| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 1,279
تشکر شده 11,343 بار در 1,014 پست
| ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : c:\windows\system32
تشکرها: 31,517
تشکر شده 31,748 بار در 5,258 پست
کتاب مورد علاقه : مصطفی مستور حالت من : | چه زشته زنش البته به من چه علف باید به دهن بزی شیرین بیاد که اومده ![]() گـفـتـنـد: «عـیـنـک سـیـاهـت را بـردار! دنـیـا پـر از زیـبـایـیـسـت..!» عـیـنـک را بـرداشـتـم. وحـشـت کـردم از هـیـاهـوی رنـگـهـا! عـیـنـکـم را بـدهـیـد!! مـی خـواهـم بـه دنـیـای یـکـرنـگـم پـنـاه بـرم... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : تو قلبت....!!
تشکرها: 607
تشکر شده 2,191 بار در 576 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | فکر نکنم این زنش باشه به نظر من یه صحنه از یه فیلم هستش لبم را به عشقت سپردم... می روی و در خیانت گم میشوی هراس دوری ات ، قلبم را می رباید چشم هایم بر ویرانه های گونه ام ،می خواند سیاهی قلبت ،جان می گیرد من فرشته ای بودم، حال ... سیاهی تمامی سطح آبی قلبم را می پوشاند باتلاق فكر تو را می بلعد من پاكم برایت ، و برای دیگری ناپاك و تو نیز تمامی پل هایت را خراب كرده ای، در فكرت من فاحشه ام در وجدانت خودت ، فاحشه پروری ومن تنهاتر از غروب پایان عشق پاكم ، نام ناپاكت شد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جایی که هستم!
تشکرها: 34,501
تشکر شده 40,980 بار در 5,140 پست
کتاب مورد علاقه : کوری - دنیای سوفی حالت من : | این زنش نیست....خانمه یه بازیگره....بعدشم این عکسه الآنه دانیال حکیمیه در صورتی که هفت هشت سال پیش توی تلویزیون گفت که یه پسر کوچولو داره به اسم دانا....پس خیلی وقت پبش عروسی کرده.....تازه عروسم اینقدر محجبه!!!!!!!!! اطلاعیه جدید بخش کتاب مخصوص نویسنده ها و خواننده های عزیز! ![]() اطلاعیه مهم مربوط به انتشار کتب در صفحه اصلی سایت! از نگارش مطالب خلاف شرع در داستان ها بپرهیزید! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! قوانین بخش نقد و بررسی کتاب! قوانین بخش ویرایش کتاب! اطلاعیه های بخش کتاب! راهنمـای بخش کتاب! طراحی جلد رمان! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : Neverland
تشکرها: 12,014
تشکر شده 19,083 بار در 2,621 پست
کتاب مورد علاقه : حلقه | من که عاشق صداشم . صدای فوق العاده ای داره ![]() ویرایش توسط mahsan : ۱۷ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۰۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
تشکرها: 2,554
تشکر شده 2,056 بار در 653 پست
کتاب مورد علاقه : جین ایر-طالع نحس حالت من : | این خانم که زنش نیست این عکس از یک سریاله که توی فیلم زن دانیال حکیمی بود اگه خوب به زن دقت کنید می بینید که بازیگره آنچه آدمـــــها را در کنــــار هم نگــــه میدارد شبــــــاهت هایشان نیست درک و شعورشــــان نسبت به تـــــفاوت هایشان است .! | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : قبرستون
تشکرها: 19,423
تشکر شده 23,957 بار در 4,263 پست
حالت من : | نقل قول:
![]() گاهي آرزو ميكنم كاش نهنگ بودم... حداقل براي خودكشي... از زندگي توي يه جهنم ديگه نميترسيدم... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,300
تشکر شده 218,591 بار در 22,637 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | منم فک نکنم زنش باشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : شمال .جنوب .شرق .غرب
تشکرها: 776
تشکر شده 7,072 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا.كسي پشت سرم اب ن حالت من : | این فکر کنم پشت صحنه یه فیلمه يك سال ديدنت هست لحظه اي يك لحظه نديدنت هست سالي ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 300
تشکر شده 1,989 بار در 855 پست
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | دانیال حکیمی یه دختر 12،10ساله داره !!!!!!!! عکس های قدیمی رو میترسم نگاه کنم از معصومیت کودکانه ی خودم خجالت میکشم زهرا 20 دانشجوی پزشکی | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, حکیمی, دانیال, دیدنی, عکس, همسرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |