| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: آلمان
(View Stats)
تشکرها: 2,253
تشکر شده 3,039 بار در 521 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز سلام به بچههای گٔل و همیشه فعال ۹۸ ی از اسم تاپیک که معلومه منظور چیه... یه نفر ضرب المثل میگه نفر بعدی با حرف آخر اون ضرب المثل یه ضرب المثل دیگه میگه... امیدوارم خوشتون بیاد و استقبال کنید... خب اول خودم میگم: دوست آن باشد که گیرد دست دوست،در پریشان حالی و درماندگی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $Persian.boy$, *عسلی, -شيدا-, -فرزانه -, ADNAN22, ALIFA, Angel-blue, Aramesh_Darya, armin gerrard, azam 24, BARIN 19, Black Sun, boyegandom, destiny love, elahem, Elnaz, fozol, golaleh, hanye, hirodia, hiva, Khatereh712, m.mahya, Maedeh, mahsajoni, mahya.mcr, mehrnusheh, motevalede_azar, nasimevasl19, parsa.a, Rosali, roya62, SAGHIIIII, SaMirA.Ha, sintoo, Y.a.k.h, جاده های سبز, سپیده-, فشداشفشقهد, مهرگل, نیما -20, گلاریژان |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,101 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یکی را توی ده راه نمیدادند سراغ خونه کدخدا را میگرفت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان کبود
(View Stats)
تشکرها: 10,070
تشکر شده 363 بار در 230 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تره به تخمش میره حسنی به باباش | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شب دراز است و قلندر بیدار ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,101 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روز از نو،روزی از نو | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 853
تشکر شده 1,660 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي به وقتي كه بگندد نمك ! قلبي كه به جستجوي روياهايش برود هرگز رنج نخواهد كشيد زيرا هر لحظه از اين جستجو يك قدم نزديك شدن به خدا و ابديت است. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان کبود
(View Stats)
تشکرها: 10,070
تشکر شده 363 بار در 230 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کم بخو ر همیشه بخو ر | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ريسمان سوخت و كجيش بيرون نرفت | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زمستان رفت و رو سياهي به زغال موند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| المثل, با, ضرب, مشاعره, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |