| |||
| | #21 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بسیار عالی وجیگرانه بود حال کردم لطفا از این عکس ها بیشتر بگذارید متشکرم |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اصفهان
کتاب مورد علاقه : hamkhune-gharar nabud-ta tahe 2nya حالت من : | تو فیلم اولش می گفتم جذابه ولی کم کم به خاظر نقش بدش قیافه اش هم از چشمم افتاد و بدم اومد ازش ... دومین رمانم که در دست تایپه ... ![]() اولین رمانی که نوشتم و تموم شده ... ![]() بعضے ها رُو بایَد اَز تو رُویاتْ بــِڪِشے بیرونْ و مُحڪَمْ بَغَلِشْ ڪُنے، بَعد آروم دَرِ گوشِش بــِگے : آخِــﮧ تُو چــِرا واقِعے نیستے لامَّصَبـْ. . . ؟ | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون آبی
تشکرها: 5,102
تشکر شده 3,853 بار در 1,387 پست
حالت من : | خیلی ازش بدم میاد کوچک که بودیم چه دلهای بزرگی داشتیم اکنون که بزرگ شدیم چه دل تنگیم کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از چشمهایش می خواندند اما اکنون حتی فریاد هم بزنیم کسی چیزی نمی فهمد و دل خوش کردیم که سکوت کردیم سکوت پر بهتر از فریاد تو خالی است دنیا را ببین بچه بودیم از اسمان باران می بارید بزرگ که شدیم از چشمهایمان بچه که بودیم با یک ناله همه می فهمیدند دل درد داری حالا با صد فریاد هم کسی درد دلت را نمی فهمد | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: دنياي ادما
تشکرها: 945
تشکر شده 1,195 بار در 619 پست
کتاب مورد علاقه : آنتي عشق حالت من : | من عاشق دستبندشم يكي همينطوري هم دارم ولي قهوه اي برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اينا رمانايي هستش كه عاشقشونم و ميخونم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: Tehran
تشکرها: 3,056
تشکر شده 1,060 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : seday pay sohrab_boofkor_twilight حالت من : | بازیش خوب بود دوس داشتم....!!! You have reached the very depths of my soul bringing out emotions I never knew I had and unveiling an ability to love ..... I never thought possible ...... ![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | بازیش خوب بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بازیش خیلی عالیه وهمینطور قیافش ![]() |
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: درسايه خدا
تشکرها: 2,340
تشکر شده 141 بار در 87 پست
حالت من : | خوشمان نيامد | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | دخترا بازیگرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت: فعلا اهواز
تشکرها: 2,437
تشکر شده 1,211 بار در 502 پست
کتاب مورد علاقه : بانوی سفیدپوش-حشاشین حالت من : | چه بدقیافه اس!!!!!!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بازیگر, سریال, سقوط, عکس, فرشته, نیما, های, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |