| |||
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جای دور
تشکرها: 7,064
تشکر شده 28,947 بار در 1,594 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز new نــــــیـــــمـــــه ی راهــــ new 21روز تا ماه عسل92 ![]() روزگار عـجـیـبـے شده פـالـا בیگـه بـه جـای هـمــہ چـے آرومـه بـایـבبـگـم هـمــہ چـے בاغـونـه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : همین دور و ورا!
تشکرها: 7,565
تشکر شده 98,489 بار در 1,624 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده..... حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز شخصیت گم شده ی من (مانلی) (شخصیتی متفاوت...داستانی متفاوت...دختری پسرنما...دختری با علایق پسرونه) ملکه ی عشق | ||||||||
| | |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 39,500
تشکر شده 72,392 بار در 1,946 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 14,063
تشکر شده 35,658 بار در 1,487 پست
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز /رمان روزگار عاقبت خواهمت بخشید/رمان آخرین خون آشام/رمان عاشق بودیم/رمان بهشت متروک/رمان نیکیتا/رمان بگو که رویا نیست رمان دختران ممنوعه(گروهی) انسان پدیده ای غریب است : به فتح هیمالیا می رود به کشف اقیانوس آرام دست میابد ، به ماه و مریخ سفر می کند تنها یک سرزمین است که هرگز تلاش نمی کند آن را کشف کند و آن دنیای درونی وجود خود است . . . | ||||||||
| | |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : کهنوج
تشکرها: 5,368
تشکر شده 11,527 بار در 1,648 پست
کتاب مورد علاقه : تقدیر شوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منجلاب عشق تیارا قلب کوچکت انگار سینه ات را می شکافد با ضرباهنگی پر طنین به کدام جنگ می خواندت یادآور به کدام وحشتی سر تا پای در کدام سیر بی انتها مرا به خود می خوانی تا پناه تنهائی ات گردم در اوج بی پناهی ؟ تیارا| نقد و بررسی | ||||||||
| | |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : قله قاف
تشکرها: 2,395
تشکر شده 6,469 بار در 876 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط ، راز داوینچی و ... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز *الا بذکر الله تطمئن القلوب* بــه کسی ربطــی ندارد / مــن آیـــه هــای تــو را میخوانم / پشت بندش شـ/ـا/ه/ی/ن گوش میدهم / مــن آسمانت را نگاه میکنم و دلم برایت تنگ میشود / و مــولانا زمــزمه میکنم / بــه کسی ربــطی ندارد / مــن همینم / تــو را میخوانم و بــه اوج میروم / کفــرت را میگویم و ســقوط میکنم / حــساب مــن با توست نــه با آدم هـــآ آدمیــزاد هم چــِ گــرفتاری هــآ کــِ ندارد ! رآلیسم و ایده آلیسم . هــر وقت مــی خواهم خــود را تسلیم رآلیسم کــنم و بــِ آنچــه هست ، بــِ واقعیت جــهان و انسان بیندیشم ، احساس می کنم دچــآر ابتــذآل شــده ام . انســان همیشــه خــود را شــریف تر می یابد و خــود را از "آن کــِ هــست " بــرتر مــی خواهد . چــِ پست اند آنهــآ کــِ فــآصله ی میان "آنچــه هست " شان ، با "آنچه باید باشد " شان نزدیک است و حــتی ، در برخی هر دو بر هم منطبــقند ! حـیوان و درخت است کــه این دو "بــودن"شان یکی است . دکـتـــر شریعتی ویرایش توسط ° ßaRaN ° : ۱۸ فروردين ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۴۳ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 21,491
تشکر شده 18,911 بار در 1,652 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق محال | golabeton کاربر انجمن بخونید و نظر بدید اینم نقدش: نقد رمان عشق محال امیدوارم خوشتون بیاد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #48 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 159,622
تشکر شده 366,610 بار در 31,130 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
دسترسیتونو باز میکنن شما قسمت تایپ کتاب باید تاپیک بزنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید قوانین مهم بخش ترول | |||||||||
| | |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یک قدم به پرتگاه
تشکرها: 64,392
تشکر شده 79,975 بار در 11,421 پست
کتاب مورد علاقه : ايلگار دخترم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود ![]() | ||||||||
| | |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 12,774
تشکر شده 366,210 بار در 1,329 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آنها, توسط, خود, رمان, شده, نوشته, نویسنده, های, هایی, هستند, کاربران, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |