| |||
| | #10091 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: همه جای ایران سرای من است.
(View Stats)
تشکرها: 4,066
تشکر شده 1,690 بار در 726 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیگ به دیگ میگه روت سیاه رمانهایی که میخونم پرتو توسکا فرشته من دروغ شیرین بهارزندگی پایان بازی آن نیمه دیگر....... | ||||||||
| | |
| | #10092 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: یه جایییی
(View Stats)
تشکرها: 422
تشکر شده 73 بار در 47 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر - همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دندان اسب پیش کشی رو نمیشمارن | ||||||||
| | |
| | #10093 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب اونایی که دوستم دارن...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار زندگی دفتری از خاطره هاست یک نفر در دل شب یک نفر در دل خاک یک نفر همدم خوشبختی هاست یک نفر همسفر سختی هاست تا چشم باز کنیم عمرمان می گذرد ما همه همسفریم... | ||||||||
| | |
| | #10094 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: طبرستان
(View Stats)
تشکرها: 3,779
تشکر شده 1,872 بار در 680 پست
کتاب مورد علاقه : لطفا گوسفند نباشید!!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روز از نو، روزی از نو..... | ||||||||
| | |
| | #10095 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: gilan
(View Stats)
تشکرها: 214
تشکر شده 243 بار در 94 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhune حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز «وقت خوردن، خاله، خواهرزاده را نميشناسه» گاه یک لبخند انقدر عمیق میشود که گریه می کنیم گاه یک نغمه انقدر دست نیافتنی میشود که با ان زندگی می کنیم گاه یک نگاه انچنان سنگین میشود چشمانمان رهایش نمی کند گاه یک عشق انقدر ماندگار می شود که فراموشش نمی کنیم | ||||||||
| | |
| | #10096 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: بی سرزمین تر از باد
(View Stats)
تشکرها: 7,680
تشکر شده 15,141 بار در 1,867 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه , تمناي وجودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر دم از اين باغ بري ميرسد!!!! فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن لینک نقد : فریاد دلم | patrishiya کاربر انجمن | معرفی و نقد کتاب من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا... | ||||||||
| | |
| | #10097 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 1,003
تشکر شده 21,206 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : پرنده ی من(فریبا وفی) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید هیچ کس همراه نیست تنهای اول ![]() | ||||||||
| | |
| | #10098 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیگ به دیگ میگه روت سیاه | ||||||||
| | |
| | #10099 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : hamkhune حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیگ به دیگ میگه روت سیاه | ||||||||
| | |
| | #10100 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: تو قلب اونایی که دوستم دارن...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قرآن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر گردی گردو نیست ........... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| المثل, با, ضرب, مشاعره, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |