بازگشت   نودهشتیا > کتاب > تایپ کتاب > جزیره متروکه کتاب

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۶ شهريور ۱۳۹۰, ۰۳:۴۰ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

احمد بهزادی آواتار ها

پست بسیار مفید  +9 امتیاز     
پیش فرض شکار شیاطین | احمد بهزادی کاربر انجمن

شکار شیاطین
بقلم احمد بهزادی
(دوستان ایرادات وارده رو بصورت پــ.خــ به بنده اطلاع بدید)

همیشه دنیای ماورا الطبیعه رو خیلی دوست داشتم و همیشه وقت خودمو صرف موضوعات تخیلی می کردم تا اینکه خودم وارد یک جریان ماورا الطبیعی شدم.
شاید شما هم مثل من دنبال همین چیزها باشید،روح،دنیای پس از مرگ و موجودات فرازمینی و ... ولی من خیلی اصرار داشتم این موضوعات واقعی هستند و هرکس این موضوعاتو رد می کرد من اونو احمقی به تمام معنا می دونستم. مگه میشه زندگی انسان فقط به زندگی این دنیا(خوردن و خوابیدن و...) ختم بشه؟ ده ها کتاب راجع به ارواح و هیپونوتیزم و دنیای متافیزیک خوندم و همیشه در تصوراتم یک دنیای خیالی رو برای خودم می ساختم و مثلا فکر می کردم الان چند فرشته کنار من هستند یا اینکه جن ها تو کار هام اختلال ایجاد می کنند! همیشه منتظر سوژه ای بودم تا یک اتفاق بیفته و من اونو به موجودات فرازمینی نسبت بدم.
تا اینکه یک روز از اینترنت طرز ساخت یک صفحه احضار ارواح رو یاد گرفتم و ساعت دوازده شب وقتی همه خواب بودند تصمیم گرفتم از اون استفاده کنم شاید بتونم یک روح انسان احضار کنم و از اون دنیا از اون بپرسم.
دستم می لرزید و کاملا می ترسیدم ولی سکه رو در مکانش قرار دادم.منتظر موندم تا دستم حرکت کنه اما هیچ اتفاقی نیفتاد. چند دقیقه ای صبر کردم اما سر انجام نا امیدانه و تقریبا عصبانی دستم رو از روی سکه برداشتم. هنوز موهای تنم شیخ بودند و قلبم تند تند می زد. ترسم بیشتر از تاریکی بود. از کودکی از تاریکی شب می ترسیدم گرچه دوست داشتم. همیشه حس می کردم در پس این تاریکی ها چیزهایی عجیب و موجوداتی که توان دید اونها رو نداریم پنهان شده است.
تصمیم گرفتم بخوابم و حد اقل از این حالت ترس و وحشت بی خود و بی نتیجه در بیام گرچه می دونستم حتما کابوس می بینم.
ولی ناگهان آسمان در هم پیچید و باد شروع به وزیدن کرد. باز شدن پنجره و کوبیده شدنش به دیوار و رعد و برق پر سر و صدا سکوت اتاقم رو شکست. هنوز صفحه احضار روح جلوی من روی تخت بود.
کل بدنم می لرزید،انگار باد می خواست فقط در گوشی با من صحبت کنه. وقتی پنجره را بستم دیدم سکه روی صفحه احضار روح در حال حرکته.
قلبم به درد اومده بود و تند تند می زد.یک لحظه چشمامو از ترس بستم و فکر کردم که این صفحه را بیرون بندازم ولی فکر به آشنایی با موجودات فرازمینی منو از این کار بازداشت.
پس به صفحه احضار روح نگاه کردم.سکه روی حروف حرکت می کرد. اول روی «آ» بعد «ن» «ا» «ه» «ی» «ت» «ا»:
آناهیتا
من هم بلند تکرار کردم «آناهیتا»

_____________ویرایش شد

ویرایش توسط احمد بهزادی : ۷ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۳۸ قبل از ظهر
احمد بهزادی آنلاین نیست.  
قدیمی ۶ شهريور ۱۳۹۰, ۰۴:۲۹ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

ستاره یخی آواتار ها

پست مفید  +3 امتیاز     

با تشکر لطفا شروع کتاب را در تاپیک زیر اعلام کنید

آمارکتابهای در جریان سایت

توضیحاتی راجع به کتاب، تعداد صفحات و نویسنده و سال چاپ حتما ذکر کنید .

از فونت Tahoma و سايز 2 استفاده كنيد و در بین خط ها لطفا فاصله نندازید تا ساختن فایل PDF راحتتر باشه.

کمتـر از 20 خط در هر پست قرار ندهید!

برداشتن مطالب از این سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد!
ممنون

تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!
ستاره یخی آنلاین نیست.  
قدیمی ۶ شهريور ۱۳۹۰, ۱۰:۴۴ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

احمد بهزادی آواتار ها

پست بسیار مفید  +7 امتیاز     

.................................................. .........................

ویرایش توسط احمد بهزادی : ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۳۳ بعد از ظهر
احمد بهزادی آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۴ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۴۸ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

احمد بهزادی آواتار ها

پست مفید  +4 امتیاز     

.................................................. .................

ویرایش توسط احمد بهزادی : ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ در ساعت ۰۸:۳۲ بعد از ظهر
احمد بهزادی آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
احمد, انجمن, بهزادی, شکار, شیاطین, کاربر

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش