| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : under the God's umbrella
تشکرها: 42,555
تشکر شده 39,433 بار در 7,856 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان-بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نویسنده:دکتر باربارا دی آنجلیس مترجم:هادی ابراهیمی ما می خواهیم در زندگی احساسی خود خوشبخت باشیم و نیز می خواهیم که ازدواجمان سرانجام خوبی داشته باشد .بنابراین پرواضح است که هیچ یک از ما عمداً افرادی را انتخاب نمی کنیم که برایمان نامناسب باشند .ما حقیقتاً باور داریم که وقتی کسی را انتخاب می کنیم ، انتخابمان درست است ، اما حقیقت تلخ این است که بسیاری از اوقات این انتخاب ها به اشتباهاتی تلخ و دردناک مبدل می شوند . بسیاری از ما فرد نامناسب را بر می گزینیم و سپس می اندیشیم که چرا ازدواجمان شکست می خورد . همواره براین باور بوده ام که خواندن یک کتاب درباره ی رشد شخصی ، همچون یک ماجرای مهیج است که در آن نویسنده به عنوان راهنمای سفراست .آن لحظه که کتاب را گشوده و اولین صفحه ی آن را می خوانید ،درست گویی نویسنده دست خود را دراز کرده است و می گوید :«بیا ،بگذار بینش ، آگاهی و تجاربم را با تو قسمت کنم و راه های جدید نگاه کردن به زندگی و خودت را به تو نشان دهم .اگربه من اجازه دهید که راهنمای شما باشم ، درهایی از احساسات و ادراکاتی را به روی شما خواهم گشود که تا به حال تجربه نکرده اید .می دانم که این سفر ممکن است کمی ترسناک باشد ؛ چرا که خود نیز این راه را پیموده ام .اما به شما قول می دهم که تا سر حد ممکن سفر را برای شما ایمن کنم .در تمامی طول راه در کنارتان خواهم بود و همین که هرصفحه را ورق می زنید ، ترس تان از چیزی که درباره ی خودتان کشف خواهید کرد ، درپی اینکه درک کنید مجبور نخواهید بود که اشتباهات گذشته را تکرار کنید ، به خلاصی و رهایی تبدیل خواهد شد و ناگهان از اینکه آزاد هستید و می توانید انتخاب های بهتری بکنید به هیجان خواهید آمد . انتخاب هایی که هرگز فکر آن را هم نمی کردید . دانلود کتاب الکترونیکی آیا تو آن گمشده ام هستی؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | aida70, farnaz58, homa90, honey_x, madacto, mina12MINA, misijoon, nanzi, padideh_hs, pegiiiiiiiii, rozi-91, savrina, smart girl, SorYas, ssssoha, _SarA_, لحظه |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 71,306
تشکر شده 168,655 بار در 12,620 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای تشکر پست ندید فقط از دکمه تشکر استفاده کنید لطفا!! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,909
تشکر شده 362,750 بار در 30,814 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز این روزها خدا هم قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! از حرفهای تکراری من خسته است چه حس مشترکی داریم من و خدا.او... از حرفهای تکراری من خسته است و من... از تکرار غم انگیز روزهایم... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 157,909
تشکر شده 362,750 بار در 30,814 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| |دانلود, آنجليس, آیا, ام, توآن, دي, دکترباربارا, هستی؟, گمشده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |