| |||
| | #211 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 14
تشکر شده 5 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز مهدیه جون واقعا ممنونم ![]() اونو پیدا کردم ولی اون عکسیو که آپلود کردی(بانهایت سپاس) سمت راستشو نمیفهمم چطوری ببافم ![]() بع یه سوال دیگه: گردالم باید ببافیم؟چطوری؟(به خدا زیادم خنگول نیستما) | ||||||||
| | |
| | #212 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشید تاپیک آموزشش کجاست؟؟؟؟ اگه میشه لینک بدید....ممنون من همون یه نفر یه جایی سابقم ![]() ![]() عاشقشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بازی عشق و سرنوشت(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید تقاص خودخواهی(نوشته خودم) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #213 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: همین دور و برا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من خوره ی دستبندم ..این هم طرح های جدیدم http://www.upsara.com/images/e05tlo9nk7upvgbwshr.jpg http://www.upsara.com/images/rus9g9ye0c8s1zzqthak.jpg | ||||||||
| | |
| | #214 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 30,412
تشکر شده 24,250 بار در 2,057 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #215 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: any where
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون..... یه کمی گنگه....ولی سعیمو میکنم.... | ||||||||
| | |
| | #216 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 14
تشکر شده 5 بار در 3 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سوااااااااااااااااااال ![]() آقا یه انسان آگاهو مطلع لطف کنه ما رو بپزه که این مدل شماره 20 با چه نخی بافیدین که انقد به آدم لخبند میزنه؟ نگین کوبلن که در جا خودمو میکشم ![]() بابا من شونصدتا نخ کوفلن دارم اصنم انقده زیبا نیستن.افسرده شدم به خدا. | ||||||||
| | |
| | #217 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 30,412
تشکر شده 24,250 بار در 2,057 پست
کتاب مورد علاقه : ..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ولي نخش، يه نوع چرمه و بعدش هم روش واكس خورده توي ايران هم هست ولي بسي گران ااست | |||||||||
| | |
| | #218 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 10
تشکر شده 2 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز برای یک الگو که اول و آخرش مثل هم نیست باید چکار کرد؟یعنی آخرش با اولش یکی نیس | ||||||||
| | |
| | #219 (لینک مستقیم) |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نباید به رنگا دقت کنید، یه دور که بافتید برگردید از اول بدون در نظر گرفتن رنگا، به ترتیب بخ ها دوباره بافتن رو ادامه بدید! |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #220 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 10
تشکر شده 2 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز چه سخت باشه مرسی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |