت هاي كامپيوتري نيستند واقعي هستند و بصورت سه بعدي 360 درجه تهيه شده اتد و ميتوانيد در محيط بچرخيد و خود را در آن محل احساس كنيد.ميدانيد كه سيستم تبليغاتي تركها قوي است.پس از دانلود آن را احرا كنيد چون اينها فايل هاي اجرايي هستند. براي خارج شدن از برنامه بايد دو بار دكمه Esc را بزنيد Click here to download this file حماقت كه شاخ و دم ندارد! حماقت يعني من كه اينقدر ميروم تا تو دلتنگ من شوي! خبري از دلتنگي تو نمي شود! بر مي گردم چون دلتنگ مي شوم!!! ویرایش توسط ELAHE : ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۲:۰۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
| مرسی بریم ببینیم چه خبره ، من تابستون بودم ولی بازم دوست دارم برم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
تشکرها: 11,143
تشکر شده 3,634 بار در 1,248 پست
حالت من : | خیلی باحاله دستت درد نکنه اگر ماه بودم ، به هر جا که بودم ،سراغ تو را از خدا می گرفتم . و گر سنگ بودم ، به هر جا که بودی ،سر رهگذار تو جا می گرفتم اگر ماه بودی – به صد ناز – شاید شبی بر لب بام من می نشستی وگر سنگ بودی ، به هر جا که بودم مرا می شکستی ، مرا می شکستی ! . | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر سایه اسمون
تشکرها: 1,451
تشکر شده 4,589 بار در 2,287 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | هر کی رفت منم ببره کلاس ریاضی بود ./ معلم روی تخته 2 خط موازی رسم کرده بود/ خط اول نگاهی به خط دوم انداخت و گفت : ما میتونیم با هم خوشبخت بشیم./ خط دوم گفت : آره ، میتونیم خط کشی یک جاده باشیم و یا خط نیمکت یک پارک و با هم تا آخر جهان زندگی کنیم.../ در همین زمان معلم گفت : دو خط موازی هیچ وقت بهم نمیرسند./ و بچه ها هم تکرار کردند:/ دو خط موازی هیچ وقت بهم نمیرسند/ فرناز-15 http://kooroush.blogfa.com/ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
تشکرها: 11,155
تشکر شده 13,239 بار در 3,340 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | من که خیلی ترکیه رو دوست دارم کشور تمیز و قشنگیه لباساشو که نگو همه قشنگن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | ترکیه شهر رویایی است |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: آواره که جا نداره
کتاب مورد علاقه : کتابای کافکا حالت من : | ترکیه کشور توریست خیزیه گفت : جبران می کنم ،گفتم کدام را ؟ عمر رفته را ؟روح شکسته را ؟دل مرده اما تپنده را ؟ حالا من هیچ !!! جواب این تار موهای سپید را می دهی؟؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت : وای ....... خبر نداشتم !چه پیر شدی !!! گفتم : جبران می کنی ؟! گفت : کدام را؟ | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: يه گوشه دنيا
کتاب مورد علاقه : دالون بهشت.همخونه حالت من : | عاشقشم.............خيلي قشنگ بود رمان عطر عاشقي . . . . معرفي و نقدش . . . . از دستش نديد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رماناي دوستاي گلم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: همین نزدیکیا
تشکرها: 484
تشکر شده 2,619 بار در 600 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای پزشکیم حالت من : | نرفتم ولی با این کار تو انگار رفتم مرسی ..... باد می وزد …میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: تو کتاب خونه....
تشکرها: 5,716
تشکر شده 2,769 بار در 1,733 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی را از نو آغاز کن حالت من : | این جوری سفر کردن به استانبول هم خوبه ها.... هیچگاه به کوچه بن بستناسزا نگو... رنج بن بست بودن برای کوچه کافیست...!!! *#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#* دلگیر نشو از آدما ...!!! نیش زدن طبیعتشونه....! سالهاست که به هوای بارانی میگویند خراب.....!!! ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, استانبول, بعدی, تصاویر, دیدنی, سه, مناطق |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |