| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سایه خدا
کتاب مورد علاقه : وارث عذاب عشق حالت من : | اصلاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا به بابک نمیاد.............. بی اغراق بابک یکی از زیباترین خواننده های ایرانه........... تازگی هام خیلی عوض شده......... چند سال پیش که دیگه غوغایی بود برای خودششششششششش و حالا انتهای کوچه شعر منم با انتظاری مبهم و زرد ولی ایکاش جادوی نگاهت غزل های مرا غارت نمی کرد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: تو قلب پسرم
حالت من : | حالا با هم تفاهم داشته باشن قیافه واسه دو روز مهمه نه بیشتر ده سال پیش این روزا همیشه باهم بودیم یادته بابایی خوبم..! ![]() ![]() رمان های خورشید جون خوندن داره از دستش ندین پدرخوب|sun daughter زندگی غیر مشترک | sun daughter همه ی هستی من | sun daughter48 حُکم ِ دل| sun daughter+ anital آنتي عشق | ~sun daughter~ و ~shahrivar~ من...تو...او...دیگری! | sun daughter | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: رشــ ـت
تشکرها: 4,771
تشکر شده 10,254 بار در 1,234 پست
کتاب مورد علاقه : افسانه شیدایی حالت من : | اتفاقا بهم ميان! | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 370
تشکر شده 705 بار در 240 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته،دالان بهشت حالت من : | زیاد قشنگ نیست.اما معلومه ناز داره. | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 9,243
تشکر شده 336 بار در 67 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | قرار نیست که همه ی خوشگلا باهم ازدواج کنند حتما دوسش داره ایشا الله خوش بخت شن... قطره ای کو؟ تا شوم همراه او سر نهم هر جا که خاطر خواه او! شاید از این تیرگی ها بگذریم ره به سوی روشنایی ها بریم می روم شاید کسی پیدا شود بی تو کی این قطره دل دریا شود؟ | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: ...
تشکرها: 4,487
تشکر شده 1,539 بار در 1,064 پست
کتاب مورد علاقه : پر-پرنده خارزار حالت من : | امیدوارم خوشبخت بشن................. صدای بابک جهانبخش خیلی دلنشینه................ | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: Ir.Teh
کتاب مورد علاقه : گندم-شیرین حالت من : | نقل قول:
![]() بابک جان 29 سالشونه ها! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلم گاهی میگیرد...گاهی تنگ می شود گاهی می سوزد...و حتی گاهی... گاهی نه بیشتر وقتها... می شکند اما ... نمیدانم چرا هنوزهم می تپد.. | |||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: SHZ
تشکرها: 2,256
تشکر شده 1,764 بار در 671 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خمار حالت من : | بابک خوشگل تره به پای هم پیر شن دنیای قشنگی نیست آدم ها مثل رودخانه جاریند زلال که باشی سنگ هایت را می بینند برمی دارند و نشانه میروند درست به سمت خودت ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: تهرووون
تشکرها: 14
تشکر شده 84 بار در 34 پست
حالت من : | بابک سره...حیف این نبود؟؟؟؟ دوست داشتن نم نم بارانست کم کم میاد و به درازا میکشد!! ![]() بارانی دوستت دارم![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: امارات عربي متحده
تشکرها: 593
تشکر شده 609 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : رمان الهه ناز.الهه شرق حالت من : | جالب بود.ممنون نمى دانم كه محبت را بر جه كاغذي بنويسم كه هركز باره نشود.... بر جه كلي بنويسم كه هركز بربر نشود..... بر جه ديواري بنويسم كه هركز باك نشود........ به جه ابي بنويسم كه هركز كل نشود...... و بر جه قلبي بنويسم كه هركز سنك نشود..........؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بابک, جهانبخـــــــــــــــش, عکس, همسر |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |