| |||
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 10,429
تشکر شده 72,025 بار در 4,225 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +15 امتیاز بنام او .... سلام . ![]() من و مهرنوشی میخوام بریم سراغ بافت های جدید استقبال کمه هااااااااااااا اینطوری پشیمونمون میکنید![]() روحیه ی من و مهرنوش از دست رفته برشگردونید نذارید من و مهرنوش این شکلی شیم ( ) مرسی .خب بریم سر پست جدید![]() اینم مدل جدید... نمونه کار : ![]() اینم طرحش : طرح شماره ی 75 تا اطلاع ثانوی این صفحه بسته میباشد. فقط برای پست رمان هام میام سایت . رمان حباب . ![]() ×نمیذارم از بودنم خسته شے×!!! ×× بیــا این تو اینجــاده پاشــو برو ×× × اگر ریشــه هام پیر و خشکــن ولـے × ×.نمیذارم از هم بپاشه تورو ... نمیذارم از هم بپاشه تو رو×!!! انجیل شیطان | تابستان 92 پروانگی | تابستان 92 با موضوعی متفاوت![]() بگــو بازم هوامـُ دارـے و مثل همـه منو تنهــا نمیذارـے ُ بگو هستی تا نترسونتــم ظلمــت این شــب تکرارـے بگو هستے و روی ماهت رو امشب پشت ابرا پنهون نمیشه. آسمون بخت تیره ی من ابری نمیمونه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !!سارا!!, !kimi5, * Star, *emo*, *n@fi3*, .BaHaR., aatefe, Farzad F, ghazal_piaz, k220, Lair_Nilo, M mehrane, mahdieh67, mahed10, modemoiselle, nafi375, Nana_m0rena2006, nimsay, NO ONE, paaeez, polymehr, sheidajoon, skarlet 62, sαвα, v.tina, yasim, ^pani^, ~*SaHaR*~, ~Leily~, آبجی جوون, تنها بدون تو, ثـمیـن, زهرا.الف, لی لی تنها, نازنین جونم, نیلوفر دختر دریا, وکیل آینده, ویاخنا, پرهوده |
| تبلیغات | |
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و برا
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز سلام من اومدم ![]() به اندکی استقبال بیشتر جهت گذاشتن بافت های جدید نیازمندیم ![]() بریم سراغ پست امروز ![]() نمونه کار : ![]() ![]() اینم طرحش طرح شماره ی 76 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز با سلام مجدد ![]() این طرح فکر کنم طرفدار زیاد داشته باشه ![]() طرح پازل نمونه کار : ![]() اینم طرحش: طرح شماره ی 77 ![]() امیدوارم خوشتون بیاد ![]() ویرایش توسط Tikooli : ۱ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۶:۵۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز سلام ![]() کم کم داریم نزدیک میشیم به بافت های جدید منم نشستم همه ی بافت های آموزش داده شده رو دیدم (خسته نباشم )خب زیاد بود منم وقت نداشتم![]() ولی امروز دیگه مطمئنم که بافت جدید میذارم ![]() بریم سراغ بافت امروز ![]() نمونه کار : ![]() اینم طرحش: ![]() طرح شماره ی 78 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !!سارا!!, #mahnaz#, * Star, *emo*, *n@fi3*, *مانیا*, -MARYAM-, .BaHaR., 10024, k220, Lair_Nilo, mahdieh67, mahshad05, modemoiselle, Ms.Hush, nafi375, NO ONE, paaeez, polymehr, PooNee, SunGirl4000, sαвα, v.tina, yasim, zohre19, ~*ko$aR*~, ~*SaHaR*~, ~Leily~, زهرا.الف, فاطمه بابا, نازنین جونم, نیلوفر دختر دریا, وکیل آینده, ویاخنا |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز اینم یه بافت دیگه ![]() البته سخته و طولانی ... ![]() یعنی زمان میبره درست کردنش ![]() نمونه کار ![]() ![]() اینم طرحش : طرح شماره ی 79 | ||||||||
| | |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز : بنام او : سلام. ![]() من باز اومدم ![]() طرح امروز فوق العاده ساده و آسونه من خودم چند ساعته بافتمشخیلی هم خوشمل میشه ![]() بریم سراغ آموزش نمونه کار: ![]() اینم طرحش : طرح شماره ی 80 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | !!سارا!!, * Star, .BaHaR., 10024, k220, Lair_Nilo, mahdieh303, mahdieh67, mahed10, modemoiselle, nafi375, negin.b, NO ONE, paaeez, Pegahツ, polymehr, PooNee, sheidajoon, sαвα, v.tina, yasim, zohre19, ~Leily~, نازنین جونم, نیلوفر دختر دریا, وکیل آینده, ویاخنا |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 46,555
تشکر شده 52,770 بار در 6,779 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سَلــــام به دوستای گلِ دستبند بافِ 98 ای ![]() ![]() خوبی ؟! خوشید ؟! خوش میگذره؟ ![]() ![]() ![]() بافت امروز خیلی خوشمله اینم نمونه کار: ![]() اینم طرحش ![]() طرح شماره ی 81 ![]() تمرین کنید که مهرنوش براتون یه سورپرایز داره ویرایش توسط Tikooli : ۱۰ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۸:۱۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام. باز اومدم با آموزش جدید![]() -مهرنوشی مادر کجایی؟ بچه ها منتظر گره ها و مدل بافت های جدیدن ![]() حالا این رو ببافید تا مهرنوش بیاد ![]() ![]() نمونه کار: ![]() مدل بافته شده بافت شماره ی 82 | ||||||||
| | |
| | #90 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : همخونه ,کسی می آید حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام دوستای گلم. مهرنوش نمیدونم چرا نیست ...ما که منتظر آموزش بافت جدیدیم ولی خب حق داره قهر کنه هااااااااااا.. کو استقبال؟![]() راستی بین پستا هم پست ندییییییییییییییییییییییی ن که آموزش ها پست سر هم باشه![]() اینم آموزش امروز... نمونه کار : ![]() طرح شماره ی 83 ویرایش توسط Tikooli : ۱۹ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۴۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اموزش, بافت, دستبند, دستبند2, دوستی, گرد، دستبند، جدید، پل، بافت،, گره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |