| |||
| | #1 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | جديد ترين عكس حامد خواننده و مدل تبليغ عينك هاي ويفر ![]() |
| |
| تشکر شده توسط : | !kimi5, $nooshin$, *هاناز*, blue69, daltonha, fair, girl_hi_71, hamsafar tanha, lover_sosk, m.mahya, M3YS4M, magzoob, MAH SAM, mahsa_jigooli, mina68, mohanad-khan, narg-s, NE[ )@A, poni, POoONe, redmoon333, reyhane.s, Rita., roya2144, s.m69, saba&siyavash, saba_lovly, SAGHIIIII, saman-net, samira_ironi, sami_doste_man, sanaz_jonz, sky daughter, soli_joon, sydney, tak_tanha, toop, z}{r, |SarA_S|, توحیده, رز وحشی, رنی1102, ندای بهار |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: قزوین
کتاب مورد علاقه : غزال-بوسه ی حالت من : | كيه؟نمي شناسمشش بار اخر من ورق را با دلم بر مي زنم! بار ديگر حكم كن! اما نه بي دل!با دلت دل حكم كن! هر كه دل دارد بياندازد وسط! دل كه روي دل بيففتد عشق حاكم مي شود! پس به حكم عشق بازي مي كنيم! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | حامد خواننده مدل متولد 1366 البوم جديدش سورپرايز هست همينا رو بيشتر نميدونم كسي بيشتر اطلاعات داره بگه |
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: سوسیانا
تشکرها: 1,952
تشکر شده 2,887 بار در 1,581 پست
کتاب مورد علاقه : چشمهایی به رنگ عسل حالت من : | نمیشناسم............ سحر زیبای جانها بود سحر ایین دلها بود سحر چون اشک غمخواری به روی اسمان ها بود سحر دریایی از مهر است سحر گل بودو تنها بود سحر زیبای من برخیز که نامت عشق جانها بود (اعتماد به نفس رو داشتی؟؟) ---------------------------------------- اینجاکه رسیدی اول وآخردنیای من است اینجاپایتخت خاک خورده ی تاریخ است بگواینجامهدتمدنهاوپاکی هاست بگواینجاپیغمبری به زیر خاک خفته است بگو:خداوندم ،دراینجاجهان دیگری زادست آری .!پس زنده بادوپاینده شوش (که از هر طرف نامش را بخوانی شوش است)![]() | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: کره ی زمین!
تشکرها: 3,139
تشکر شده 1,221 بار در 563 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من-تمنای وجود-س حالت من : | همون حامد فولاد قلم!!!؟؟؟ اگه همونه من دوسش دارم!! Love is like a CD track That links our hearts together Dont ever break that CD coz That wud break my heart too برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 24,580
تشکر شده 3,698 بار در 1,978 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | اولین باریه که میبینمش زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر آسمون لاجوردی
تشکرها: 33
تشکر شده 15 بار در 10 پست
حالت من : | نمیشناسمش........ | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
حالت من : | حالا کی هست؟ چــرا آدمـــا نمیـــدونن بعضــــــــی وقتهــــا خـــــداحافـــــظ یعنـــــــی : " نــــذار برم " یعنـــــــی بــرم گــــردون سفــــت بغلـــــم کـــن ... ســـــرمو بچـــــسبـــون به سینــــه ت و بگــــــو : "خدافــــظ و زهــــر مـــار" بیخــــــود کــــردی میگی خدافـــــظ مگـــــه میـــذارم بــــری؟!! مــــــگه الکیــــــــه!!!!" ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | حالا کی هست ایشون؟ |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: جایی که عشق اونجاســــت
تشکرها: 8,141
تشکر شده 7,200 بار در 1,604 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی،برایم بمان حالت من : | منم نمیشناسمش گفتم خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من ؟ گفتم خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من ؟ گفتم خدایا چقدر دوری گفت : تو یا من ؟ گفتم خدایا تنها ترینم گفت : پس من ؟ گفتم خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من ؟ گفتم خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟ گفتم خدایا انقدر نگو من گفت: من توام تو من... ![]() بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر، ابر، ابر گریه دارم...!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترين, جديد, حامد, خواننده, عكس, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |