| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | اینم عکسای مهرداد صدیقیان بازیگر نقش نیما در سریال سقوط یک فرشته بیوگرافی نام : مهرداد صدیقیان تاریخ تولد : ۱۳۶۷ محل تولد تهران آثار : عصر جمعه (مونا زندی)، اتوبوس شب (کیومرث پوراحمد)، دیوار (محمدعلی طالبی) و حیران (شالیزه عارفپور) مهمترین فیلمهایی هستند که مهرداد صدیقیان در آنها نقش آفرینی کرده است. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 223
تشکر شده 220 بار در 108 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | من بدم میاد ازش وقتی میخنده شبیه ادمای کارتونی میشه مخصوصا مال صاحب گوسفند ها کپی اونه ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran_poonak
تشکرها: 0
تشکر شده 6 بار در 5 پست
حالت من : | شبیه مغولا میمونه............ خدایا! مرا تنها مگذار که مبادا نگاهم به نگاه بنده ای از جنس خاک محتاج شود... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : قفل شکسته در قلبی بیما حالت من : | قیافش بد نیس ولی موهاشو خیلی بد حالت میده ولی در کل خوبه؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: هر جايي كه ارامش باشه
تشکرها: 10,833
تشکر شده 10,328 بار در 1,266 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | من چندتاشو قبلا گذاشتم_ولي انصافا به جز دماغش چهره اش هيچ ايرادي نداره_قرار نيست به خاطر نقشي كه تو فيلم داره راجع به اون نظر بديم بچه بودم فقط بلد بودم تا 10 بشمرم نهايت هر چيزي همين 10 تا بود از بابا بستني که مي خوا ستم 10تا مي خواستم مامانو 10 تا دوست داشتم خلا صه ته دنيا همين 10 تا بود و اين 10 تا خيلي قشنگ بود حالا نمي دونم که دنيا چقدره نهايت دوست داشتن چندتاست ده تا بستني هم کفافمو نمي ده خيلي هم طمع کار شده ام اما مي خوام بگم دوستت دارم مي دوني چقدر؟ به اندازه همون ده تاي بچگي | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کانادا
تشکرها: 785
تشکر شده 540 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | خوبه بعد نیست قیافش بازیش یکم کار داره اما میدونی که از مرگ نمیترسم فقط حیفه که هزار سال بخوابم و خواب تو رو نبینم ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
تشکرها: 1,732
تشکر شده 891 بار در 452 پست
کتاب مورد علاقه : برو پی کارت حالت من : | من این فیلم رو نمی بینم ولی خدایی قیافش خیلی بده. هیچ چیز جذابی تو چهرش نداره. هیچ وقت از خدا نخواستم همه ی دنیا مال من باشه ؛ فقط خواستم اونی که دنیای منه واسه هیچکی نباشه ! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت: زير آسمون آبي
تشکرها: 436
تشکر شده 4,537 بار در 1,505 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | زشته ازش بدم مياد مخصوصا چشاش خيلي زشتهههههههههه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید شاید میان این همه نامردی ، باید شیطان را بستایم! که دروغ نگفت... جهنم را به جان خرید؛ اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: خانه پدری
تشکرها: 2,111
تشکر شده 1,033 بار در 454 پست
کتاب مورد علاقه : روزهای خاکستری حالت من : | سقوط یک فرشته رو خوب بازی کرد تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بازیش بد نبود تو فیلم تو اتوبوس شب هم قشنگ بازی کرده |
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگر, سریال, سقوط, عکس, فرشته, نیما, های, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |