| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
تشکرها: 5,715
تشکر شده 11,152 بار در 645 پست
| ![]() ![]() انتظار را از کوچه های بن بست بیاموز که دلخوش به تماشای هیچ رهگذری نیستند ! چشم به راه آمدن کسی می نشینند که اگر بیاید ، ماندنیست … ویرایش توسط فهیم : ۱۶ شهريور ۱۳۹۰ در ساعت ۰۲:۳۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (شارلین), * حدیث *, *9092*شادی, *niusha*, -نازلی-, .Mona., ahmadi_1362_2, anana, ania, ariany, asha, avazkhamoosh, barooni, elmira joon, Elysium, eteb, fary, Genza, gogoli, H..GH, hana_89, haniehhh, harimeshgh, havijjo0nam, khale rize, kolonel, lolo14, M mehrane, mahdiyeh, matin-tanha, mhp3362, Mino Bookworm, Moeiiin, motevalede_azar, mrm71, pare, pariya on1, patt_matt2001, pinkflower, raha.421, redmoon333, roya_e_talkh, s.m.1377, saba&siyavash, sama64, samane7, sbahadorkhani, setare_sorby, shadi.d.h, sooosk, Star8, s_donia323, tanaz.68, TARANOMEMEHR, Terme1988, yas@min, zanbagh, ارغوان 67, انائل, برادپیت, بی بی گل, تاتینا, رها خانم من, سنگ صبور, شکیبا.., محسن, نام کاربری, هلن ناز, ویاخنا, پرنیان 27, پروانه!, کیانوش.م.م, گیتی, ♥BAHAR♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 36
تشکر شده 696 بار در 347 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ | عزیز عکس باز نمی شه. خدا زمین را مدور آفریدتا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیدی ، درست در نقطه ی آغاز هستی. نرگس _ 16 ساله | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,299
تشکر شده 5,489 بار در 1,298 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | این توضیح هم میدادی که این عکس برای کارت عروسیشونه.که دوستان اشتباه نگیرند و فکر نکنند مربوط به فیلم یا سریالی می باشد. بیخودی حروم میشن لحظه هام به پای تو / تو که دوسم نداری از خیال من برو | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 1,279
تشکر شده 11,343 بار در 1,014 پست
| آره این عکس ماله کارت عروسشونه ! چه موهاشو قرمز کرده تو اون عکس دومیه ! ولی کلا خیلی شبیه شریفی نیاست | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تو راه
تشکرها: 6,233
تشکر شده 2,926 بار در 1,522 پست
کتاب مورد علاقه : اخرش خوب باشه حالت من : | باحاه ممنون عزیزم ![]() باحال بود ممنون عزیزم | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ABADAN
تشکرها: 11,338
تشکر شده 13,745 بار در 3,375 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه | من که خیلی دوستش دارم به نظرم خیلی با نمک تر از خواهرشه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار دوستی ....مهر و وفا دلخوری هم بود ....اما بی جفا اینهمه نیرنگ .....نفس بی مهار اینهمه دوز و کلک ....دربین ما دوستی بود و ....محبت بی دریغ راستی بود و .....صفا و مرحبا عاشقی هم بود ...اما عشق پاک تاجری هم بود ...اما بی دغا یادباد آن روزگاران یاد باد روزگار عاشقان ....بی ریا روزگار عاشقان ....بی ریا | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
تشکرها: 1,055
تشکر شده 729 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | من مهراوه را بیشتر دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : یه چهار دیواری توی دنیاپر غم!!
تشکرها: 752
تشکر شده 7,244 بار در 1,003 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و روز قضاوت | خیلی لوسسسسسسسسسسسسسسس! ای رفیق نیمه راهم می دونم که تو نمردی ولی وقتی رفتی انگار پیش چشمام جون سپردی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| شریفی, ملیکا, نیا, همسرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |