| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,265
تشکر شده 70,745 بار در 11,585 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | درست این خانم همسر دانیال حکیمی نیست وشوهرش یکی دیگس ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 10,146
تشکر شده 2,374 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : تس حالت من : | بابا اینکه زنش نیست این زنه بازیگره بازار شایعه رو داغ نکنید تموم لحظه های تو تا وقتی دست تقدیره همین حالا همین لحظه م واسه تصمیم تو دیره | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : قزوین
تشکرها: 5,357
تشکر شده 8,944 بار در 1,205 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | ببینم زنش شب عروسیش ارایشگاه نرفته موهاشو درست کنه.فکر کنم یه صحنه از فیلم باشه تنهایی را باید با خط بريل مي نوشتند ! شنیدنش کافي نيست .. بايد لمسش کرد | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸
تشکرها: 22,163
تشکر شده 34,339 بار در 3,099 پست
| تاييد مي كنم اين كه بازيگره...اوه... سريالشم مال جديدن ها هم نيست كه.... | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
تشکرها: 7,225
تشکر شده 29,460 بار در 1,616 پست
حالت من : | دوستان... آقاي حكيمي اصلا ازدواج نكرده كه اين بخواد عكس همسرش باشه وبلاگ نويسنده عشق بدون توقع و نياز ؛ شالوده ي رهايي است من به این فاجعـــه عادت کردم ... که برم ، خسته بشــم ، برگردم ! پشت بی حوصلگی پنهون شم بشنوم ، چیزی نگم ، داغون شم ... ! | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 1,278
تشکر شده 11,342 بار در 1,013 پست
| عجب جنجالی شد این تاپیک ! ![]() بلخره ما نفهمیدیم بچه داره ؟ یا اصلا زن داره ؟ ![]() به نظر خودمم مال فیلمی چیزیه حتما | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همراه نودهشتیا ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
تشکرها: 7,225
تشکر شده 29,460 بار در 1,616 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : یه چهار دیواری توی دنیاپر غم!!
تشکرها: 752
تشکر شده 7,242 بار در 1,003 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و روز قضاوت | این کهههههههههههههههههههههههه هههههههههه زنش نیست!! ای رفیق نیمه راهم می دونم که تو نمردی ولی وقتی رفتی انگار پیش چشمام جون سپردی | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 823
تشکر شده 677 بار در 126 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | من فکر نمیکنم هیچ کس الان تو عروسیش انقدر پوشیده باشه طرف موهاشم معلوم نیست من فکر نمیکنم زنش باشه احتمالا ماله فیلم اخه شبیه عروس های توی فیلم میمونه هرگز نخواب کوروش. دارا جهان ندارد. سارا زبان ندارد. رستم در این هیاهو.گرز گران ندارد.روز وداع خورشید. زاینده رود خشکید. زیرا دل سپاهان.نقش جهان ندارد. بر نام پارس دریا. نامی دگر نهادند.گوییکه آرش ما. تیرو کمان ندارد.دریای مازنی ها.بر کام دیگران شد. دارا کجای کاری؟دزدان سرزمینت بر بیستون نوشتند. اینجا خدا ندارد!!هرگز نخواب کوروش.بی نام تو وطن نیز . نام ونشان ندارد….. | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 133
تشکر شده 206 بار در 151 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | عکسی ندیدم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, حکیمی, دانیال, دیدنی, عکس, همسرش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |