| |||
| | #41 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | مرسي عكسهاي جالبي بود |
| |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: اهواز
تشکرها: 2,802
تشکر شده 767 بار در 372 پست
کتاب مورد علاقه : ادریس حالت من : | نمیشناسم... جایی را برای گناه کردن انتخاب کن که خدا اونجا نباشه!! ![]() غریبه آشنای من از :بیسان تیته عزیز | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | واااااااي نازييييييييي |
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | این دیگه کیه نمی شناسمش.................بازم ممنون و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 595
تشکر شده 1,974 بار در 766 پست
کتاب مورد علاقه : zendegi khub bood حالت من : | هی بدک نیست ![]() خداي را شاكرم كه مرا پرسپوليسي افريدي آهنگ جدید و فوق العاده زیبای حامد طاها به نام پرسپولیس .... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید امضاي دوستان رو كش رفتم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برا يه مدت خداحافظ | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tehran
تشکرها: 672
تشکر شده 2,024 بار در 829 پست
حالت من : | من عاشق چشای این رنگیم ![]() | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | نمیشناسمش ولی از چهرش زیاد خوشم نیومد! |
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت: روي ابرها
تشکرها: 614
تشکر شده 394 بار در 175 پست
کتاب مورد علاقه : بوسه تقدير حالت من : | نميشناسم.كيه؟ او به تو خنديد و تو نمي دانستي اين که او مي داند تو به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدي از پي ات تند دويدم سيب را دست دخترکم من ديدم غضبآلود نگاهت کردم بر دلت بغض دويد بغض ِ چشمت را ديد دل و دستش لرزيد سيب دندان زده از دست ِ دل افتاد به خاک و در آن دم فهميدم آنچه تو دزديدي سيب نبود دل ِ دُردانه من بود که افتاد به خاک ناگهان رفت و هنوز سال هاست که در چشم من آرام آرام هجر تلخ دل و دلدار تکرار کنان مي دهد آزارم چهره زرد و حزين ِ دختر ِ من هر دم مي دهد دشنامم کاش آنروز در آن باغ نبودم هرگز و من انديشه کنان غرق در اين پندارم که خداي عالم ز چه رو در همه باغچه ها سيب نکاشت؟ | ||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت: تبریز
تشکرها: 0
تشکر شده 9 بار در 5 پست
| این ایرانیه بیشتر شبیه خارجیاست مخصوصا با عینکش | ||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا ! پیش تو :)
کتاب مورد علاقه : vaaaaaaaY inja k jasHoon nemiSHeee :D حالت من : | والااا اولیــــن باره که میبینمشو اسمشو میشنومـــــ نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد. ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترين, جديد, حامد, خواننده, عكس, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |