| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
تشکرها: 7,626
تشکر شده 3,820 بار در 763 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هلو برو تو گلو ![]() | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ABADAN
(View Stats)
تشکرها: 11,155
تشکر شده 13,239 بار در 3,340 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | بدون امتیاز : 0 امتیاز وقتی رشوه از در وارد شود عدالت از در دیگر می رود برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 853
تشکر شده 1,660 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داري طرب كن، نداري طلب كن قلبي كه به جستجوي روياهايش برود هرگز رنج نخواهد كشيد زيرا هر لحظه از اين جستجو يك قدم نزديك شدن به خدا و ابديت است. | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,101 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نوشدارو پس از مرگ سهراب | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زير آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 2,257 بار در 153 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بزک نمیر بهار میاد کومبوزه با خیار میاد زندگانی هنر ساختن پنجره بر بیداریست زندگانی هنر یافتن روزنه در تاریکیست زندگانی آری به همین باریکیست در همین نزدیکیست%% | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 853
تشکر شده 1,660 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : اين مردم نازنين حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دانا گوشت ميخورد نادان چغندر | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سرزمین آریایی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز راه دزد زده تا چهل روز امنه | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: سوئیس
(View Stats)
تشکرها: 3,015
تشکر شده 4,101 بار در 1,903 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هشتش گرو نه است ویرایش توسط Angel-blue : ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۰۰ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وعده سر خرمن دادن | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: زير آسمان شهر
(View Stats)
تشکرها: 23
تشکر شده 2,257 بار در 153 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نا نت را با آب بخور ، منت آبدوغ نکش ویرایش توسط nazafarin : ۲۲ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۱:۰۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| المثل, با, ضرب, مشاعره, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |