| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : دم در بده بفرما تووو!
تشکرها: 4,101
تشکر شده 6,444 بار در 1,988 پست
کتاب مورد علاقه : نمیشه گفت..! حالت من : | پروانه صلابت نامزد علی شاکردوست (برادر الناز شاکردوست) می باشد. او در فیلم سینمایی "کریستال" به کارگردانی محسن محسنی نسب و فیلم تلویزیونی "عملیات پایتخت" به کارگردانی محمدرضا آهنج ایفای نقش کرده است. ![]() کـــــــــم رنگ میــــــــــــشویم ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,292
تشکر شده 657 بار در 219 پست
حالت من : | يه جوريه ازش خوشم نيومد هر بار که می خواهم به سمتت بیایم، یادم می افتد "دلتنگی" دلیل خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : شــــمآل ...
تشکرها: 2,413
تشکر شده 3,257 بار در 1,164 پست
کتاب مورد علاقه : رمان - تاریخی حالت من : | عکس پنجم صلابت نی اینه : ویرایش توسط - MONA - : ۱ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۷:۳۶ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,124
تشکر شده 6,111 بار در 930 پست
کتاب مورد علاقه : ♥ بربادرفته - پارلا ♥ حالت من : | رفته یکی شبیه خواهرش گرفته ! چقدر شبیه همن ! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 2,079
تشکر شده 2,929 بار در 651 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-هری پاتر حالت من : | از هیش کدومشون خوشم نیومد.........شرا دختره یه جوری بود؟؟؟؟؟...... ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 14,431
تشکر شده 15,074 بار در 2,434 پست
کتاب مورد علاقه : ro0oman حالت من : | خیلی جالب بود.ایشون تو ایران بازی میکنن و راحت عکس های بی حجابشون پخش شده؟ ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : یه جای خوب
تشکرها: 1,426
تشکر شده 3,200 بار در 1,278 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم- پرشان حالت من : | چرا این جوری بودن ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 8,347
تشکر شده 7,363 بار در 2,037 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون بی لیلا حالت من : | شوورش بهتر بود اما کلاً بی لیخته ٠•●خـدایـــا مـےتونَـم چـَند لَـح ـظــہ بـاهـاتـ خَلـوَتـ کـُنـــَم؟ قـولـ مـ ــے دَهـَم بیـشـتَر اَز چَ ـند لَـحظـہ وَقـتـت را نَـگـیـرَم گـــوشِـتـ ُ بــیار جـ ِلـــو... بیــا نَـزدیــکـ ـتَـر... مـَـن خَ ـستـ ِه اَم مــےشنَوـے؟….●•٠· تشکر شما موجبات فعالیت مارا فراهم میکند لطفا همراهی فرمائید ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پاریس کوچولو
تشکرها: 80
تشکر شده 429 بار در 174 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | توی یکی دو تا از عکسا چقدر شبیه الناز شاکر دوست شده. روزگارا که چنین سخت به من میگیری .... با خبر باش که پژمردن من آسان نیست ... گرچه دلگیرتر از دیروزم .. گرچه فردای غم انگیز مرا می خواند ... لیک باور دارم ، دلخوشی ها کم نیست ... زندگی باید کرد !!! | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 141
تشکر شده 837 بار در 300 پست
کتاب مورد علاقه : جزايي و جرمشناسي حالت من : | ممنون جالب بود .كلا خانوادگي شبيه هم هستن!ازشون خوشم نمياد. اعتقادات هر کسی مث مسواکه،خواهشا تو حلق بقیه نکنینش !!! | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| الناز, برادر, شاکردوست, صلابت, علی, عکسهای, نامزد, پروانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |