| |||
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
تشکرها: 12,521
تشکر شده 11,935 بار در 2,668 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز متفرقه: ****راستش رو بگو........از چي ميترسي؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!!؟!! ........یک سوال در مورد آدم مست... (قفل شده) ...طبيعت و فراموش نكنيم... 100ميليارد پول !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) 1خودكار 1كلمه... 2 تا مرغ عشق ؟! (قفل ) 2 سال دیگر(2012): خطر خطر......حواستان را جمع کنید.......... 7ماه ها کیا هستن خودشون رو معرفی کنن آب دستته بذار تو زمین بیا تو!"داریم توطئه می کنیم" آخر سفر دیگر چی میشه ؟؟؟ آدرس میدم بگو کیه یا چیه؟ آشتی دادن دو تا عاشق (به خدا ثواب داره) (قفل شده) آی هوااااااااااااااااااااار ........ملت من شاکیم آیا روحی داره اشتباه میکنه؟* آیا واقعا وقتی بچه از شکم مادر بیرو میاد میتونه شنا کنه؟ آيا تماشاي زنده مسابقات مردان براي خانمها حرام است؟ (قفل شده) اجرای معرفی ایران در مدرسه ای در کانادا توسط بیتا(bibi73) احساستون در مورد آزاد شدن خرمشهر چيه ؟؟؟ اردك با مرغابي چه فرقي داره؟ (قفل شده) ازفنداك....................... (قفل شده) اسم دختر..................... (قفل شده) اسماي دو جنسیتی ! اصولا به کی SMS میدی؟ (قفل شده) اعتیاد به قرص!!! اقای کی مرام در گلخانه* اگر به جای اون بودی؟ (قفل شده) اگر تو بیایی.................. اگه بتوانید یه چیزی رو بدید و در عوض یه چیز رو بگیری چی میدا اگه بهت تیکه انداختن نتونستی جواب بدی بیا اینجا جوابشو ببین (قفل شده) اگه راهنماییم کنین ممنون میشم(لزومی نداره پسرا بیان)(قفل شده) اگه طرفدار هلندی بدو بیا !!! اگه می تونید به این سوالا جواب بدین.... اگه یه تیر داشتی تو سر کی خالیش میکردی؟ امتحان داری ..........بدو بیا تو انتخاب اسم (قفل شده) انتخاب رشته دبیرستان :لطفا راهنمایی کنید (حل شد)* انجمن افراد خوشبخت اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ اونایی که زبان دوست دارن یا صحبت می کنن بیان تو....... اهالی خوب و دوست داشتنی 98 یا خداحافظ ... (قفل شده) ای ز هجر نالان! و ای ز پا افتاده! ایا تو جوان برای خوابیدن از قرص استفاده میکنی چرا؟ ایستگاه کتاب و قهوه ، شعبه خانه فرهنگ حورا (قفل شده) این جمله رو با یه جمله کوتاه کامل کن این عکس کدام چهره سرشناس ادبی جهان است؟ (قفل شد)* این عکس کدام هنرپیشه است ؟ اینجابیاخواستگاری!!! (قفل شده) اين شماره امام رضاست كي ميخواد به آقا زنگ بزنه؟ اينجا كاربري اهل گچساران داريم؟ با پسرها چه کارهایی میشه کرد(دیونشون کنیم چطوره.دخترا زود) (قفل شده) با حرف آخر شروع کن (قفل شده) با حرف اخر این اسم یک اسم بازیگر بگو؟ با دیدن غروب زیبای آفتاب................... با سه کلمه جمله بسازید... با کدوم بیشتر حال میکنید،شاهرخ یا سیاوش (قفل شده) بارزترین خصوصیت اخلاقی خانم ها و آقایان! (قفل شده) بازارچه خیریه مهر ایرانیان - کودکان بی سرپرست و ... بازگشت به شهر !!! (قفل شده) بازی جدید!!! ادامه شو بگو...(قفل شده) * بازی..... * بالاترین رکورد بالاخره این م.مودب پور زنه یا مرد؟ (قفل شده) بانک طرح و ایده نودهشتی! بچه ها بگين چكاركنم؟؟؟ (قفل شده) بچه ها بياين خالی ببنديم..... بچه ها کمکم کنین (قفل شده) بچه های دبیرستانی وب همگی بیایین دور هم باشیم!!!!!!!!!!! بچه هاي آيتي و کامپيوتر يه دقيقه بياين تو يه سوال بحث راجب قشنگ ترین سریال های کره ای و بازیگرانشون ! بحث و گفت و گو، ولی فقط به زبان ترکی! بحث و گفتگو فقط به زبان محلی بدرود نودوهشتيهاي گل(قفل شده) بدویین بیایین ایده عجق و جق بدین برام دعا کنید (قفل شده) بسته بندی در ایران؟ به افتخار........ به دنیا آمده ایم که...........؟؟؟؟؟ بهترین تفریگاه تهران کجاست؟ بهترین تفریگاه تهران کجاست؟ (قفل شده) بهترین فروم های فارسی چیه؟ بهترين لحظه زندگي پسرا موقعيه كه ....؟! (قفل شده) بهش بگو بهش بگو...................... بیا !!! تعریف پسرا تو یک جمله!!!!! (قفل شده) بیا ببینم چقدر تو جمله سازی موفقی (قفل شده) بیا بگو تا بگم درسته یانه این یکی دیگست بیا به این سوالا جواب بده تا تارخ تولدت رو بگیم بیا تو ضربالمثل بساز ? بیائید با هم کل کل کنیم!! (قفل شده) بیاد یه تجلیل کنیم از اساتید مححححححححححترممون بیاید کمک یه اسم می خوام............. (قفل شده) بیاین بگین چیکار کنم بیاین و برای هر کدوم یه مثال بزنین !!! تا حدودی روانشناسی !! بیاییم با مادرمان راحت تر صحبت کنیم بییا جوابش رو بگو تا بگم درسته یانه بيا با هم بريم سفر .... .... منو با خودت ببر ..... ..... بيست سوالي........ پلاک خودروهای شهرهای ایران به تفکیک حروف الفبا(شرکت کنید) پیرامون آرایش آقایان-خانمها لطفا!!!!!!! پیشکسوتان کنکوری بشتابید.... تا الان از يه پسر رو دست خوردي ولي من خوردم بيا بخون و عبرت تا حالا چه حیونایی رو کشیتین؟؟؟ تاپیک حل مشکلات درسی بچه ها!!!! تاپیکه مخصوصه سمپادیا تاحالا به چند نفر گفتی دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تبلیغ برای گروه های دست جمعی تجربه میتینگ هایی رو که رفتین تراوش های ذهنی من ! تشکر از دوستان 98 ای تعبیر خوابهای سریالیم؟؟؟؟؟ ( نظر بدین)* تقدیر و تدبیر بخوانید و نظر بدید تو رو خدا هرکس می دونه و می تونه کمک کنه فوری* تو هم جزو این ها هستی؟ توجه .............توجه (دعوت به همکاری) تولد کی نزدیک هست ؟ جذب نیروی داوطلب - موسسه خیریه مهر ایرانیان جملات عرفانی تکاندهنده جهان چجوری حالشو بگیرم؟؟؟(نظر بدین......) (قفل شده) چرا 7اسمان؟ چرا اينهمه ابتذال در فيلمهاي جديد هاليودي زياد شده؟ چرا اينهمه فيلم اخراجي ها؟؟ چرا بدون اجازه اسممونو رو کسی می ذارن وقتی به دنیا می آیم؟ چرا بعضي از اعضا اينجارو با چت روم ياهو مسنجر اشتباه گرفته اند؟ چرا پسرا شماره ميدن؟!؟!؟!؟!؟ (قفل شده) چرا تنه می زنی بهش آق پسر؟! چرا دختراي مجرد مهمونياهو رو واسه خودشون زهر مي كنن؟ چرا هیچ شاعری ، شعری برای انگشتان معشوقه اش نسراییده؟ (قفل شده) چراضد پسري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) چراضدحال دخترونه؟!دوست دارم ضدحال پسرونه باشه (قفل شده) چطوری مشکلاتمون را حل کنیم؟ چگونه از استاد نمره بگیرم چگونه میخوابی؟ چگونه یک گزارش کار خوب داشته باشم؟؟؟ چند تا کلمه بگو....لطفا!!! چه خبر؟؟؟؟؟!!!!!! چه زمانی تظاهر کردن بهترین کار است؟ چه کسی میتونه به این سوال جواب بده؟ چه نقشی را برای فیلم دوست داری؟ چیکار کنم سوتی ندم بیاین کمک کنین حالا بیاین ببینید شخصیتتون چه طوریه(رنگها).........بالاخره حدس بزن ...جايزه بگير (قفل شده) حضور دبیر مرد در شهر شما هم ممنوع است؟ خاطرات سفر به بهشت ... خانمهای متاهل میشه کمک کنید؟ همفکری !!!! (قفل شده) خدای مهربون به حق خون بی گناه و پاک آقا سیدالشهدا خدایا متشکرم چون............... خدایا! من کلی دعای مستجاب نشده دارم. خرج مراسم عروسیتون چقدر شده؟خرج چه چیزهایی شده؟ خوابهای شبانه..... کمکم میکنی؟ (قفل شده) خواننده ترانه "قصه بابا" مهمان شبکه فارس (قفل شد) * خواهش می کنم کمک خواهش می کنم کمک (قفل شده) خوب بیا یه جمله خوشگل بگو تا مسابقه بذاریم ( جمله برتر ) (قفل شده) خود کم بینی یا کمبود... خوردن گوشت بر روی صفات انسان تاثیر میزاره خونه تکونی خیلی حرفا میخواستم بزنم اما نشد... فعلا ... (قفل شده) * داداش امیر ماهان داره میره (قفل شده) داداش می خوای برادر؟ * دانشجوی مترجمی دانشگاه پیام نور داریم ؟ دبیرستان چند تا درس رو افتادی؟ (بیاین تو که حیاتیه) دختر سنگدل... حتماً بخونین دخترا خوشگل ترن یا پسرا؟(در کل) (قفل شده) * دخترا و پسرا بياين از خودتون دفاع كنين *** (قفل شده) دخمل خوب دخملي كه.......................... درحال حاضر تو كيفت چقد پول داري؟؟؟؟؟ درخواست از تمامی دوستان گل 98تی* درد و دل درد و دلهای دوستانه (قفل شده) * درد و رنج مجردها دعا برای چاپ یه رمان* دلم گرفته یه دنیا ... ترو خدا برام دعا کن (قفل شده) دلنوشته دلنویس رو که فراموش نمی کنید دوستون داره (قفل شده) دوره ارزانی دوست داشتی جواب بدین دوست یابی دهه هشتاد در چند خط راز!!! راه های پیچوندن پسرا؟؟؟؟؟؟ راهنمایی برای تغییر رشته دانشگاه راهنمایی برای تغییر رشته دانشگاه (قفل شده) روبیکرها بیان تو... زندگی رو تو سه کلمه خلاصه کن !!!!! سرباز ها هم دل دارن به خدا !!! سلام کل کل ولی خواهشا جنبه داشته باشید (قفل شده) سلام........ (قفل شده) * سنندجی ها بدوئین بیاین.... سوال (قفل شده) سوال اینـجاست که چرا همه از توئیت فراری شدند؟ سوال های بی جواب!! سوالات شب خواستگاری سینماهای قم!کمی جالب و کمی دردآور! (قفل شده) شباهت دنیای نت با کارتون پینوکیو! شباهت سریال های کره ای و رمانهای عاشقانه ایرانی شرح حال يك آدم موجي..... شما به عنوان يک زن اين توانايي را داريد شما پسر ها چطوری دل ختری رو می برید؟... شوخی نود هشتی (قفل شده) شهریوریای گل از این طرف... (حرف دارم،بدو بیا) (قفل شده) شهید بابایی با صدایه حمید طالبزاده!!!! "اخبار21"(قفل شده) * شیره...کیمیا......(قفل شده) صحبت....اما....به زبان سوسکی....* صدای حیوانات ضمانت نامه دوستی طرح شاد سازی طرفدارای اسپانیا بیان تو طلب حلالیت (قفل شده) ظرتون درباره ی رشته علوم ازمایشگاهی چیه؟؟ ظرسنجی: از بین این اسمها کدوم قشنگتره؟ عراق ها برادرن یا؟؟؟ (قفل شده ) عشق تلخ...! عکسه بک گراند گوشیت چیه؟ علاء الدین جمعه ها بازه یا نه؟ (قفل شده) غذاهای معروف شهرتون چیه؟ غلط املایی ! غم وطن غمخانه ي نود و هشتيا...(مخصوص افسرده ها!!) فال قهوه/فال كف/فال شمع/فال نخود/فال چاي و ... فراخوان وبلاگ طراحی، برای علاقه مندان به طراحی کارت پستال (قفل شد) * فرق دختر ها با پسرها در چیست ؟ (قفل شده) فواید تشکر ( چرا از کلید تشکر استفاده نمی کنید ) فيلم پسر آدم و دختر حوا قانون جذب قرض میدی؟ قصه ی زندگی...!!!!نظر بدیا.... قلبه شکسته را چطور میشود التیام داد؟ قهرمان من ,ایده جوانانه کادوی Valentine کاری با امام حسین دارین در خدمتیم.... کاش اینجا بودی تا..... کاش...... کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران کدوم دبیرستان؟ کدوم رشته واسه خانم ها مناسبه کدوم واسه اقایون؟ کدووووووووم ماشینو دوس داری!!!!!! بگو تا مشخصاتشو برات بگم!!! کسی می آید...خرید اینترنتی--- کمک (قفل شده) کسی هست اینجا قم باشه ؟ کل کل (قفل شده) * کمک (قفل شده) کمک (قفل شده) کمک و همفکری در مورد یک مورد روانشناسی + بیاین تو کمک:اسم برا شرکت میخام:زودی زودی هر کی بلده بیاد؟؟؟ (قفل شده) کنار عشق وفاصله ؟ کنکور کاردانی به کارشناسی 90 کی اینجا بازیگر شناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) کی تراوین بلده (قفل شده) کی میخواهد بره دارو سازی؟؟؟؟؟ کی میدونه اسم دیگه ی دریاچه ی خزر چیه؟؟ کی میدونه گرونترین ورزش دنیا چیه به چه علت؟ کی نمايشگاه ELECOMP رفته؟ كانون هواداران تيم ملي فوتبال اسپانيا در 98 تيا كسي ميدونه چرا قلب يخي ديگه توليد نميشه كي خليج فارس و ميبينه!!!؟؟؟ كي كارتون دژ فضايي رو يادشه؟ گل سرخ توبیمارستانه براش دعاکنین گلستانیاش بیان تو.......... گوشیت چه مدلیه؟ (قفل شده) لپ تاب داری یا رایانه خانگی ؟ لطفاً تعارف کنید!!! مادر ،سلامتی ،دوستان, تشکر (قفل شده) * مارك کرم ضد افتابی که مصرف میکنی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) مامانا بیان تو متاسفانه با خبر شديم بعلت تصادفي دلخراش كه در نزذيكي .... (قفل شده) مترجم فروم نانسي عجرم محل آشنایی و گفتگوی بچه های کامپیوتر مرثیه ای برای چی چست مردها مثل چی هستند؟ زن ها مثل چی هستند؟ (قفل شده) مزیت های کلاس حسابان!!! مسابقه فوتبال بین خانوم ها و اقایون سایت (قفل شده) مشاعره با نام شهرها و کشور ها ! مشاعره ی خوشمزه!!! مشورت مشهد کجاها برم؟(کمک) (قفل شده) مشهدي ها شما هم كم نياريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مطالب جالب در مورد جن (ترسناک نیست) معرفی یه واژه نامه واسه کنکور ؟؟؟.... معمااااااااااااااااااا؟تي ر هوشاش بيان.................. (قفل شد) * مگه میشه نکشت؟؟؟ من جاسم کمک لازم (قفل شده) من معتاد هستم (قفل شده) من یه کلمه میگم تو رنگشو بگو مواظب باشید! مهم نیست که!... مهم اینه که!... می ترسی؟از چی؟چرا؟چیکار میکنی؟ می خوای اهنگ مورد علاقتو که گمش کردی پیدا کنی؟ میخوام یه معما حل کنم.. بیاین بهم کمک کنین میخوای اسم تو تاتو کنم (قفل شده) ميدوني اولين كلمه ي درستي كه به زبون آوردي چي بوده؟ نان به نرخ روز خور ! ندای درون نسبت عقل و پای شما!!!! نسل من .... نظر بدین جای دوری نمیره نظر شما چیه؟ (قفل شده) نظرتون درباره کشتی کج چیه؟ نظرتون درباره ی رشته ی فیزیوتراپی چیه؟ نظرتون راجع به این جمله؟.... نظرسنجی: بهترین میز از نظر شما کدام است! (قفل شده) نظرسنجی: پدر آواز ايران كيست؟ نظرسنجی: تو چه خوشه اي قرار داري؟ نظرسنجی: چند سالته؟؟؟؟؟؟(رکوردیه هااااااااااا) نظرسنجی: ریکاردو کاکا یا فابیو جان واریو؟! (قفل شده) * نظرسنجی: مه لقا جباری و مقایسه با آیشواریا رای ! نظرسنجی: نانسی عجرم، هیفا وهبی، الیسا و روبی کدام با حجاب زیباترند؟!! نظرسنجی: نظر سنجی : استقلالی هستید یا پرسپولیسی؟؟؟ (قفل شده) نهار امروز (قفل شده) نیاز به کتابخانه در شیراز نیاز به کمک دارم فوریه (قفل شد) نیازمند.......................فوری(زو د باشید) (قفل شده) واسه یه سایت تفریح اسم پیشنهاد بدید ورزش کارا بیان تو ...... ورزشکاراش بیان تو ورود آقایان اکیدا ممنوع!!(خانمها از این طرف) (قفل شده) وسوسه شیطان ه سوال...؟؟؟ هر کی بلده جواب بده؟؟؟!!! هدیه تولد (قفل شده) هر چی دوس داری بگو ...نترس (قفل شده) هر شب مرا به مردان سن بالا اجازه میدادند...روایتی تلخ! هر کی میتونه بخونه بیاد تو!!! هرکی تونست این کلمه رو معنی کنه !!! هزینه ای.دی.اس.ال هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم! همدیگرو توی گوشی با چه عنوانی سیو کردید همشهری جوان می خونی؟ هوپ بازی (قفل شده ) یک بازی جالب بین دخترا و پسرا (قفل شده) یک دختر مغرور و از خود راضی رو چطوری میشه درست کرد ؟ یک دروغ خیلی خیلی بزرگ بگو؟ (قفل شده) یک دل راهنمایی میخواهد یکی روشنم کنه...چرا؟ یوزر کامپیوترتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ یه اسم اصیل ایرانی بگو! یه خبر خیلی بد* یه سوال !!! یه سوال کوچولو {قیصر امین پور}(قفل شده) یه کمک کوچولو... یه مرغ دارم.... (قفل شده) يادم باشد كه يك ضد حال... يونیفرم مدرسه ات چی هستش........... يه راهنمايي كوچيك ميخوام.......... ܓܨܓܨشیطونه چی میگه ؟!! ܓܨܓܨ | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | پست بسیار مفید : +11 امتیاز عشقولانه : 2 تا مرغ عشق ؟! ا حالا شده دلــــ♥ــت برای کسی که کنارته تنگ شه ادامه عشق و دیگر هیچ : مسئولیت! از درد فراق و درد عشقت بگو (البته اگه عاشقي) از دست عشق چی کشیدی(همه بیان تو) از عشق اولت بگو اسم اولین عشقت و بگو ! اگر کسی را که ....... اگر کسی رو دوست داری . . . اگر کنکور عاشقیوجود داشت, چی میشد؟؟ اگه اونی که دوستش داری، خاک باشه و تو سفالگر؛ باهاش چی میساز اگه با عشقت تو خیابون روبه رو بشی ولی ببینی کنارش یکی دیگس چیکار می کنی؟؟؟ اگه بجای من بودی چکار میکردی ؟؟؟ اگه بخواین یه جمله به عشقتون بگین چی میگین؟ اگه بدونی کسی که دوسش داری یه روز دیگه زندس اگه بدونی یکی دوست داره؟؟ اگه بفهمی کسی که عاشقشی دیگه هیچوقت نمی بینیش چی می کنی؟ اگه بهت یکی بشدت ابراز علاقه کنه و تو ازش خوشت نیاد چیکار می اگه تو عشقت شکست بخوری چطوری فراموشش می کنی؟ (قفل شده) اگه روزی عشق تون بگه شمارو برا نیت دیگه می خواسته! اگه عاشق يكي بشين كه قبلاً يه بارازدواج كرده چيكار مي كنين؟ اگه عشق واقعیتو پیدا کنی چقدر صبر میکنی تا اونم عاشقت بشه؟ اگه عشقت بخاطر اشتباهت بهت سیلی بزنه چکار میکنی؟؟؟ اگه عشقت برگرده اولین جمله یا کلمه ای که ممکنه بهش بگی چیه؟ اگه عشقت تاریخ تولدتو یا سالگرد ازدواجتونو فراموش کنه چی کار میکنی؟ اگه عشقت دچار نقص عضو بشه ولش میکنی یا... اگه عشقتون تو روز عشق بمیره چیکار می کنین؟ اگه عشقتون رهاتون کنه چکار می کنین؟ اگه كسي رو دوست داشته باشي چطوري بهش مي گي؟ (قفل شده) اگه كسي رو كه دوسش دارين......... (قفل شده) اگه يكی شكست عشقی بخوره بخوای تو يك جمله آرومش كنی چی ميگی؟ اگه یکی رو دوست داشته باشی اما اون اجازه نده بهش بگی........ اگه یه روز بفهی کسی که ازش متنفری عاشقته چی کار می کنی؟؟؟؟ اگه یه روزی کسیو که یه موقعی دوسش داشتی ببینی ...... اي داد از هجران نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخرین نفری که بهش گفتی دوسش داری کی بوده ؟ بچه ها 98 راهنماییم کنید بچه ها کمکم کنین بحث در مورد اینکه با طرد شدن عشقی کنار بیاییم!! بخونید مثل من نشید بدترین و قشنگترین حرفی که عشقت بهت گفته چی بودده؟؟ برام 1سوال پیش اومده براي اثبات مجدد خودتون به عشقتون چه مي كنين ؟ برای عشقتون چه نقشه ی عاشقونه ای داری؟ ترفند های عاشقانه شما بمان با من(هرکی دید این تاپیک رو نظر بده) (قفل شده) بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یادخترا؟ به عنوان آخرین حرف به عشقت چی میگی؟؟ به کسی میگی دوسش داری؟ از کجا می فهمی اونم دوست داره ؟ به نظر تو اون خودش میفهمه؟؟؟... به نظر شما عشق قبل ازدواج پایدارتره یا بعد ازدواج؟؟ به نظرت تو اين دور و زمونه عشق و عاشقي واقعي وجود داره؟ (قفل شده ) به نظرت کی عاشق تره؟؟؟؟ بهای عشق چیست بجز عشق ؟؟؟؟ بهترین جمله ی تو!!!!!!!!! بين عشق و وظيفت كدوم را انتخاب ميكني؟ بین عشق و نفرت فاصله ای کوتاه....اعتقاد داری ؟؟ بین عشقتون و کسی که دوسش دارین کدو رو انتخاب میکنین؟ تا الان از يه پسر رو دست خوردي ولي من خوردم بيا بخون و عبرت (قفل شده) تا حالا احساس کردی کسی بهت علاقه داره تا حالا این جوری شدی؟! تا حالا شده از اینکه کسی رو دوست داشته باشید پشیمون بشید؟ تا حالا شده کسی بگه خیلی دوست داشته ولی تو اصلا نفهمیده بودی؟... تا حالا شده یکی عاشقت باشه ولی تو هیچ احساسی بهش نداشته باشی تا حالا عاشق شدی می شه برای ما هم بگی چطوری ؟ تا حالا عاشق شدی؟خوش گذشته یا..... تا حالا عاشق شدین؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم عشقه یه طرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا عاشق کسی شدی که میدونی نمیتونی از نزدیک ببینیش؟؟؟ تا کی باید از عاشق شدن فرار کرد؟؟؟؟؟ تاحالاشده عاشق کسی بشی که .... ترس از ابراز علاقه..... تريپ عاشقي ........ (قفل شده) تصمیمی سخت.......... تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی... تو چه ماهي عاشق شدين؟؟؟ جای من بودید چی کار می کردید؟ چرا عاشق میشیم !؟؟؟ چرا میگن عاشقای واقعی هیچوقت بهم نمیرسن؟ چگونه به کسی که دوستش داری ابراز علاقه می کنی چه چیزی برای شما نماد عشقه؟ چه قد اعتقاد داری که تب تند زود عرق میکنه؟ حاضري بخاطر عشقت رقيب عشقيتو بكشي؟ حاضری به عشقت که بهت خیانت کرده برگردی؟ حاضری به یه آدم خیلی مغرور که دوستش داری ابراز علاقه کنی؟؟؟ دخترا هم عاشق میشن؟ (قفل شده) دخترا همیشه به عشق اولشون خیانت میکنن،نظر شما چیه؟ دختراي 98 كمكككككككككككك فوري (قفل شده) درخواست کمک و همفکری. دخترها کمکم کنید... دلشکسته دلم از کسی گرفته که می خوام براش بمیرم ... (قفل شده) دلم میخواد فقط دنیا بگرده.. دوست داری عشقت چی بهت بگه .... دوستت دارم چون...... راه عاشق نشدن روز اولي كه با عشقت به هم زدي چه حسي داشتي؟ زمان مناسب برای عاشق شدن....!!!!!!! زیباترین ودلرباترین حرفی که ازعشقت شنیدی... سوال عشقولانه (جواب بدین لطفاً ) شب عروسی عشقت با یکی دیگه... شب عروسی......................... شما دخترا هم عاشق میشین ؟ شما می دونید چطوری می شه از احساس مردا با خبر شد ؟ شمایی که ازدواج کردین به چندمین عشقتون رسیدین؟ عاشق کی هستین؟؟؟ عشق عشق از دید معلم ها و شما عشق رو معني کنيد؟!! عشق بچگي هوس نيست! عشق بهتر است یا ثروت عشق بهتره يا دوست داشتن؟ فرقشون چیه ؟ عشق بی پاس عشق تون ولتون کنه یا خیانت کنه؟ نفرینش میکنی؟ عشق چه جوری شروع میشه؟؟؟ عشق را تعریف کنید عشق ممنوعه!! عشق یا غرور ؟ عشق یا نفرت (آقایون بخوانند) عشقولانه امروزی !!! فکر میکنی کسی که عاشقشی چقدر تورو دوست داره ؟ کدوم خونه رو برای عشق خودتون انتخاب میکردید؟ کدومش؟دوست داشتن یا عاشق بودن؟ (قفل شده) کنار عشق وفاصله ؟* متن سنگ قبر معشوقت رو تو بنویس... مجردی؟ اگه عاشق شدی وعشقت رهات کرد چکار می کنی؟ منتظر عشقت میمونی؟ یا اگه یه خواستگار..... نامه هایی که هرگز پست نشدند ... نظر شما راجع به اين دو ديدگاه از عشق چيست؟ نظرسنجی: .............به نظر تو عشق یعنی چی؟ خوبه یا بد؟.......... نظرسنجی: ایا فقط عشق کافیست؟(نظر سنجی) نظرسنجی: حاضری به خاطر عشقت از پدر مادرت و خانوادت بگذری؟ همین الان یه جمله از ته دل به عشقت بگو ... واکنشتون در اوج احساس عاشق بودن چه جوریه؟ وره یکی از رازهاتو اینجا فاش کنی؟ وقتي عشقت باهات قهر ميكنه چيكار ميكني؟ وقتی خونوادت باهات لج میکنن چیکار میکنی ؟ وقتی عاشق میشی چه حالی میشی .... وقتی عشقتو می بینی،چه حالتی بهت دست می ده؟ يه سوال یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! یه جمله به اونی که خیلی دوستش داری بگو....... |
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: هنوز در سفرم...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سری دوم لیست تفکیکی بحث و گفتگو ![]() در مورد کاربرا و تاپیکای انجمن : آوارتار كدوم يك از مديران ، همكاران و كاربران ويژه رو بيشتر دوست داريد ؟؟؟ از دوست و آشنا هاتون كيا اينجا عضو هستن؟؟ از هر کدوم از مدیران گرامی یک صفت بارز و ممتاز گلچین کن بارز ترین خصوصیت سایت 98 یا و کاربراش چیه؟ به نظر شما مغرور ترین فرد توی سایت کیه؟؟؟ به نظر شما وب گردیها و عضو سایت بودن چه دستاوردهایی دارد . به نظرت بد شانسترین تو سایت کیه؟ چرا بیشترین کاربران سایت 98 یا دختر هستند؟!! چقدر به دوستان اینترنتی خود اعتماد دارید چند نفر از شما مدارک عالیه دارین و بیکارین؟؟؟؟!!! چی شما رو یاد کدوم یکی از اعضای نودهشتیا میندازه؟! دلخوشیتون توی 98iaچیه؟ روزاول..................... شما اهل کدام اســتــان هستید؟ فکر می کنی تا کی بتونی به همین راحتی تو این سایت بیای؟ مديران،همكاران بخش هاى مختلف و كاربران ويژه بيايد بگيد چه جورى شد كه مدير شديد( يه خاطره) نظر خانوادتون نسبت به اومدنتون به سایت چیه؟ واسه بیکارای نودهشتی....... هر روز تو این تاپیک یه سوژه ی جدید ALI موقعیتای مناسبتی : اخرين سفرتون داخل تابستون امسال كجا بوده؟ از اینکه تابستان داره تموم میشه وبایدبریم مدرسه خوشحالید یاناراحت؟کلاس چندم میرید؟ (قفل شده) از برنامه ماه عسل امسال چی یاد گرفتید؟؟؟ (قفل شده) ايا درسته كه مدرسه ها علاوه بر جمعه ها پنجشنبه ها تعطيل شده؟نظرت درمورد ش چيه؟ برای این 5 روز تعطیلی برنامتون چیه؟ تو این شبها بهترین دعایی که واسه بچه های نود و هشتی میکنید چیه؟ تهدید اسرائیل چی کار میکنین با درس ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) دبیرستانی های نودهشتی سریع بیاین تو......... دوست داری شب کریسمس بابا نوئل برات چی کادو بیاره؟ شک هفته بچه های سوم دبیرستان بدبخت شدید ترم اول هم نهایی شد شما طرفدار کدام تیم هستید؟؟ (قفل شده) شما میگید آخر فیلم ستایش چی میشه؟؟؟؟؟ کارهایی که در محرم انجام می دین چیه ؟(آداب و رسوم و عادات مخصوص محرم ) کدام گزینه را در برخورد با ماجرای اختلاس مفیدتر می دانید ؟ محرم امسال چقدر حاجت گرفتی؟ نظرسنجی: اکادمی گوگوش (قفل شده) و ما شروع دوباره دانشگاه یه جمله ی زیبا بگو واسه محرم! یادت هست وقتی خدا داشت بدرقه ات میکرد بهت چی گفت؟ "جایی که میری مردمی داره که می شکننت,نکنه غصه بخوری! من همه جا باهاتم,تو تنها نیستی.تو کوله بارت عشق میذارم که بگذری,قلب میذارم که جا بدی,اشک میدم که همراهیت کنه و مرگ که بدونی بر می گردی پیشم." ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باور ندارم زندگی مفهومی داشته باشد , اما معتقدم - و زندگی ام را بر اثبات این مدعا گذاشته ام - که فرد قادر است به زندگی مفهوم ببخشد. (رابرت فولگهام) ویرایش توسط ستاره ملک : ۱ دي ۱۳۹۰ در ساعت ۰۵:۳۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 42,378
تشکر شده 15,713 بار در 2,381 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز (((اگه از خواب بلند شی و ببینی همه شهر رو ترک کردن حتی خونوادت چیکار میکنی؟))))) 7 روز دیگه دنیا تمومه!!!!!! *****اگه قرار باشه یه کاری رو توی زندگی روزمره ت ممنوع کنی و دیگه انجامش ندی اون کار چیه؟**** ****دوس داری صبح که بیدار میشی چه روزی از زندگیت مدام تکرار بشه؟**** ****سخت ترین سوال زندگیتون**** ***فقط «پسرا» بیان تو!!!!*** آب دستته بذار تو زمین بیا تو!"داریم توطئه می کنیم" آخراي هفته رو چجوري سر مي كني؟ آخرین باری که معلم یا استاد از کلاس بیرونت کرد کی بود و به چه علت آخرين باري كه به مهموني دعوت شدي كي،كجا و به چه مناسبت بوده؟ آخرين هديه اي كه گرفتي از طرف كي بوده؟ آسمون تو شب قشنگ تره يا روز چرا؟ آیا BF3 توهین به ایرانیان هست؟؟؟ آیا از سرنوشت خود راضی هستید ؟ آیا درخانه همسر و فرزندان شما قدردان زحمات شما بعنوان یک زن خانه دار هستند؟ آیا می دونید چرا نام خانوادگی شما این است؟ اخرین بار که یه دل سیر گریه کردی کی بود؟ اخرين باري كه خوردي زمين كي و كچا بوده ارزشمند ترين چيزي كه تو زندگي بدست آوردين و يا دارين چيه؟ از چه تکیه کلامی بدتون میاد؟ از چه جواهراتي استفاده ميكني؟ از چه جور اسمی خوشتون میاد ؟؟ ( از چه چیزهایی بدتون میاد؟؟؟* از چه غذایی بدت میاد؟ از چه مبحث ریاضی؟ از رشته اي كه انتخاب كردين راضيين؟ از کدوم ادم مشهور مثل یه بازیگر یا فوتبالیت یا خواننده یا ... بدتون میاد چرا؟ ....* از کدوم شخصیت افسانه ای خوشتون میاد ؟ از مرد آینده خود چه می خواهید؟؟؟؟؟؟؟* اسم در گوشیتون چیه؟ اگر بخواید 1 رد پا از خودتون ...... اگر به شما بگن یک تصویر از خدا بکشین چی میکشین؟؟؟؟ اگر كسي خلوتت رو بهم بزنه چه عكس العملي نشون ميدي؟ اگر من جاي او بودم... اگر میتونستید ماه سیزدهمی به سال اضافه کنید اونو به کدوم فصل اضافه میکردید ؟چرا؟ اگه 20 سالت باشه،مامانت بهت بگه باردار،چه حسی پیدا می کنی؟ اگه اختيار دار كتاب هاي مدرسه بودي.. اگه از شما بخواند يك سرود ملي انتخاب كنيد چيرو انتخاب ميكنيد ؟ اگه الان از بانک زنگ بزنن خونتون بگن 10 میلیارد تومن برنده شدین چیکار می کنین؟ اگه بخواهي از زندگي ي نفر كتاب بنويسي. اون ي نفر كيه؟ اگه بخوای جا سلام چیز دیگه ای بگی؟؟؟ اگه برگردی دوران کودکی دوست داری چه کسی رو ببینی اگه بری خانه سالمندان باسالمندان درموردچی صحبت میکنی؟ اگه بعد از ازدواج شوهرت بگه چادر بزار چی کار میکنی؟ اگه بگن كل زندگيتو توى يه جمله تعريف كن چى ميگفتى؟ اگه بگن يه نفر خودكشى كرده اولين چيزى كه از اون توى ذهنت مياد چيه؟ (قفل شده) اگه به بن بست بخوری چی کار میکنی؟....صادقانه بگو! اگه پای دوستت گیر بیفته حاضری فداکاری کنی ؟؟ یا فکر دیگه ای داری ؟؟!! اگه تا یکسال دیگه بیشتر زندگی نمیکردی چه چیزی از زندگیتو عوض می کردی ؟ اگه تو زیبای خفته بودی دوست داشتی چجوری بیدارشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ * اگه توشرایط خوبی بمیری ،خذابهت اجازه بده برگردی وازاول شروع کنی میای؟؟؟ اگه دوستت تو رو یادش رفت... اگه رییس جمهور بودی چیکارا میکردی؟؟؟ اگه شب عروسیت........ اگه عید سال بعد زنده نباشی چه ارزویی داری که میخوای تو این یه سال براورده بشه؟؟؟ اگه قرار باشه از کسی چیزی بخوای ... چی و از کی میخوای ؟ اگه قرار بود دنيا رو يه روز تو اداره كني اولين كارت چي بود؟ اگه کامپیوترو ازت بگیرن چکار میکنی؟؟؟؟* اگه کسی بهت بیمورد شک کنه چیکار میکنی....؟ اگه کسی حقتونوخورده اگه بهتون ظلم شده ..... اگه می خواستی کادو بخری چی میخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه همین الآن تلفن را بر می داشتی به کی زنگ می زدی؟ اگه یه باغچه داشتی توش چی میکاشتی؟ اگه یه روز بخوای از ایران بری کدوم کشور رو انتخاب میکنی ؟ اگه یه روز بفهمهی اون خواننده یا بازیگری که دوستش داری اینجاه چه کار میکنی اگه یه ستاره تو آسمون داشتی اسمش،رو چی می گذاشتی؟؟؟ اگه یه فرد ثروتمندی بودی ثروتت رو خرج چه کاری میکردی؟؟؟؟ اگه یه کلید داشتی دوست داشتی چه دری رو باز میکردی؟ اگه یه هدیه غافلگیرانه بهت برسه چی کار میکنی؟ امروز چه رنگیه؟؟؟؟ اولین چیز چی بود؟بدو بیا جواب بده!!!! اولین داستانی که شنیدین رو یادتونه؟ اولين وسيله آرايشی كه ميخری چيه؟ اون هایی که دور از شهرو شهرستان زندگی می کنن بیان تو............. اونایی که عاشق هیجانن بیان تو ... اهنگ تو چيه؟ این جمله رو قبول داری؟؟؟؟ با ارزش ترين يادگاري كه تو كمدت داري چيه؟ با شنيدن اسم مدرسه اولين چيزي كه تو ذهنت مياد چيه با مزاحما چکار ميکني؟ بارون بياد چتر ميگيري يا نه؟ بارون و حس تو!!!(بدو بیا) بچتون یا همسرتون؟کدوم رو باید بیشتر دوست داشت؟ بچه ها از چهرتون راضی هستید؟(به نظر خودتون خوشگلید) بدترین عروسی یا جشنی که رفتی کی بوده؟ بزرگ ترین سوال زندگیت چیه ؟ بنظر شما با مزاحم وبلاگی باید چکار کرد ؟ بنظر شما ته خط کجاست ؟ به آروزهاتون برسین چیکار میکنین؟ به بختك اعتقاد داري؟ به جند زبان میتونی صحبت کنی؟ به چی آلرژی (حساسیت)دارید؟ به نظر خودتون توی زندگیتون آدم موفقی بودید یانه؟؟؟؟؟ به نظر شما این جمله درسته؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما پسرا تورانندگی جوگیر ترن را دخترا؟؟؟؟ ودر کل دست فرمون پسرا بهتر یا دخترا؟ به نظر شما تو دنیا چی ازهمه ترسناکتره؟؟؟؟؟؟ به نظر شما مشکلات مدارس و دانشگاه های ایران چیه؟ به نظر شما معرفت یعنی چی؟؟؟ به نظر شما نماد تهران چه بنائيه ؟؟؟ به نظرت بهترین چیز توی دنیا چیه؟؟؟؟ به نظرت قشنگترين صداي طبيعت كدمه؟ به نظرت کدوم خواننده باید از کارش استعفا بده؟ به نظرت مقام مادر بالاتره یا مقام پدر؟ به نظرتون دست خط دخترا بهتره يا پسرا ؟؟؟ به نظرتون قشنگ ترین اسم دنیا چیه؟؟؟ به نظرتون مسافرت توي كدوم فصل سال قشنگ تره؟؟ به یاد ماندنی ترین گل تاریخ ایران به یاد مونده ترین شاباش داماد؟ بهترین دبیر سال جدیدتون کیه ؟ بهترین دلیل دوست داشتنتون از طرف دوستاتون که تا حالا بهتون گفتن چی بوده؟ بهترین سفری که رفتی با کی بود و کجا بهترین های زندگیتون چه کسانی یا چه چیزهایی هستند؟ بهترین هدیه ای که ازخداگرفتیدچی بود؟! بهترين كسي رو كه تا به حال از دست دادى كى بوده؟؟ بیاید درسهاي از زندگي متاهلي بگید بیشترین مقدار قبض موبایلی که برات اومده چقدر بوده؟ بيشترين اس ام اسي كه براتون مياد از طرف كيه؟ پدرو مادرت بين تو وخواهرت يا برادرت تبعيض ميزارن؟؟؟ تا حالا باکسی تله پاتی داشتین تا حالا برای یه امتحان مهم خواب موندی؟ تا حالا چند مدل گوشي عوض كردي؟ تا حالا دچار برق گرفتگی شدین؟ تا حالا سنت شکنی کردی؟اگه آره بیا بگو.... تا حالا شده از نزدیک ترین دوستتون ضربه بخورید؟ تا حالا شده براتون اتفاق افتاده باشه یه عالمه مهمان داشته باشین اونروز هم شما غذا درست کرده باشن تا حالا شده بری تو یه مغازه یا فروشگاهی کلی خرید کرده باشی بخوای پولش رو حساب کنی ببینی کیف پولت همر تا حالا شده بهت تهمت خیانت بزنن؟ تا حالا شده تو زندگی کسی دخالت کرده باشی بعدش پشیمون پشیمون شده باشی؟؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا شده چشمت رو روی حقیقت ببندی؟ تا حالا شده خوابی که می بینی رو تغییر بدی؟ تا حالا شده دلتون برا شخص خاصی تنگ شده باشه اما همون شخص دیگه تو این دنیا نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا شده شب خونه تنها باشي و برق بره؟؟ تاثیر گذاری یا تاثیر پذیر؟ تاحالاشده دلتون خواسته باشه یه نفرتولدتونوبهتون تبریک بگه ولی نگه؟! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نظرات شخصی 2 : ترسناکترین جمله دوران مدرسه...!!!!! تو زندگیت کی رو از همه بیشتر قبول داری؟ تو یه روز بارونی چی بهت بیشتر می چسبه ؟! تو يه جمله از بهترينات تو زندگي تشكر كن توی اتاقت چی روبیشترازهمه دوست داری؟؟ توی گوشی خوردن از بهترین رفیقت...... چِندش آور تـــــــــرین صحنه که با چشمات دیدی چی بوده؟ چرا بعضی از پسرها احساساتشونو....... چرا مادرمان را دوست داریم؟ چرت ترین قوانین مدرسه چیه؟؟ چقدر به این جمله ها اعتقاد داری ؟ چقدر گذشته کسی که می خوای باهاش زندگی کنی برات مهمه ؟ چندبار تاحالا مریض شدی چیکار کردی خوب شدی چه انتخابی مناسب سن یک جوان است؟ چه چیزی دراین دنیا هست،که نمیشه با پول خرید؟ چه چیزی مرد بودن پسرا رو زیر سوال میبره؟ چه زمانی واقعا حس بدبختیو چشیدید؟ چه شعری برای دوست صمیمیت تو دفتر خاطراتش مینویسی مینویسی چه قدر به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟اصلا افتخار می کنی؟ (قفل شده) چه کلکسیونی داری یا داشتی ؟ چه نمایی رو از خورشید دوس دارید حرفای خودمونی حس مرگ خاطره انگیزترین وبهترین سریال طنزی که دیدین چی بوده؟ خانمها شمام بگین از چه تیپ پسری خوستون میاد ؟ خرج معرفت خصلتهای زیبا خطتون چیه؟؟!!!! خنده دار ترین سوالی که ازت پرسیدن چی بوده؟ خواب های کودکی......... خوش صحبتی یا کم حرف ؟ خونه شما هم این شکلیه ؟ خیانت دوستت برات گرون تموم میشه یا عشقت؟ درس مورد علاقت چیه؟ دلت می خواد به کدوم دبیر یا استادت متل بگی؟؟ دلت می خواد همین الآن بری مشهد؟؟ دلت می خواد همین الآن کی رو ببینی؟؟ دلتون به چی خوشه? دنیای من!!! دوس دارین دبیراتون مرد باشن یازن؟؟ دوس داري از كي چه هديه اي بگيري؟ دوس داري به كدوم يكي از مكان هاي مذهبي بري؟ دوس داري سال بعد.همين روز و همين لحظه كجا باشي؟ دوس داشتی خواهر داستی یا برادر؟ دوس داشتی یه درخت بودی؟ (قفل شده) دوس داشتي كدوم شهر ايران پايتخت بود؟ دوست داری شروع آشناییت با همسر آیندت مثل کدوم رمان باشه؟؟؟ دوست داری کدوم آرزوت به حقیقت بپیونده؟ دوست داری کنسرت کودوم یکی از خواننده هارو بری؟ تو کجا؟ دوست داریدچه جوری سورپرایزشید؟؟ دوست داري صبح ها بري سر كار يا عصر ها ؟ دوست داشتی اهل کدوم شهر باشی؟؟؟ دوست داشتی چشمات چه رنگی بود؟* دوست داشتی چند کیلو بودی؟؟؟؟ دوست داشتی دنیا چه شکلی بود؟ دوست داشتی یه قول داشتی عین خودت؟؟؟ دوست داشتیدطرف پیروزجنگ جهانی دوم کدام طرف بود؟ دید شما نسبت به کشور هایی به غیر از زادگاهتون راز موفقیتت رو بگو .... موفق ها بیان تو راهی برای شادکردن عزیزترینت زندگی نامه کدوم فرد مشهور برات جالبه ؟ زیبا ترین راز هستی؟ سخت ترین خداحافظیتون چه زمانی و از چه کسی بوده؟ سکوت علامت رضایته؟!! سگ دوس دارید؟ اگه داشتید حاضر بودید.....!؟!؟ سن امید به زندگی در ایران چقدر است؟ شب ساعت چند میخوابی؟ قبل خواب به چی و کی فکر میکنی؟ شخصيت متولدين كدوم ماه رو دوست داري؟؟؟ شده بخوای کسی رو ببخشی ولی ببینی که نمی تونی؟ شده تاوان گذشته خودتون رو حالا پس بديد؟ شده چیزی برات اتفاق بیفته که تو رویاهات دیده باشی؟ شده حس کنیین بعضی وقتا خدا دوستتون نداشته..... شما با عقب جلو شدن ساعت مشکلی ندارین؟ شما بگید ... بهترین انسانها کدوم ماه بدنیا اومدن؟؟؟؟؟؟؟ شما بگید اخر عاقبت ما چیه؟؟؟ شما به اين جمله اعتقاد دارين؟ شما به جای سالهایی که دیگه ندارین , چی دارین ؟ شما به چه روزی میگید یه روز خوب ؟؟؟؟؟ وبه چه روزی میگید یه روز بد؟؟؟؟؟؟؟ شناخت......... صبحا که از خواب پا میشی اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟؟؟ ظرسنجی: آیا موافقید سیستم مدرسه ای ایران مانند کشورهای ارو پایی شود؟ فارسي را پاس بداريم نودوهشتيا ... فصل تولد؟ فكر مي كني چقدر بزرگ شدي؟ قشنگ ترین تیتر یا اسم وبلاگ که شنیدی چیه ؟ قیمت کتاب در مقابل قیمت غذا! کدوم رشته واسه خانم ها مناسبه کدوم واسه اقایون؟ کدوم قانون مورفی واست پیش اومده؟ کدومو انتخاب مو***ی؟!!!!!!!!!!!!!! کمک (قفل شده) کی ها تنهان؟؟؟؟؟؟ تنهایی از نظر شما یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ کیا وقتی خجالت میکشن قرمز میشن!؟!؟!! كدوم روز هفته رو دوست داري ؟ از كدومش بدت مياد ؟ كيا خوشبختن...؟؟؟؟؟؟* گروه خونی شما؟ لپ تاب داری یا رایانه خانگی ؟ ماهيانه بطور متوسط چقدر پول خرج مي كنيد؟ متولد چه سالی هستید* معيارتون براي انتخاب تيم مورد علاقه چيه؟ ميدوني اولين كلمه ي درستي كه به زبون آوردي چي بوده؟ نجابت و پاکی یه دختر رو به چی میدونین؟* نظر سنجی : چگونه انسانی هستید؟! نظرتون درباره این جمله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ (قفل شده) نظرتون درباره تبلیغات تلویزیون چیه؟ نظرتون راجع به ادم های افسرده چیه؟ نظرتون راجع به گریه کردن مرد ها چیه ؟؟ نظرسنجی: ........سیم کارتت چه نوعیه؟؟؟ایرانسل همراه اول و...؟....... نظرسنجی: ظرفيت بالاي پذيرش در دانشگاههاي ايران خوبه يا بد؟ نظرسنجی: کدوم طرف خانواده گی رو دوست دارید؟ ورود اقایان ممنوع....فقط دخترا...... وقتی سر نت نشستین مامانتون سرتون غر میزنه چه حالی بهتون دست میده؟ وقتی میرید بوتیک یا... وقتی ناظمتونو میبینید یاد چی میفتید؟ وقتی یکدفعه بفهمی بهترین فرد زندگیت یه... همدیگرو توی گوشی با چه عنوانی سیو کردید؟ همه میگن از جوونیتون لذت ببرین ولی چهجوری؟ یه جمله بنویسید برای کسی که دلتون شکسته یه سواااااال....همه بیان جواب بدن.... یه سوال روانشناسی خیلی جدی( حتما جواب بدید) یه نفر و از زندگیت حذف کن و یکی رو بزار جاش | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آخرین بار کی و کجا رفتی اردو ؟ آموزش تصادف!!!! اقا ما بد شما خوب.... اگه جنسيتت عوض بشه حاضري با يكي مثل خودت ازدواج كني؟ چرا؟ انشای پاییزی ( آخرین ساعت عمر خود را چگونه میگذرانید ؟ ) بیا فکرایه پاک و خوشگل بچگیتو بگو ......ده زود باش دیگه!! تا حالا چند بار سركلاس توي باغ نبودي؟؟ تو صندوقچه خاطراتت چی نگه میداری ؟ تو فامیل به چی معروفی ؟ ... چقدر خوبه چي از زندگي فهميدي؟؟؟ خطرناک ترین کاری که تو کلاس انجام دادین چی بوده؟ خنده دار ترین غلط املاییتون چی بوده؟ دختر خانم هايي كه خواستگار اومده واسشون و آقا پسرايي كه خواستگاري رفتن، بيان تو! مخصوص متاهلین <دعوا با مادر شوهر...> نوشته ادبی (بدو بیا تو) وقتی بچه بودی چه کلمه ای رو اشتباه میگفتی؟ وقتی بچه بودی کدوم کارتونو بیشتر دوست داشتی؟ | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز بحث های دنباله دار: اگه زنها دنیا رو میگردوندن با هم بخندیم نه بهم بخندیم! به نظر شما چرااین روزا مردم بیشتر از بیماریهای روحی مینالن تا امراض جسمی پوچ بودن رابطه ی دوست دختری ودوست پسری ! تا حالا به جملاتی مثل این برخورد کرده اید؟ تا حالا قسم خوردید تکنولوژی باعث دور شدن افراد از همدیگر . آیاموافقید؟ تمسخر کردن دیگران به نظر شما صحیح است که جدیدا همه تمسخر میکنند؟؟ تو رو خدا يكي بياد بگه واقعاً چرا بايد اينطوري باشه؟!!!!! چرا آقايون بيشتر از خانوما اهل مارك پوشيدنن؟ چرا خجالت میکشید؟ چرا زندگي تكراري شده؟ دخالت تو کار بقیه و غفلت از خود دقت كردين فاصله بين تضاد ها فقط يك قدمه؟ دوستان خوبم تا حالا این تجربه را داشتین؟ سفر در زمان .... واقعیت ؟ یا فقط خیال ؟ سوالهایی از والدین! شما بودید چکار میکردید؟ شما هویج نیستید! !!!!!!!!!!!!!!! عشق واقعی کجاس؟ فرار مغز ها .......... م م مرد مهربان مادر: روز مادر موفقیت دیگران و عکس العمل ما می تونی خوب و بد رو تعریف کنی؟ نبودن قلب وجود خون آشام ها و خصوصیات آن ها و طرز زندگی آن ها هر سال که میگذره 1سال به عمرتون اضافه میشه یا 1 سال کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یادمون باشه..... | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز معنوی و مذهبی : آره یا نه؟؟؟!!! چرا؟؟ اثبات وجود امام زمان* بزرگترین عذاب خدا ..!! بنظرتون سنگین ترین صحنه ای که تو کربلا اتفاق افتاد چی بود تا حالا تو زندگیت معجزه هم رخ داده که از مرگ رها شده باشی؟؟؟؟؟؟ رضایت مردم برات مهمه یا خدا ........... شیطان رانده شده....* کدام یک از شهدای کربلا نا خواسته اشگتو جاری میکنه؟ وقتی خورشید دیگر طلوع نکند.... متفرقه: اخر سریال ایزل(درخواست کمک) (قفل شده) امکان دارد قوانین فیزیک اشتباه باشند!!!!!!! بچه ها من ميخوام اعتراف کنم..خواهش ميکنم تا اخرش بخونيد* بیایددرباره افرادماه های مختلف صحبت کنیم! بیاین تو بگین واسه تغییر روحیتون چی کار می کنین ؟ تا به حال پليس بهتون گير داده؟ خنده دار ترین دیالوگی که تو فیلم ها شنیدی چی بوده؟ دانشجویی چه رنگیه؟ (قفل شده) عکسه بک گراند گوشیت چیه؟ فک کنم عاشق شدم!!!* کامپيوتر کی میدونه گویون یعنی چی؟ لطفا بخونید خواهش میکنم معنی اسم 110؟ میگن شبیه کی هستی ....؟ نظرسنجی: حالم عوض مي شه از شادمهر | يه سوال دارم بياييد كمك (قفل شده) یه سوال بو دار!!! یه سوال فوری:بهترین کادو واسه آقایون چی میتونه باشه؟* | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : جین ایر,غرور و تعصب,... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز عشقولانه : اگه امشب تولد عشقتون باشه ولی نتونید بهش تبریک بگید... اگه بخوای بااولین عشق زندگیت بری کجا میری؟؟؟ اگه تو عشقتون دچار تردید بشین چیکار میکنین ؟ اگه توی این موقعیت باشی چه کار میکنی؟ اگه طرف مقابلت............... اگه عشقتونو گروگان بگیرن چیکار میکنین؟؟؟ اگه یه روزبفهمی اونی که دوستش داری دیگه تواین دنیا نیست چیکار میکنی؟ اولیش رو تو بگو تا حالا شده دلت بخواد دست کسی رو که دوست داری بگیری و تو بارون قدم بزنی؟ چرا عشق زياد اما كمرنگ شده؟! چرا ميگن پاييز فصل عاشقاس؟ حاضری به خاطر عشقت به رفیقت خیانت کنی؟ حاظری به خاطره رفیقت از عشقت بگزری؟* دوست داری چه روزی و چه فصلی عاشق بشی ؟ عشق اول هر پسری کیست؟ عشق یا تعهد(یا هر چیزی که اسمشو می ذاری) عشق يعني...* عشق.. كدوم سخت تره؟ با عشق يا بدون عشق* لحظه ی خداحافظی عشقتون چطوریی بودین وقتی از رفتارها و یا حرفهای عشقتون ناراحت میشین چه عکس العملی نشون میدین؟ وقتی این جملات رو می شنوی چه حالی بهت دست می ده؟* | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بحث, تفکیکی, لیست, گفتگو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |